PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Widział moze ktoś odcinek 215 jak manita i martin rozbili sie awionetką?JA widziałam tylko zdjecia niektórych urywek na tym linku http://www.mundolatino.ru/teci/sosmivida/anons/2/sos_mi_vida_215.htm i cos tam przeczytalam po rosyjsku ale nie tak dokladnie to wiec jak ktos widzial ten odcinek to moglby napisac cos wieciej o tym odcinku bo jestem ciekawa jak to dokladnie było.

ocenił(a) serial na 10
karusia1410

Martin poszedl przeprosic Mono za ta cala sytuacje z Constnsa, ona na poczatku nie chciala go sluchac, ale w koncu sie dogadali i polecieli w podroz poslubna.
Nie bylo pokazane dokladnie jak sie rozbili, tylko sam samolot
jak juz lezal posrodku jakiejs chyba dzungli czy lasu... W firmie wszyscy sie dowiedzieli i bardzo sie martwili, w sumie sytuacja byla podobna do tej z 78 odc. Martin sie pierwszy ocknal, byl w samolocie dosyc poturbowany, pozniej zaczal szukac Monity. Ale znajduja sie w 216 odc.
Mniej wiecej tak to bylo :)

ocenił(a) serial na 10
karusia1410

Ni sie im nie stało :) ale sa sami w dżungli he :) w 216 odcinku chyba sie troche wyda,że to Kike jest ojcem dziecka Coni..i bardzo dobrze :)

ocenił(a) serial na 10
Anikleo86

No dowie sie, ale co z tego =/ oczywiscie falucho zahipnotyzuje(nie spodziewalabym sie po nim takich zdolnosci heh) glupiego kikuta i ten debil nie bedzie nic pamietal i jeszcze bardziej zglupieje...