Cześć
Jeśli ktoś zna odciki w których wydaze się jakaś ważna secna czy coż piszcie,postaram się je dodać...narzie mam 3 odcinki nietety hiszpańskie ale zawsze zapraszam: www.sosmivida-tv4.blog.onet.pl
Pozdrawiam
kto to jest isabel???????
i dlaczego barbara chce zabić monitę :>? i skąd ona się w ogóle wzięła??????????????
daj znac;p ona przyjechala mieszkac u martina, tyle wiem, juz od jakiegos czasu chodzi sobie po domu.
Obejrzałam odc. 198:)
Monita chciała walczyć z Barbarą, ale MArtin kazał jej przyrzec, że tego nie zrobi, bo to zbyt niebiezpieczne - Barbara chce ją zabić, a na dodatek Monita ma złamaną/zwichniętą rękę i walczyć nie powinna.
Monita się zgodziła, ale oczywiście ani myślała się rezygnować ;)
Martin przydzielił jej Quique jako ochroniarza, po tym jak poprzedni został trafiony w ramię chronią Monitę przed strzałem Barbary.
Monita nie chciała Quique, bo jaki z niego ochroniarz hehehe ale Martin stwierdził, ze Quique będzie dobrym ochroniarzem, bo neida Monicie zrobic krzywdy.
Monita wymknęła się Quique, jak poszłą pod prysznic, przyszedł MArtin i to odkrył. Szukali Monity. Nie wiem jak (bo skakałam po odcinku), ale w końcu znaleźli ją i Barbarę jak miały walczyć. Walka się odbyła, Barbara została na koniec zabrana przez policję.
A Kimberley dostała sporo kasy w spadku po ciotce bodajże i zemdlałą biedaczka, jak usłyszała, ile to kasy ma ;)
Inny wątek to był taki, że został orzeczony rozwód Martina i Mumii i Constanza była zła. Falucho wymyślił, żeby ukrasć coś tam z sejfu w sądzie (nie wiem dokłądnie co - dowody. orzeczenie??). W każdym bądź razie przebrali się za jakąs babcię z dziadkiem i poszli do sądu/adwokata (nie wiem dokładnie) i ukradli to, co chcieli z sejfu. Odcinek się skończył tak, że Constanza z Falucho zorientowali się, że to co ukradli zabrała Debi.
W zapowiedziach następnego odcinka:
Martin dowiaduje się, że rozwód dobiegł końca, ale właśńie coś tam zginęł i nie może na razie uzyskać tego rozwodu. Monita się załamuje i mówi mu, że to koniec, bo ona ma dość.
Potem widać, jak Monita przyłapuje Constanzę w biurze MArtina, gdy chcieć wynieść teczkę, która zaginęła z sądu (nie wiem, jak sie tam znalazła, może to Debi przyniosła??). Wchodzi MArtin. Constanza próbuje się wymigać, że nie jest winna.
Potem jest scena, jak Martin oświadcza się Monicie i pyta się jej, że chcę za niego wyjść, a ona się zgadza :).
Ja nie wiem, co oni jeszcze chcą tam wymyślić, skoro już niemal wszyscy happy są :p
wow no to dzieki wielkie:* , przerabane to jest;p, kurde wlasnie nie wiem, co tam sie moze jeszcze wydarzyc... hmmmm , jak bedzie wiecej niz 208 to sie pochlastam...;p za tydzien by juz mniej wiecej konczyli jakby bylo tyle ile planowane...
Skoro ona przyjmie oświadczyny to są różne opcje, dlaczego film się jeszcze nie kończy:
- Constanza (lub ktoś inny) porwie Martina lub Monite przed ślubem
- ktoś zniszczy suknię Monity
- ktoś spreparuje informacje, że np. Martin zdradził Monite albo że nie żyje itp.hehehe
- albo wynikna problemy z dziecmi, ze im sie cos stanie etc.
Obejrzałam 199 ;)
W skrócie to tyle, że Constanza się wywinie, że niby musiała komuś zapłacić, żeby odzskać teczkę ukradzioną z pokoju sędziego i żeby rozwód mógł być sfinalizowany.
Monita jak pisałąm w poprzednim poście, będzie miałą chwile zwątpienia. Martin ją przekona. Potem powie, że warto cierpieć dla ich miłości, bo cierpiałby jeszcze bardziej, gdyby Monita nie była z nim ;) Pwie, że jest już człowiekiem wolnym i że teraz mogą się ożenić i czy Monita chce być z nim, ona powie, że tak. Zapyta się kiedy chce się pobrać, a ona w żartach, że już ;)
Potem dzwoni Alfredo z firmy przypominając, że maja spotkanie ze Szwedami. Martin z Alfredo idą w umówione miejsce, okazuje się to być w jakimś holtelu przy basenie. A Szwedzi okazują się... Szwedkami hehe Przychodzą w szlafrokach. Na tym się kończy.
Zapowiedzi odc. 200:
Martin z Alfonso muszą się rozgołocić do psodenek i ze Szwedkami w basenie wznoszą toast za kontrakt. Przychodzi Monita ;) Wkurza się. I zaraz wraca ubrana w szlafrok, który zdejmuje, a pod nim ubrana w strój kąpielowy+chustka na biodrach. Wchodzi do basenu (tymczasem Martin, Alfonso ze Szwedkami już omawiają kontrakt przy stoliku obok basenu) i zaczyna przymilać się do jakiegoś gościa ;) Martin się wkurza i każe jej wyjść, a ona żartuje, żeby jej nie przeszkadzał, bo ona omaiwa kontrakt ;) Martin zaczyna się kłócić z tym gościem i uderza go i w ogóle rzuca się na niego w basenie ;).
Inną ważną wiadomością okazuje się być to, że Constanza jednak jest w ciąży z Quique, ale nie chce mu tego mówić. Odkrywa to Falucho. I z tego co zrozumiałam, to Constanza kombinuje, ze to bedzie dziecko Martina wrrrrrrrrrrrrrrrrr CZyli nie wiem, moze bedzie chciała zaaranżować tak sytuację, że niby przespała się z MArtinem i jest w ciąży ehhh.
A Quique będzie uderzał to Kimberley, bo ona ma teraz kasę i będzie chciałą zostać jej narzeczonym lol.
wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww Monstanza;p w ciazy, czyli wiadomo, upije martina, cos mu dosypie, rozbierze go i polozy sie przy nim, ktos im porobi fotki zobaczy je monita i tak sie bedzie ciaglo;/;/;/, heheheheheheh ten Kiku nieszczesny;p , juz Mumia jego Rubia ;p sie znudzila;p, ale i tak napewno beda razem, mysle, ze contu go kocha...w koncu tez milosc moze wygra. ale to wszystko w osmiu odcinkach sie na bank nie wyjasni!!!;/, boziu. kurde wczoraj czekalam do 1 w nocy chyba na opis odcinka tego co obejrzalas, ale przysnelo mi sie i juz wylaczylam kompa. dzieki wielkie:))
Ciekawe, jak to wymyślą. Chciałabym, zeby skońćzyło się na tym obiecywanym 208 odcinku, w telenowelach często kończą wątki dość szybko na końcu, więc myślę, że w tych kilku mogłoby się wszystko wyjaśnić.
Zresztą wyczytałam, że emisja ma się zakończyć w grudniu a na koniec odbędzie się ostateczna walka pomiędzy Monitą i Tygrysicą (którą notabene gra prawdziwa bokserka Marcela Acu?a i naprawdę ma przydomek Tygrysica).
A w odcinkach, które mają być wyemitowane w Argentynie dn. 22 i 23 listopada pojawi się nowa postać grana przez jakąś Susanę Romero.
Martín i Alfredo będą podróżowali do Santa Fe w sprawie służbowej i zepsuje im się samochód. Pójdą szukać pomocy, którą zaoferuje im Madame Carlota (grana przez Romero) - pozwoli im przenocować do dnai następnego. Ponoć w jej domu bedą miały różne dziwne sytuacje...
skoro w grudniu czyli wiadomo- przedluza na bank. jak sobie pomysle ile to sie bedzie ciaglo w polsce... moze do maja ;pp
Znalazłam ifno, że możłiwe, że w Argentynie będzie trwał do początków stycznia :> Mogliby juz przystopować ;)))
boshe co Ty mowisz... to juz lekka przesada, to bedzie z 280 odcinkow jak nic... braknie mi miejsca na twardym;p , ale w sumie nie dziwie sie, widzialam statystyki popularnosci i u nich ogladalo ten serial wiecej ludzi niz mundial...
Ale ja tego nie zniose, tyle nerwow zjem ;) Jeszcze oakze sie, ze malpa wmówi Martinowi ciaze i on z nia zostanie boshhhhhhhhhhh Rezygnuję hehehehe
Wkurza mnie moja mama bo gdy mówie że Monita się zaczyna i ja chce skakać z radości bo przystojniak Martin się zaraz pokaże to mama mówi żebym poszła z koleżankami na pizze ja jej na to mówie że nikt w tej rodzinie nie lubi Monity i zaczełam wymieniać: babcia mówi że ten Martin to taki flejtuch a ja się z tym nie zgadzam, a znów mama mówi że Monita się dziadowo ubiera i z tym ma rację ja mogłabym zostać jej projektantką , tata mówi żebym przełączyła na wiadomości i moja mała siostra każe sobie przełączać na gupią dobranockę no i tak wygrywają , ide do mojej koleżanki przynajmiej się ratuje bo ma własny telewizor i odcinek uratowany i dobrze mieć taką pśapśułę.
A to tekst, gdzie pisze o tym styczniu:
"It's now supposed to last until the beginning January ... 5 more weeks or so. Those are the rumors, at any rate." Czyli wlasciwie grudzien/styczen. Niech sie skocnzy w sylwestra, wezma slub wchdozac w rok 2007 i bedzie good :p
O nieee, przeczytałam, że Kimberley wyjdze za... Rolando Martinzeza łeeee Przecież wiadomo, że on się ożeni z nią dla kasy (dla niewtajemniczonych Kimberley w 199 bodajże odcinku odziedziczy fortunę)
kapa, ze to tyle trwa rzeczywiscie, nawet nie chce myslec, ile to potrwa u nas... do tej pory chyba sobie sciagne juz wszystkie odcinki z neta;p
barbara to siostra andrei... nie wiem kto to, chyba byla zona martina nie? , a ona przyjechala do nich, chciala sie zatrzymac w hotelu, aale martin jej zaproponowal zeby zostala u niego w domu;p
wazne, a raczej nie wiem cy dla wszystkich: 101, 102 wyjazd monity i martu na mundial, 96- striptiz monity, 100- pierwszy raz turcu i josu, hmmmmm, jak sobie cos jeszcze przpomne to napsize wiadomo;p
te odcinki przeczytala po hiszpansku, jesli chcesz je obejrzec w tymze jezyku to www.sosmivida.net i capitulos videos, tych opisow nie ma po polsku niestety.
Bardzo proszę podajcie mi numer tego odcinka a już w przeciągu kilku chwil zostanie dodany na blog:)
Pozdrawiam,Monik-94
jest to odcinek 93, sam poczatek, kobieta wystapila w 4 odcinkach, ale wazne, ze jest;p
tak myslalam, ze to moze jest znowu jakas kobitka co sie podaje za jej mame, ale jednak to jej prawdziwa mama. dowiemy sie wiecwej jak obejrzymy nasz polskie odcinki.
chyba jednak podalam zly numer odcinka, gdzies wczesniej ta kobieta sie przewinela... musze to jeszcze sprawdzic
jednak dobrze, kobieta byla wczesniej, ale monita ja poznaje w tymze odcinku.
monita mowi jej tam, ze jej nie nawidzi, ze nie zapomniala nigdy jej zlej twarzy... az sie jej matka poplakala...
Cześć!!!
Dodałam kilka odc. bo niektórych nie mam ale to chwila czasu;
Dodałam :
Pojawienie sie Isbel
Pierwszy raz Turci i Jose
i dwa odc. Wyjzdu na mundial Monity i Martina:)
już wkrótce powinnam mieć resztę.
Napiszę
www.sosmivida-tv4.blog.onet.pl
kolejny odcinek ktory warto obejrzec: odcinek 153- Monita i Turca tancza dla arabow.
ocinek jest slabej jakosci, ale taniec jest zmyslowy i ladny:), juz nie mowie o ruchach cial tych pań.:)
No fajnie tam tancza =)- szkoda tylko, ze odc sa slabej jakosci, bo z checia poogladalabym normalnie, ale da sie wytrzymac ;-)