Nie wiecie przypadkiem co oznacza ta piosenka Natalii Oreiro No te importa co spiewala ja wczoraj w odcinku lecial atez na sam koniec najlepiej by bylo jakby mi ktos ja przetlumaczyl z gory wielkie dzieki;)
No te importa si te llamo mio, solo por hoy- Nie obchodzi Cie, czy nazywam Cie swoim, tylko dzis( w sensie dzisiejszego dnia)
Se que voy a estar bien- wiem, ze bede sie czuc dobrze
Si yo se que vos sabes que puedo, necesitar tu amor- jesli wiem, ze Ty wiesz, ze moge potzrebowac twojej milosci.
No te importa si te pido que me abrazas fuerte- nie obchodzi Cie czy Cie prosze bys mnie mocno objął
En la noche fria- w zimna noc
Puede que ver un dia gris- mogę ujrzec/widziec/zobaczyc ktoregos szarego dnia/szary dzien
Y yo quiero decirte que puedo necesitar tu amor- i chcę Ci powiedziec, ze mogę potzrebowac Twojej miłości
ja niestety nie ucze sie hiszpanskiego choc bardzo o tym marze staram sie sama troche nauczyc ale to nie jest to samo
no samemu wiesz to taka nauka niezbyt;/ ja sie uczylam w liceum sama i teraz widze jaka to roznica. Ale moze bedziesz miec szanse jesczze gdzies sie nauczyc:))
bardzo wielkie dzieki skad znasz hiszpanski?jestes super wielkie dzieki naprawde:)
mam taką nadzieje że napewno będę się uczyła jeszcze hiszpańskiego dla mnie jest to niezwykle fascynujący język
Dla mnie tesh, to moje zycie, a kultura hiszpanska to juz wogole! te potrawy, te cudowne miejsca, obyczaje. Osobiscie wole Argentyne od Hiszpanii, poniewaz nie za bardzo podoba mi sie akcent typowo hiszpanski:)
ktos tam podal pare teamtow wczesniej link do tego, jak nie znajdziesz to odezwij sie na gg to Ci pzresle.
http://www.kalisz.mm.pl/~robikok/musica.htm tu mozna sciagnac :) to najlepsza stronka :))
to pytanie retoryczne czy jakis kawal? klika sie na nazwe uzytkownika by zobaczyc jego blog.... pozdro.\:)
Ja bym chciala sie dowiedziec co to byla za piosenka ktora leciala 9 lutego na koncu. Jesli kos moze mi podac tytul bylabym bardzo wdzieczna