a tu podaje okres kiedy mona będzie w ciąży i coni: http://www.youtube.com/watch?v=64BfWWd7lms (niestety po hiszpańsku)dodam że obie te ciąże wyglądają sztucznie bo wątpie czy jaka kolwiek kobieta w ciąży wytrzymałaby chodzić w szpilkach z 10 cm obcasem. A to ich córeczka: http://www.youtube.com/watch?v=0OGxAfyIze0 a i początek 2 ciąży mony.
No wiesz jeszcze nigdy nie slyszalam zeby jakakolwiek aktorka zaszla na polecenie rezysera w ciaze dla potrzeb filmu :)
TAK ALE MOGLIBY TO CIĄŻĘ ZROBIĆ W MIRĘ REALISTYCZNIE A NIE UBIERAĆ JĄ W 10 CM SPILKI!!!! KTO TO WYTRZYMA!!!!
A POZA TYM NIE WIEM CZY ZAUWAŻYŁAŚ (O ILE OGLĄDAŁAŚ TEN FILMIK) ŻE JEJ BRZUCH JEST NIENATURALNEJ WIELKOŚCI I MOCNO ODSTAJE.WYGLĄDA JAK SŁONICA.TEN CO "ROBIŁ" TEN BRZUCH TO MÓGŁ SIĘ DO TEGO PORZĄDNIE PRZYŁOŻYĆ!!!
................................................................................ .................................................................
No w sumie prawda. Ale przeciez to tylko film, jednym slowem fikcja. W wielu produkcjach widzialam takie "wpadki" wiec to juz na mnie nie robi roznicy:). Pozdrawiam
a czy scena gdzie mono jest w czerownej pizamce juz jako starsi z martinem ludzie i klada sie spac to jest scena osttania w filmie?? juz jest koniec wtedy!!? w ktpryms z tych linkow wyzej to widzialam?
no właśnie nie wiem będe jeszcze szukać ale rzeczywiście z jednym z postów widziała że pisało że ostatnia niestety.swoją drogą głupie to zakończenie nie podobało mi się jest trochę przedobrzone.pozdrawiam!
a mi się podoba:) jest takie naturalne no i kończy się... niestety... wg. mnie takie detale czy mają dobrze zrobiony brzuch sa nie ważne. kogo to obchodzi?? zresztą za dużego napewno nie miały może trochu sztuczne no ale jak pokazać to żeby dobrze to oddać? cięzko. Świetna jest ta scena na poczatku jak martin woła do monity na ringu:) zakochałam się w tej scenie:)
no 1 scena jest super ;) no może i brzuch nie jest najważniejszy ale koniec jest przedobżony tak uważam.
wg mnie ta ostatnia scena jest nawet fajna ale glupio ich ucharakteryzowali jako starych :D fajnie sie konczy mowia do siebie sos mi vida i w ogole:)) jak ogladlam to na youtobie to sie prawie poplakalam ten film jest wspanialy:))
miło mi że skorzytałaś z mojego linka ;) fakt okropie ich ucharakteryzowali szczególnie Martina i jescze okropna jest scena jak natalia oreiro gra swoja wlasną córkę a kike syna coni w blon peruce okropne!!!! i głupie.a ślub oglądałaś? pozrawiam!
nie ogladalm slubu :)) to akurat moge poczekac i zobaczyc w tv :PP ale widzialam z niego zdjecia na stronie robika :)) pozdrawiam
ja nie chciałam oglądać miałam nadzieję że dottrwam ale pokusa była silniejsz:P:) mi się w sumie całkiem podoba ta ostatnia scena tylko ten kike w peruce i natalia oni tam maja po ile 16 lat? to Martin i Monita juz w tak dośc późnm wieku postarali się o 2 dziecko? takie to trochę dziwne ale i tak ubóstawiam ten serial:)