Bardziej wam sie podoba "Jesteś Moim Życiem" czy "Zbuntowany Anioł" ? Kachorry nie pisze bo bez Facunda i jakoś mi się tak nie podobała:P Nie mogłam sie przystosować do innej pary ale fabóła była całkiem całkiem:D to które wolicie? na początku wolałam "Zbuntowanego Anioła" ale teraz wolę "Jesteś moim Życiem"^^jest dużo zabawniejsze chociaż Zbuntowany Anioł tez był fajny^^
hmmm... muszę powiedzieć, że zadałaś trudne pytanie. Myślę, że sos mi vida. W smv postać, którą gra Natalia Oreiro bardziej mi się podoba, ponieważ nie odpycha tak często swego ukochanego tak jak to robiła Milagros z byle powodu się wściekała na niego;p. Może i przesadzam ale jak to się mówi "diabeł tkwi w szczegółach" ;]
gdybym ogladala teraz Zbuntowanego anila to powiedzialabym ze ten serial bardziej mi si podoba.Ale teraz ogladam smv i ten serial mi sie bardziej podoba.Jest bardzo smieszny i wogole super.Jednak wydaje mi sie ze gdybym te oba seriale ogladala naraz to i tak wybralabym smv.
obydwa byly super ale jednak sos mi vida jest lepszy! wiecej smiechu i zabawy a nie sama nieszcesliwa milosc :D:D
no zgadzam się:) Monita jest przefajna:) chociaż zbuntowanego anioła tez lubiłamXD no ale Kike i Debi przerzucają szalę na smvXD zreszta fajniej zrobione że uzyli hiszpańskich piosenek i w ogóle raczej jest fajniejszeXD