PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Podoba wam się turka? Bo mnie bardzo(ignorujcie wpisy master_andre jesli się pojawią bo to kretyn)

ocenił(a) serial na 10
parmacki

Moj kolega kiedy pokazalam mu pierwszy raz turce byl oczarowany, heheh pozniej tylko kazal mi dawac znac kiedy bedzie szla tyłem, zeby poogladac sobie jej tyłek. a piersi to juz wogole;p

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

hehehe....ale ja wolę jej przód :D no ale tył też niczewgo sobie:P:P

parmacki

no pytanie do facetow, ale raczej kobietki odpowiadaja:)bo to niestety taki babski serial, dla skonczonych romantyczek..szkoda ze wspoczesni faceci tacy nieromantyczni i niestali sa..a co do Turki, to fakt, biust to ona ma po prostu pociachac sie..super i piekne oczy, ale jak dla mnie ladniejsza jest Monita, ale najbardziej sexowny jest Facundo vel Martin, i jesgo boska klatka, moglby w ogole zrezygnowac z noszenia koszul, sam toesik prosze;)

ocenił(a) serial na 10
parmacki

Mój brat(bo z tego konta korzysta też mój brat) mówi, że ocenia ją na 8 w skali do o do 10.

Scofield

Wow, wysoka nota:) A na ile ocenia Twoj brat Monite? :)

parmacki

Turka jest bardzo ładna ale biust to juz wogole>:D

ocenił(a) serial na 10
Damian76

wedłu mnie Turca jest strasznie brzydka niechce tam nikogo obrazac itepe biust oczywiscie ma spory ale to odrazu nie swiadczy ze jest ladna ... Ma dziwny ksztalt twarzy i wegie nie ladna jest fuuj strasznie mi sie nie podoba za to Natalia jest sliczna :) ma bardzo ladna figure i wegie ... Ale wracajac do turki jeszcze to ona ogolnie gra bardzo symapatyczna postac:D jak tyra quike :D:D:D i pryprowadza monite do porzadku w wielu sprawach tylko z tym jose tak kreci i to mnie wkurza ale oglonie ja bardzo lubia :D:D A co do Facundo omg ile ja bym dala zeby moj facet tak wygladal i mial takibrzusioooo marzenie...Popieram kogos tam :P ze powinien chodzic wegie bez gory :P

Pozdrawiam...

ocenił(a) serial na 10
anusya

turca ma fajny biust dupę no ale z twarzy jest fajna mmmm.....