PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Rozumiem inne polskie seriale ale żeby oglądać takie coś to trzeba mieć nie równoi w głowie

ocenił(a) serial na 10
spasly

Sluchaj zaloz sobie anty bloga sos mi vida i sie odczep!!!!!!!!!Ogladaj sobie polskie seriale jak sie nudzisz!!!!!!!!!!!Twoje zdanie raczej nikogo tutaj nie zainteresuje!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
angela_polska

Zagadzam sie z Angela. Odwalcie sie juz od smv jak wam nie pasuje to wynocha i ogladaj sobie nudne polskie seriale!

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

i kolejny kretyn po master_andre:/ Jak ci sie nie podoba-twoja sprawa! Ja i wszyscy fani smv bedziemy go bronić! pozdro dla fanów smv!

ocenił(a) serial na 10
spasly

Trzeba bylo sie dolaczyc do poprzedniej dyskusji, a nie teraz zakladac nowy teamt <hahaha> po co ci to dziecko?

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

Oni pewnie mysla, ze im wiecej tematow przeciwko smv tym lepiej, ale ludzie pomyslcie logicznie z nami nie wygracie :D nigdy!
Pozdro dla fanow :*

ocenił(a) serial na 10
spasly

masz racje monia z nami nikt nie wygra bo nas fanow jest o wiele wiele wiecej od was i odczepcie sie wreszcie od smv bo my zawsze bedziemy bronic naszego ukochanego serialu

ocenił(a) serial na 10
Debu

Niech żyje smv!Tutaj jest więcej fanów niż antyfanów więc nie wiem po co zakładasz ten temat;/

ocenił(a) serial na 10
spasly

Nie wiem co Wam nie pasuje w tym serialu:/ Czepiacie sie niewiadomo czego. Nie chcecie to nie oglądajcie - co za problem?

użytkownik usunięty
spasly

Loooooooool. Papuga z ciebie spasly! Moze na tym forum jest fiecej fanów ale na świecie raczej wiecej antyfanów. Mężczyźi to 3/4 populacji wiec wiadomo.

ocenił(a) serial na 10

No ale kobiety sa madrzejsze od mezczyzn o czym moga swiadczyc twoje bezsensowne komentarze...

ocenił(a) serial na 10

no, a te serial ogladaja tesh faceci. wiec o czym Ty mowisz???????;/

ewelincia

haha...a ja Wam powiem ciekawostkę...rodzice się ze mnie nabijają, że to oglądam (a dodam że małolatą nie jestem ;>) a jak sie zbliża godzina 20 to siedzą ze mna w salonie wygodnie w fotelach i kręcąc głowami mówią "ale Ty głupotki oglądasz..." ale wytrwale przez godzine oglądają ze mną :D ten serial ma coś w sobie co wciąga...mi się baaardzo podoba poczucie humoru, kreowanie postaci i pastiż serialowy.
Jednak z drugiej strony kiedy każecie przeciwnikom serialu najpierw go oglądać a pozniej wydawac opinie to myslę sobie, że przecież nie muszę wysłuchac całej płyty ich troje, żeby stwierdzic ze ich muzyka kompletnie nie trafia w moją konwencję (to tylko taki przykład, proszę na mnie nie krzyczec ;] )
wiem, że się trochę rozpisałam ale ogólnie moja konkluzja jest taka, że telewizja emituje dosyć rozpięty wachlarz propozycji i każdy wybiera to, co lubi i żadne forum nie jest od tego, żeby nazwajem na siebie krzyczeć, rzucać mięsem albo rozdrażniać lwice (pozdrawiam fanki/i fanów/ SMV) :D

wredna_cholera

oczywiście miało byc godzina 19 :) pomyłka :)

ocenił(a) serial na 10
wredna_cholera

Masz rację...no ale wypowiedzial się i wystarczy.A nie ciągle nas prowokuje.