PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Piosenka

ocenił(a) serial na 10

Czy ktos wie, jaki tytul nosi piosenka w odcinku 37? gdy monita uslyszala pod drzwiami rozmowe Coni z Martinem i myslala, ze Mumia jest w ciazy, pozniej plakala i wspominala martina i quique.

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

Hey!
Nie jestem pewna czy chodzi Ci o ta piosenke, ale sprawdz ja:
El sueno de morfeo - "ojos de cielo";

ocenił(a) serial na 10
Bonita

skarbie dziekuje, ale to nie ta pioseneczka, ja spiewa facet...ehhh :* pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

Warto było probować
Ale ta tez jest super :D

ocenił(a) serial na 10
Bonita

no pewnie, ze super, jak cala sciezka dzwiekowa:))))))))))

ewelincia

37 odcinek???? A to przejrzę go (najpierw muszę go zdobyć ;)) i Ci powiem, jak będę wiedziała :) Bo kojarzę dużo wykonawców ;););)

ocenił(a) serial na 10
Belanova

ten co Mono myslala, ze Mumia jest w ciazy... tgylko, ze polska numeracja jest tam blad... wiec juz nie wiem sama czy to 37 czy 38... taka wolna fajna... plissss

ewelincia

Obejrzałam 37 po hiszpańsku i to nei ten odcinek :/

ocenił(a) serial na 10
Belanova

Po hiszpansku to jest 39 odcinek. dziekuje Ally:*:*:**:*:*:*:*:

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

a moze pamietasz te slowa z ktorejs piosenki: compartir mi amor, ya no se quien soy. opisze sytuacje dokladnie moze ktos skojarzy: monita wnosi tace do biura martina tam mumia przyniosla bluzeczke dla malego dziecka i mowi, ze bedzie dla Coky, a martin moowi, ze jest za mala na nia, wtedy Coni mowi, ze bedzie dla naszego dziecka. i wtedy wchodzi Mono i patrzy na ta bluzeczke i mysli, ze Coni jest w ciazy. pozniej placze w tym ich pokoiku dla pracownic, wspomina ten bal co byla przebrana za czerwonego kaptura i Kikuta. pozniej przychodzi Kikut. i gadaja sobie. to jest odcinek przed tym, gdy zaciela sie z martinem w windzie, miala na sobie taka niebieska sukienke.

ewelincia

Znalazłam ten fragment, ale za Chiny nie wiem, co to za piosneka ani kto to śpiewa :( No i mało słów jest :( Ale pobuszuję jeszcze w sieci i może coś wynajdę, bo sama jestem ciekawa tej piosenki :)

ocenił(a) serial na 10
Belanova

dziekuje Ci:*:*:* moze sie uda, juz wpisywalam i compartir mi amor i para ti mi amor, ale jestem pewna, ze tam jest compartir, ale niestety nic nie moge znalezc.

ewelincia

No właśnie, ja wychwyciłam tyle: "yo por ti tu por mi [tu pokazują scenę z Monitą i mArtinem przbranym za Zorro i zagłuszon jest] compartir mi amor ya no sé quien soy"
tego compartir też nie był pewna, myślałam, że to "junto a", ale jednak nie, bo na końcu wyrazu słychać literkę 'r'

Belanova

ewentualnie mogłoby to być 'combatir'... ale tego też nei znajduję na googlach ;(((((((((((((((

Belanova

Albo inna wersja: "con partir" ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ale też tego nie ma chlip ja tez chce te piosenkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ocenił(a) serial na 10
Belanova

kurde juz nie wiem jak ja znalezc, zostawilam post na webconferencii, ale jeszzce nikt nie odpowiedzial;/ pewnie nikt nie wie.... boshe.

ocenił(a) serial na 9
ewelincia

Nie wiem czy o to ci chodzi, ale wydaje mi się, że to "Tu nombre" Luciano Pereyry. Sprawdź, może to akurat ta piosenka :)

ocenił(a) serial na 10
fankait

to tesh nie ta nuta;/////, ale dziekujem ;p za dobre checi.

ewelincia

hej:) moze chodzi Ci o piosenke Juanes "Para Tu Amor"?

sweet_justa

Nie :)
To śpiewa jakiś inny mężczyzna.

A Juanesa bym poznała, każdą jego piosenkę ;)))

ocenił(a) serial na 10
Belanova

sprawdz tutaj http://www.kalisz.mm.pl/~robikok/musica.htm
na tej stronce jest dużo piosenek z sos mi vida

ocenił(a) serial na 10
Wronka

hej;) dalej nikt nie wie co to za piosenka ?? ona jest taka śliczna .... prosze niech ktos poda tytuł i wykonawce...

ocenił(a) serial na 10
ekatherine

Niestey nikt nie wie, albo ukrywa wiedze dla siebie:P, chyba juz nigdy sie nie dowiemy jaka to nuta:((

ewelincia

ja kompletnie nie znam hiszpanskiego-niestety- i na dodatek nie ogladalam odcinku o ktorym piszecie:( a jedyna piosenka ktora przychodzi mi na mysl(na podstawie podobienstwa trzech wyrazow) to-strzelam w ciemno- Reyli Barba, Se Quien Soy.

mefista81

kurcze wkleilo mnie dwa razy, sie balznie, sorki za powtorke z rozrywki;)