Podoba wam się turka? Bo mnie bardzo(ignorujcie wpisy master_andre jesli się pojawią bo to kretyn)
Moj kolega kiedy pokazalam mu pierwszy raz turce byl oczarowany, heheh pozniej tylko kazal mi dawac znac kiedy bedzie szla tyłem, zeby poogladac sobie jej tyłek. a piersi to juz wogole;p
no pytanie do facetow, ale raczej kobietki odpowiadaja:)bo to niestety taki babski serial, dla skonczonych romantyczek..szkoda ze wspoczesni faceci tacy nieromantyczni i niestali sa..a co do Turki, to fakt, biust to ona ma po prostu pociachac sie..super i piekne oczy, ale jak dla mnie ladniejsza jest Monita, ale najbardziej sexowny jest Facundo vel Martin, i jesgo boska klatka, moglby w ogole zrezygnowac z noszenia koszul, sam toesik prosze;)
Mój brat(bo z tego konta korzysta też mój brat) mówi, że ocenia ją na 8 w skali do o do 10.
wedłu mnie Turca jest strasznie brzydka niechce tam nikogo obrazac itepe biust oczywiscie ma spory ale to odrazu nie swiadczy ze jest ladna ... Ma dziwny ksztalt twarzy i wegie nie ladna jest fuuj strasznie mi sie nie podoba za to Natalia jest sliczna :) ma bardzo ladna figure i wegie ... Ale wracajac do turki jeszcze to ona ogolnie gra bardzo symapatyczna postac:D jak tyra quike :D:D:D i pryprowadza monite do porzadku w wielu sprawach tylko z tym jose tak kreci i to mnie wkurza ale oglonie ja bardzo lubia :D:D A co do Facundo omg ile ja bym dala zeby moj facet tak wygladal i mial takibrzusioooo marzenie...Popieram kogos tam :P ze powinien chodzic wegie bez gory :P
Pozdrawiam...