Znajdziecie to na :
http://www.sosmivida-tv4.blog.onet.pl
kurwa nie reklamuj tak tego bloga!!!!!!!! wszystko skopiowane od robika. ja tez mam bloga i jakoś mam swoje rzeczy, a nie od robika! i nie reklamuje się jak ty!
No zgadzam sie z Piotrkiem, on tez ma bloga i tylko raz dal znac, ze istnieje i to wystarczy nadal go prowadzi i blog jest ciekawy i fajniutki. A ty co chwile wchodzisz i go reklamujesz, odpusc wszyscy juz wiedza, ze masz bloga i to wystarczy, a to czy bedziemy na niego wchodzic to juz nasza sprawa.
Sprostowanie. Wszytskiego nie mam od robika. testy,instrukcje,filmy zdjęcia podoodwałam sama oraz muzykę, i probiłam wszytskie kolorystyki. Od robika mam streszcznia. Jeśli się Wam nie podoba bloga mogę usunąć.
bardzo prosze! czekamy az go usuniesz.... zdjecie wiadome ze mozna dodac samemu ale wsyztsko jest zrzyniete z robika bye zegnaj blogu!
Dziecko bez przesady... rob sobie bloga przeciez nie robisz tego dla nas tylko... daj spokoj, to juz przegiecie ... teraz bedziesz plakac, a to niepotrzebne, wyrazilismy tylko swoje zdanie;/ do tego w Polsce jest pelne prawo, tak jak Twoim jest prowadzenie blogow czy czegokolwiek, a unoszenie sie dziecieca duma jest nie na miejscu. Poprostu reklama w kolko moze doprowadzic do lekkiego zdenerwowania. Mysle, ze kto mial zauwazyc jedno wspomnienie o blogu zauwazyl. a te ponad 44 tysiace osob ktore widzialo Twoj blog to dla Ciebie chyba wystarczajaca ilosc. :)
Tak zlikwidowałam go. Może faktycznie przesadziłam z reklamą ale jak wchodziłam tu na forum były pytania: gdzie można znaleść filmki? jak ściągnąć filmik? dlatego tak go reklamowałam,chciałam żeby ludzi mogli znaleść wszytsko na moim blogu,przyznam że sporo na nim pracowałam. A teraz zarzucacie e mi że mam wszystko od Robika to nie prwada. Zdjęcia szukałam na różnych forach i innych filmiki też dodaje sama a że nie znam języka hiszpańskiego to niestety kopiuje streszczenia od robika ale napisałam mu szybciej meil. Instrukcje testy sondy i inne stworzyłam sama. Jak podobnie filmiki. A od osób które mam coś linki były na blogu. Jestem osobą która wszytsko bierze do siebie dlatego go zlikwidowałam.
ja też nie zam hiszpańskiego. ale dogadałem się z robikiem i część jego streszcszeń PRZERABIAM a nie kopiuje. a poza tym z pamięci też dużopisze na swoim blogu. a i co najważniejsze nie reklamuje go!
Nie no dajmy juz spokoj. Calkiem niepotrzebnie wzielas to sobie az tak do serca, nie musialas go usuwac... Takie jest zycie nie zawsze kazdy Cie bedzie chwalil. Powinnas docenic swoj wysilek i go zostawic a nie po pierwszej krytyce go od razu usuwac.
No wlasnie, nie wiem jak sobie poradzisz w zyciu gdy ktos Cie skrytykuje za naprawde powazna rzecz, posypiesz sie... ale masz 13 lat, moze sie nauczysz przyjmowac krytyke z pokorą, bo nie przetrwasz.
Postanowiłam zarócić blog ponieważ wiele dostawałam meili wiadomości na gg i komentarzy
że więcej jest fanów niż antyfanów tego bloga,że jest przydatny. Nie zamiarzem
Wam się tłumaczyć co i jak. Prowadzę go jak ja chcę mi mi odpowiada. Jeżeli
sądzicie że wszytsko kopiuję to powiem tyle prawda kopiuję streszczenia dlaczego?
bo nie znam hiszpańskiego,a jeśli są osoby które potrafią zmienić streszczenie nie znając tego języka to tylko im pogratulować. Ja niestety nie mam czasu. Chodzę do szkoły
wkrótce mam test kompetencji.Jeśli Wy nie widzicie ile sama zrobiłam tu trudno,ja wiem ile pracy wkładam w tego bloga,jeśli innym się nie podoba,trudno wszystkim nie dogodzę,niech wchodzą na inne. Co prawda to prawda,było mi przykro to słyszeć,bo wiele wkładam w tgo bloga.Bedę go prowadzić jak prowadziłam, bo tak mi się podoba.
Mimo to dziękuję za słowa krytyki. Dlaczego? Tak poprostu. Nie mówię że jestem bez winy.
Pozdrawiam,