PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Ta dzisiejsza scena byla calkiem ciekawa jednak ogladałąm ja wczesniej na You Tube wiec nie robiła juz na mnie wrazenia :) Ciekawi mnie inna sprawa.... Oni to chyba robili "naprawde", na planie przy wszystkich, nieraz tak jest ale w tej telci chyba poraz pierwszy odwazyli sie pokazac taka scene, nie pamietam aby w innej bylo podobnie. Aktorzy nieraz maja trudne sceny do zagrania jak własnie ta, scena bardzo intymna, pewnie musieli zachowywac sie tak jak robia to w alkowach sypialni ze swoimi patnerami, zeby było wiarygodnie :D

stokrotka413

Fajna scenka:D a znasz moze tytuł piosenki, ktora ja uświetniala??:)

poldek88_88

piosenka to El Sueno De Morfeo - Ojos De Cielo.... ale na serio realnie to wygladalo centralnie nago na sobie siedzieli .. xDxD fajnie to w wodzie wygladalo chociaz tez widzialam juz to na youtobie;PP

ocenił(a) serial na 10
poldek88_88

Ta piosenka, która wtedy tam leciała, to "Ojos del Cielo", czy jakoś tak, co znaczy "Niebiańskie oczy". Zespołu "El Sueno de Morfeo"
Do ściągnięcia na www.sosmivida.glt.pl

ocenił(a) serial na 10
poldek88_88

Ta piosenka, która wtedy tam leciała, to "Ojos del Cielo", czy jakoś tak, co znaczy "Niebiańskie oczy". Zespołu "El Sueno de Morfeo"

ocenił(a) serial na 10
poldek88_88

stokrotka413

Martin taki umierający był caly odcinek ale juz pod koniec odcinka wyzdrowiał :) bardzo realnie to odegrali heh :)

mailena

Jakis czas temu czytałam gdzies na necie ze akurat po koniec krecenia serialu Fcaundo mial powazne problemy ze zdrowiem <chyba nerki> i byl bardzo zmeczony, zle wygladal... te sceny z dzungli nie obrazuja jego bolu gdyz wtedy specjalnie ucharakteryzowali go jak przystalo na rozbitka :) Jednak w innych scenach jeszcze przed Slubem dało sie zauwazyc ze jest zmieniony. Ciekawie jak sie mu gralo ta scene o zabarwieniu erotycznym ? ;)

ocenił(a) serial na 10
stokrotka413

jak mu sie gralo?? napewno sie podniecil:P a dalo sie zauwazyc nawet piers natalii przez chwile :P szkoda, ze pod woda nie bylo widac nic ciekawrego;p

ewelincia

No z pewnoscia sie podniecil, ona tez :) Ja tam sie piersiom Monity nie przygladałam tylko ogólnie całosci :) Bardzo to realistyczne było. Ciekawe jak długo krecili ta scene i czy byly duble ;p