PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7810
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Hej wyczytalam na necie na jednej ze stron o tym z Natalia Oreiro i Facundo mają lub mieli romans:) Oto co tam wyczytalam:
"Podobno romansowali ze sobą na planie Jesteś moim życiem. Podobno to była jedna z przyczyn rozstania Fernanda z Isabel Macedo (Fortuna i miłość) oraz kryzysu w małżeństwie Natalii z Ricardem Mollo. Ani plotek o romansie, ani plotek o kryzysie nie potwierdzono"
Szkoda tylko ze nie potwierdzono tego romansu fajnie by bylo gdyby byli ze sobą:)

ocenił(a) serial na 10
lenka201

Oczywiscie tam mialo byc Facundo a nie Fernando ale tak tam pisalo na tej stronce wiec tak napisalam:)Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
lenka201

A moznaby zobaczyc ta stronke?, zobaczylabym czy ta strona moze byc wiarygodna;pp

lenka201

to sa tylko plotki oni se te wymyslili bo widzieli jak kiedys natalia i facundo byli gdzies razem ale to nie swiadczy o tym ze maja romans bo to nie prawda nic miedzy nimi nigdy nie zaszlo!!!pozdrawiam!!nie wiezcie plotom

ocenił(a) serial na 10
lenka201

A ja bym bardzo chciala zeby byli razem:)Tak slicznie razem wygladaja:)

ocenił(a) serial na 10
paulina_014

Hej podaje adres www.romantica.pl na ta strone!!!
Ja nie wiem czy to jest prawda ale napewno kazdy by chcial zeby byli razem. A podobno Nati i jej maz zdementowali te plotki.Ponoc pokazali sie razem od ponad roku.

użytkownik usunięty
lenka201

Niech zrobią sex kasety i sprzedają na ulicy nie bedą musieli grac w badziewnych telenowelach wiecej.

ocenił(a) serial na 10

A ty znowu swoje... Sam sobie sprzedawaj kasety, chcialbys miec tyle kasy co oni dostaja za gre w telenowelach...

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

Nie zwracajmy uwagi na tego kretyna niech sobie ogląda gwiezdne wojny i zajmie sie tym badziewnym filmem a nie wchodzi na forum sos mi vida najwidoczniej ma problemy ze sobą bo inaczej nie da sie tego nazwac.

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

o jezu...wrócił:/ Chciałbyś mieć taką sławę i kase jak oni. Wex się zastanow...sex kasety;/