PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

sadzilam ze scena z 150 odcinka jest ostra, ale teraz po obejzeniu jak Monita i Martin kochaja sie w dzungli zmienilam zdanie. To mocne nawet jak na normanly film a to przeciez telenowela...jak ktos to ogladal to niech mi da znac bo moze ja jestem przewrazliwiona:P

ocenił(a) serial na 10
hitomi89

no bardzo erotyczna scena:) musze przyznac tez, ze nie sadzilam, ze pokaza takie smiale sceny. ten film napewno ogladaja dzieci;p heh :) no trudno ;pp super seks w super scenerii:)

ewelincia

mówicie :>????????? który to odcinek ;)????????

ocenił(a) serial na 10
hitomi89

Nie jesteś przewrażliwiona ;) Trochę mi szczęka opadła :p Ach, ten latynoski temperament :p

Ps. Ciekawe, czy maz Nati nie jest zazdrosny ;););)?

ocenił(a) serial na 10
Belanova

Polecamy wszystkim ten odcinek w takim razie:))))) :P
No wlasnie, w koncu to chyba jej pierwsze tak odwazne sceny...ja bym sie krepowala nawet przy dobrym kumplu... maz pewnie sam byl na planie w czasie krecenia tych zdjec:PP:)

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

No odc bardzo ciekawy i smiale sceny. A co do meza, to ciekawe jak zareagowal? ;p Ogolnie odc bardzo fajny, warty ogladniecia :)

Monia_41

haha widze ze jednak ze mna wszystko ok:P a odcinek rewelka:P

ocenił(a) serial na 10
hitomi89

chcialabym sie zapytac gdzie ogldacie odcinki sos mi vida ???

ocenił(a) serial na 10
Pink_147

sciagamy je z internetu ze strony http://www.sosmividaonline.netfirms.com/SMV/nfphpbb/viewforum.php?f=4

ocenił(a) serial na 10
hitomi89

ocenił(a) serial na 10
hitomi89

ocenił(a) serial na 10
hitomi89

Siemka.Chciałabym was serdecznie zaprosić na mój blog poświęcony oczywiście sos mi vida jest tam galeria ze ślubu monu i martina.i oczywiscie inne galerie i ciekawe tematy Buziaczki;)

ocenił(a) serial na 10
Debu

hmmm chetnie wpadne, ale nie znam adresu, moglabys podac, byc moze podawalas wczesniej, ale niestety za duzo tematow, by móc szukac :*

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

oczywiscie szczegolnie zobacz galerie ze slubu monu i martina
www.sos-mi-vida--18.blog.onet.pl i jak bys mogla to prosze zostaw komentarzyk na bloczku buziaki