PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Pomocy-piosenka naty

ocenił(a) serial na 10

Nie wiecie przypadkiem co oznacza ta piosenka Natalii Oreiro No te importa co spiewala ja wczoraj w odcinku lecial atez na sam koniec najlepiej by bylo jakby mi ktos ja przetlumaczyl z gory wielkie dzieki;)

ocenił(a) serial na 10
Debu

No te importa si te llamo mio, solo por hoy- Nie obchodzi Cie, czy nazywam Cie swoim, tylko dzis( w sensie dzisiejszego dnia)
Se que voy a estar bien- wiem, ze bede sie czuc dobrze
Si yo se que vos sabes que puedo, necesitar tu amor- jesli wiem, ze Ty wiesz, ze moge potzrebowac twojej milosci.

No te importa si te pido que me abrazas fuerte- nie obchodzi Cie czy Cie prosze bys mnie mocno objął
En la noche fria- w zimna noc
Puede que ver un dia gris- mogę ujrzec/widziec/zobaczyc ktoregos szarego dnia/szary dzien
Y yo quiero decirte que puedo necesitar tu amor- i chcę Ci powiedziec, ze mogę potzrebowac Twojej miłości

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

ja niestety nie ucze sie hiszpanskiego choc bardzo o tym marze staram sie sama troche nauczyc ale to nie jest to samo

ocenił(a) serial na 10
Debu

no samemu wiesz to taka nauka niezbyt;/ ja sie uczylam w liceum sama i teraz widze jaka to roznica. Ale moze bedziesz miec szanse jesczze gdzies sie nauczyc:))

ocenił(a) serial na 10
Debu

bardzo wielkie dzieki skad znasz hiszpanski?jestes super wielkie dzieki naprawde:)

ocenił(a) serial na 10
Debu

he he spoko:)) ucze sie w szkole na szczescie:)

ocenił(a) serial na 10
Debu

mam taką nadzieje że napewno będę się uczyła jeszcze hiszpańskiego dla mnie jest to niezwykle fascynujący język

ocenił(a) serial na 10
Debu

Dla mnie tesh, to moje zycie, a kultura hiszpanska to juz wogole! te potrawy, te cudowne miejsca, obyczaje. Osobiscie wole Argentyne od Hiszpanii, poniewaz nie za bardzo podoba mi sie akcent typowo hiszpanski:)

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

I Argentynczycy ;p

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

No tak, Argentynczycy, muchachos guapos:))

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

a nie wiecie skąd to można ściągnąć?bardzo mi zależy!~pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
parmacki

ktos tam podal pare teamtow wczesniej link do tego, jak nie znajdziesz to odezwij sie na gg to Ci pzresle.

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

jakie jest twoje gg???????????????????????????????????

ocenił(a) serial na 10
parmacki

pisze na moim blogu:)

ocenił(a) serial na 10
parmacki

http://www.kalisz.mm.pl/~robikok/musica.htm tu mozna sciagnac :) to najlepsza stronka :))

ocenił(a) serial na 10
alicja91

podasz mi nazwe swojego bloga ewelincio??

ocenił(a) serial na 10
oluska_14

to pytanie retoryczne czy jakis kawal? klika sie na nazwe uzytkownika by zobaczyc jego blog.... pozdro.\:)

ocenił(a) serial na 10
Debu

Ja bym chciala sie dowiedziec co to byla za piosenka ktora leciala 9 lutego na koncu. Jesli kos moze mi podac tytul bylabym bardzo wdzieczna

ocenił(a) serial na 10
KROPECZKA

pzrevciez jest tytul co chwile: NO TE IMPORTA.....

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

a sorry, to bylo 8 lutego, a 9 byla bonka el problemon. jescze jej nie masz?;pp