no ta Pochi jest dobra;pp ta siocha. szkoda, ze sie do wszystkich lepi, łacznie z martu:PPP
hihi, to widze ze u nich to rodzinne:) mamuska lubi porzadzic z wszystkimi, Kike slini sie na widok kazdej jaka sie nawinie, a siostra bedzie nie lepsza...
No, o ile sie nie myle, nie oszczedzi zadnego z naszych pieknych bohaterow:)))
boze, uchowaj ich w swojej opiece;) a tak na marginesie, wkleilam sie pod innym tematem,ale nikt nie odpowiedzial wiec powtorze sie znow, niestety;)-ta piosenka o ktorej pisalyscie (odc, 37) to nie Reyli Barba- Se Quien Soy? nie ogladalam odcinka wiec nie jestem w temacie;(
Dziekuje Ci bardzo , hmmm zaraz sciagne ta nute, tzreba wszystko zbadac:* jakto nie widzialas?;p czemu?;p
bo ja troszke pozniej niestety zaczęlam ogladac serial:(, a teraz jak leci na polsacie to pora nie odpowiada, bo nie ma mnie w domuku..
rozumiem:) Kurcze nuta ładna, ale to tesh nie to:(((( Glosik podobny hmm do kogos chyba tej nuty o ktora chodzi, ale nie wiem kto to spiewa;((((((( Dziekuje Ci bardzo:))
kurcze, sorki ze tak mecze, ale to moze No Era Necesario, tez Reyli Barba lub jakas jedna z jego piosenek, np. Tu albo Calma czy cos innego? to jeden z moich ulubionych wykonawcow i z tego co sie orientuje to on bardzo czesto pisze piosenki do seriali i rowniez w jego songs pojawia sie wiele razy imei Esperanza, choc oczywiscie o niczym to ni swiadczy bo to popularne imionko. buziaki;)