Jezu, no ile można???
Kolejna telenowela puszczana w popołudnie z Natalią Oreiro. Powiedzcie mi szczerze, czy was to nie nudzi? Ja nie wiem jak można oglądać w kółko to samo, tyle, że z innym tytułem i czasami aktorami.
widocznie można bo smv ma tysiące fanów na całym świecie a tobie jeśli sie nie podoba to co tu robisz?
Eeee...
Sory, ale tysiące fanów? Jakoś nikt nie słyszał o tych tysiącach. Tysiące to mają prawdziwe ewenementy. No chyba, że to tysiące babć i nastolatek, które nie mają co robić, to chyba, że tak.
P.S. Co za ludzie...
Jak Ci się nie podoba, to przynajmniej uszanuj cudzy gust. Tak apropo
TYDZIEŃ VII: (09-13.10.2006):
1 10.10.2006 (Wt) Jesteś moim życiem 364 040
2 12.10.2006 (Cz) Bez przedawnienia /Film - USA/ 342 200
3 10.10.2006 (Wt) Kennedy - śladem tajemniczej kuli /Serial dok./ 322 520
4 12.10.2006 (Cz) Tok2Szok /Program rozrywkowy/ 274 200
5 13.10.2006 (Pt) Kursantki /Film - USA/ 270 680
To wyniki oglądalności Tv 4 w 7 tygodniu emisji. JJak nie wierzysz to zobacz:
http://www.kalisz.mm.pl/~robikok/rating.htm
Wolisz ogladac Mode na Sukces? Tam morderstwo toczy sie przez miesiac, ktos komus trzyma noz na gardle przez 10 odcinkow!!!!!!!!! A "kevin sam w ........"? Przeciez to na kazde Swieta puszczaja i jescze czesciej! A z SMV mamy pewnosc ze 231 odc i koniec, nie bedzie ich 5tys. W kołko to puszczane sa polskie produkcje, i tam sa Ci sami aktorzy. Moze załoz sobie kablowke lub dekoder, tam jest wiekszy wybor programow :)
Ej, spokojnie. Ja się tylko zastanawiam, czy wy nie zauważyliście, że każda telenowela ma taką samą fabułę? I nie chodzi mi o to kim jest główna bohaterka itp. Chodzi o akcję. Piękna dziewczyna zakochuje się pięknym facecie, ale jest jakaś przeszkoda, bo np. jest bogaty; ma żonę; jego rodzina go nie zna itd. I nie, nie jestem jakimś prowokatorem.
Mam pomysł - może opowiedzcie mi na czym polega fenomen tego serialu?
hejka:) no masz racje, ze fabula jest w telenowelach ciagle ta sama a zmieniaja sie tylko aktorzy. jestes moim zyciem lubie dlatego ze jest bardzo zabawne, czasem nawet to humor bardzo absurdalny, ale po ciezkim dniu lubie odprezyc sie ogladajac film, ktory potrafi mnie rozsmieszyc. wydaje mie sie, ze piekna historia milosna tez jest duzym atutem serialu, wiesz wiadomo, ze takie historie nie zdarzaja sie w zyciu, a dzieki takiemu filmowi kazda z nas moze pomarzyc o ksieciuniu z bajki:)
Dokładnie;p mają tu fenomenalne teksty i akcje;p niezła komedia;] To właściwie jedyna telenowela jaką oglądam;p Te polskie klany i m jak miłość już mi się dawno znudziło i trwa dłużej;p a to jest świetne;] Buziaki;*
No i o to mi chodziło - o konkretną odpowiedź. I teraz wiem o co chodzi z tym uwielbieniem. Wielkie dzięki za odpowiedź ;)
Ale raczej jednym z was nie zostanę:D
no tak, prawie kazda kobieta to na pozór feministka, ale w rzeczywistosci marzymy o przezyciu takiej pieknej, romantycznej miłości. pozdrawiam:)
Brawo za wypowiedz wyzej :) Tez mysle ze te telenowelki sa po to aby pomarzyc...... Ale czy zastanawialiscie sie kiedys dlaczego głowny watek telenoweli to zazwyczaj bogaty ON i biedna ONA? Jakos nie pamietam aby bylo na odwrot, mimo ze teraz Conie i Kike sa taka para, ale to tylko tło do Martina i Monity.
może wątek jest dość oklepany ale serial jest śmieszny a Nati i Facundo genialni;) To nie jest żaden wielki serial ale ogląda się przyjemnie i można się rozerwać:) ja uważam że sos mi vida jest super;)
może jeszcze dodam że aktorzy grający w takich telenowelach to nieraz naprawdę szanowani i rewelacyjni aktorzy filmowi i teatralni znani w całej Argentynie i Ameryce Łacińskiej.tu stronka Carli Peterson http://www.carlapeterson.com/ i jej teatralne dokonania(grała w sztukach Shakespeare'a a i potrafi stworzyć świetną postać w drugorzędnej telenoweli!)
pozdrawiam