PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Pytanie -telefon Monity

ocenił(a) serial na 10

Może wyda Wam się do dziwne ale chciałabym wiedzieć jaki telefon Monu dostała od Martina np.siemens mc60.BArdzo chciałabym to wiedzieć z góry naptawde wielkie wielkie dzieki bo to jest troche skomplikowane pytanie:)

ocenił(a) serial na 10
Debu

Ja wiem, ze Debi am samsunga, problem w tym ze telefonu Monu nie pokazują
tak zeby amrke mozna było zobaczyc. Ale przypad sie to może ujrzysz marke , a jak zobaczysz to napisz. Myśle też, że nie jest to jeden telefon, tylko więcej. Pewnie od kogo sie nawinie telefon top jest, jedynie wiem, że Martin ma casły zcas ten sam - ten czarny.

ocenił(a) serial na 10
Debu

a nie wiesz przypadkiem jaki dokladnie model ma debora tego swojego telefonu?z gry wielgasne dzieki

ocenił(a) serial na 10
Debu

naprawde jak ktos wie jaki telefon i dokladnie jaki model ma monita to niech napisze bo bardzo mi na tym zalezy z gory dzieki

ocenił(a) serial na 10
Debu

na stronie www.sosmivida.glt.pl jest galeria zdjec a dokladniej odcinki od 6 do 10.monita jest w czerwonej sukni a martin daje jej telefon moze po tym zdjeciu skapniecie sie jaki to telefon

ocenił(a) serial na 10
Debu

To prawdopodobnie jest nokia, ale co do modelu to musze poszukac

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

Mam Monita ma Nokie 1112, a Coni obecnie ma Nokie 6670. :)

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

Mi sie wydaje,ze tele Monity to nokia 1100.jest bardziej podobna ksztaltem jak ona 11 zdjeciu z 6 odcinka.

ocenił(a) serial na 10
Debu

Debora ma SamsungX640

Wiem, bo brat ma takiego

ocenił(a) serial na 10
Debu

wielkie dzieki jestescie super ciekawe czy na tej nokii 1112 jest ten dzwonek co ma monita jak martin do niej dzwoni?

ocenił(a) serial na 10
Debu

fajnie monia ze wiedzialas jaki to telefon bo ja raczej chyba bym nie dala rady

ocenił(a) serial na 10
Debu

Martin ma czarna motorole V3,ale w tych odcinkach na TV4 juz ma jakis inny duzy jeszcze nie wiem jaki.Lalo mial tez super motorole rozowa V3.

ocenił(a) serial na 10
angela_polska

Na TV4 Martu ma prawdopodobnie BlackBerry 7230 :)