Rozumiem inne polskie seriale ale żeby oglądać takie coś to trzeba mieć nie równoi w głowie
Sluchaj zaloz sobie anty bloga sos mi vida i sie odczep!!!!!!!!!Ogladaj sobie polskie seriale jak sie nudzisz!!!!!!!!!!!Twoje zdanie raczej nikogo tutaj nie zainteresuje!!!!!!!!!!
Zagadzam sie z Angela. Odwalcie sie juz od smv jak wam nie pasuje to wynocha i ogladaj sobie nudne polskie seriale!
i kolejny kretyn po master_andre:/ Jak ci sie nie podoba-twoja sprawa! Ja i wszyscy fani smv bedziemy go bronić! pozdro dla fanów smv!
Trzeba bylo sie dolaczyc do poprzedniej dyskusji, a nie teraz zakladac nowy teamt <hahaha> po co ci to dziecko?
Oni pewnie mysla, ze im wiecej tematow przeciwko smv tym lepiej, ale ludzie pomyslcie logicznie z nami nie wygracie :D nigdy!
Pozdro dla fanow :*
masz racje monia z nami nikt nie wygra bo nas fanow jest o wiele wiele wiecej od was i odczepcie sie wreszcie od smv bo my zawsze bedziemy bronic naszego ukochanego serialu
Niech żyje smv!Tutaj jest więcej fanów niż antyfanów więc nie wiem po co zakładasz ten temat;/
Nie wiem co Wam nie pasuje w tym serialu:/ Czepiacie sie niewiadomo czego. Nie chcecie to nie oglądajcie - co za problem?
Loooooooool. Papuga z ciebie spasly! Moze na tym forum jest fiecej fanów ale na świecie raczej wiecej antyfanów. Mężczyźi to 3/4 populacji wiec wiadomo.
No ale kobiety sa madrzejsze od mezczyzn o czym moga swiadczyc twoje bezsensowne komentarze...
haha...a ja Wam powiem ciekawostkę...rodzice się ze mnie nabijają, że to oglądam (a dodam że małolatą nie jestem ;>) a jak sie zbliża godzina 20 to siedzą ze mna w salonie wygodnie w fotelach i kręcąc głowami mówią "ale Ty głupotki oglądasz..." ale wytrwale przez godzine oglądają ze mną :D ten serial ma coś w sobie co wciąga...mi się baaardzo podoba poczucie humoru, kreowanie postaci i pastiż serialowy.
Jednak z drugiej strony kiedy każecie przeciwnikom serialu najpierw go oglądać a pozniej wydawac opinie to myslę sobie, że przecież nie muszę wysłuchac całej płyty ich troje, żeby stwierdzic ze ich muzyka kompletnie nie trafia w moją konwencję (to tylko taki przykład, proszę na mnie nie krzyczec ;] )
wiem, że się trochę rozpisałam ale ogólnie moja konkluzja jest taka, że telewizja emituje dosyć rozpięty wachlarz propozycji i każdy wybiera to, co lubi i żadne forum nie jest od tego, żeby nazwajem na siebie krzyczeć, rzucać mięsem albo rozdrażniać lwice (pozdrawiam fanki/i fanów/ SMV) :D