PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Kike w dalszych odcinkach bedzie chodzil w damskich ciuszkach? czyzby nowa perwesja;)?

ocenił(a) serial na 10
mefista81

bo bedzie gral swoja siostre

ewelincia

wow, no nie moge, czego ten rezyser jeszcze nie wymysli, chyba bedzie dobry ubaw...dzieki

ocenił(a) serial na 10
mefista81

no ta Pochi jest dobra;pp ta siocha. szkoda, ze sie do wszystkich lepi, łacznie z martu:PPP

ewelincia

hihi, to widze ze u nich to rodzinne:) mamuska lubi porzadzic z wszystkimi, Kike slini sie na widok kazdej jaka sie nawinie, a siostra bedzie nie lepsza...

ocenił(a) serial na 10
mefista81

No, o ile sie nie myle, nie oszczedzi zadnego z naszych pieknych bohaterow:)))

ewelincia

boze, uchowaj ich w swojej opiece;) a tak na marginesie, wkleilam sie pod innym tematem,ale nikt nie odpowiedzial wiec powtorze sie znow, niestety;)-ta piosenka o ktorej pisalyscie (odc, 37) to nie Reyli Barba- Se Quien Soy? nie ogladalam odcinka wiec nie jestem w temacie;(

ocenił(a) serial na 10
mefista81

Dziekuje Ci bardzo , hmmm zaraz sciagne ta nute, tzreba wszystko zbadac:* jakto nie widzialas?;p czemu?;p

ewelincia

bo ja troszke pozniej niestety zaczęlam ogladac serial:(, a teraz jak leci na polsacie to pora nie odpowiada, bo nie ma mnie w domuku..

ocenił(a) serial na 10
mefista81

rozumiem:) Kurcze nuta ładna, ale to tesh nie to:(((( Glosik podobny hmm do kogos chyba tej nuty o ktora chodzi, ale nie wiem kto to spiewa;((((((( Dziekuje Ci bardzo:))

ewelincia

kurcze, sorki ze tak mecze, ale to moze No Era Necesario, tez Reyli Barba lub jakas jedna z jego piosenek, np. Tu albo Calma czy cos innego? to jeden z moich ulubionych wykonawcow i z tego co sie orientuje to on bardzo czesto pisze piosenki do seriali i rowniez w jego songs pojawia sie wiele razy imei Esperanza, choc oczywiscie o niczym to ni swiadczy bo to popularne imionko. buziaki;)