PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Zaczyna sie.

ocenił(a) serial na 10

Nareszcie sie zaczyna goracy i namietny romans Turci i Jose...juz wczoraj sie biedna nie mogla mu oprzec jak go widziala heheheh ( az taki pinkny nie jest, mlode ciałko;p). ahhhhhhh.

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

No patrzyla na niego takim wzrokiem jakby zaraz miala go schrupac :)

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

no no heheheh, a dzis sie nareszcie pocalowali...kolejny raz dopiero w 71 ;/ ale jakos wytrzymam:)))

ewelincia

WY POWARIOWARIśCIE
PRZECIEż TEN ZWIąZEK JEST żENUJąCY!!! ON JEST ZA MłODY DLA NIEJ I WOGULE NIE PASUJą DO SIEBIE!!! MOIM ZDANIEM TURCA POWINNA BYć Z ROLANDEM (śWIETNIE DO SIEBIE PASUJą I TO BYłBY GORąCY ROMAS) A NIE DEBILNY JOSE(ON PASUJE DO SIOSTRY CONSTANSY)

ocenił(a) serial na 10
pepitoooo

Goracy romans z Rolandem?! (he he z tym idiotom?) To prawda, ze Jose jest mlodszy, ale to nie znaczy, ze nie ulozy sie jemu z Turka. To bedzie fajny zwiazek :)

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

chwila,chwila.przeciez to jest telenowela...turka i jose...sa super i na 100%wygladaja zabujczo,turka sama przed soba przyznaje,ze go kocha,ale to ten"malolat"zawsze ja pierwszy caluje..wiec na cos go stac.:-)

angela_polska

UPADLIśCIE NA GłOWE!!! TEN ZWIąZEK JEST CHORY:p WIEM żE NA KOńCU BEDą ONI RAZEM (NIESTETY):( NIE PASUJą DO SIEBIE!!! A OD TYCH TENELOWELI TO WAM JUZ MóZG SIę ZLASOWAł:p
OBEJRZYJCIE CZASEM JAKIś INTELIGETNY FILM A NIE TYLKO TENELOWELE!!!!!....... :PPPPP .............HEHEHEHEH

ocenił(a) serial na 10
pepitoooo

o co chodzi...kazdy ma parwo do swojego zdania, wypowiedziales sie to trudno sie mowi... Tobie sie mozg zlasowal, nie musisz ogladac jak Ci sie nie podoba.

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

Mylisz, ze my tylko telenowele ogladamy?! Bez przsady! Jak ci sie ten serial nie podoba, to nie wypowiadaj sie na forum i nie denerwuj ludzi. I zajmij sie najpierw swoim mozgiem! Bo z naszymy wszystko w porzadku.

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

heheheh dobre Monia:))

ocenił(a) serial na 10
pepitoooo

tobie sie zlasowal nie tylko mozg,ale tez chyba calo osobowosc...
jak nie szanujesz zdania innych to stul pyska!!!!!

ocenił(a) serial na 10
pepitoooo

Turca i Jose jak dziewczyny mowia, sa zajebisci, i tak mimo, ze Ci sie to nie podoba beda razem... buahahahahah ona go bardzo kocha... wiec przykro mi, ale nie zobaczysz jej z rolandem- sztucznym okiem!!!!!! a jesli chodzi o sioche Coni to tesh juz jej nie zobaczysz w tym serialu heheheh ja sie z tego bardzo ciesze! ta dziolcha jest pusta tleniona blondyna, a Jose nie bralby takiej szczylowy, ktora mysli tylko o ciszkach!!!!! i nie jest debilny, poniewaz jest wrazliwym chlopakiem...jak Cie to pocieszy to w tym tygodniu mozesz sobie poogladac go z inna laska przez krotki czas...a od odcinka 93 juz wogole nie ogladaj, bo beda razem....:PPP Kto by chcial byc z rolandem???? taka ciota malowana. pozdrawiam:)