Hej wyczytalam na necie na jednej ze stron o tym z Natalia Oreiro i Facundo mają lub mieli romans:) Oto co tam wyczytalam:
"Podobno romansowali ze sobą na planie Jesteś moim życiem. Podobno to była jedna z przyczyn rozstania Fernanda z Isabel Macedo (Fortuna i miłość) oraz kryzysu w małżeństwie Natalii z Ricardem Mollo. Ani plotek o romansie, ani plotek o kryzysie nie potwierdzono"
Szkoda tylko ze nie potwierdzono tego romansu fajnie by bylo gdyby byli ze sobą:)
Oczywiscie tam mialo byc Facundo a nie Fernando ale tak tam pisalo na tej stronce wiec tak napisalam:)Pozdrawiam
A moznaby zobaczyc ta stronke?, zobaczylabym czy ta strona moze byc wiarygodna;pp
to sa tylko plotki oni se te wymyslili bo widzieli jak kiedys natalia i facundo byli gdzies razem ale to nie swiadczy o tym ze maja romans bo to nie prawda nic miedzy nimi nigdy nie zaszlo!!!pozdrawiam!!nie wiezcie plotom
Hej podaje adres www.romantica.pl na ta strone!!!
Ja nie wiem czy to jest prawda ale napewno kazdy by chcial zeby byli razem. A podobno Nati i jej maz zdementowali te plotki.Ponoc pokazali sie razem od ponad roku.
Niech zrobią sex kasety i sprzedają na ulicy nie bedą musieli grac w badziewnych telenowelach wiecej.
A ty znowu swoje... Sam sobie sprzedawaj kasety, chcialbys miec tyle kasy co oni dostaja za gre w telenowelach...
Nie zwracajmy uwagi na tego kretyna niech sobie ogląda gwiezdne wojny i zajmie sie tym badziewnym filmem a nie wchodzi na forum sos mi vida najwidoczniej ma problemy ze sobą bo inaczej nie da sie tego nazwac.