Może wyda Wam się do dziwne ale chciałabym wiedzieć jaki telefon Monu dostała od Martina np.siemens mc60.BArdzo chciałabym to wiedzieć z góry naptawde wielkie wielkie dzieki bo to jest troche skomplikowane pytanie:)
Ja wiem, ze Debi am samsunga, problem w tym ze telefonu Monu nie pokazują
tak zeby amrke mozna było zobaczyc. Ale przypad sie to może ujrzysz marke , a jak zobaczysz to napisz. Myśle też, że nie jest to jeden telefon, tylko więcej. Pewnie od kogo sie nawinie telefon top jest, jedynie wiem, że Martin ma casły zcas ten sam - ten czarny.
a nie wiesz przypadkiem jaki dokladnie model ma debora tego swojego telefonu?z gry wielgasne dzieki
naprawde jak ktos wie jaki telefon i dokladnie jaki model ma monita to niech napisze bo bardzo mi na tym zalezy z gory dzieki
na stronie www.sosmivida.glt.pl jest galeria zdjec a dokladniej odcinki od 6 do 10.monita jest w czerwonej sukni a martin daje jej telefon moze po tym zdjeciu skapniecie sie jaki to telefon
Mi sie wydaje,ze tele Monity to nokia 1100.jest bardziej podobna ksztaltem jak ona 11 zdjeciu z 6 odcinka.
wielkie dzieki jestescie super ciekawe czy na tej nokii 1112 jest ten dzwonek co ma monita jak martin do niej dzwoni?
fajnie monia ze wiedzialas jaki to telefon bo ja raczej chyba bym nie dala rady
Martin ma czarna motorole V3,ale w tych odcinkach na TV4 juz ma jakis inny duzy jeszcze nie wiem jaki.Lalo mial tez super motorole rozowa V3.