sadzilam ze scena z 150 odcinka jest ostra, ale teraz po obejzeniu jak Monita i Martin kochaja sie w dzungli zmienilam zdanie. To mocne nawet jak na normanly film a to przeciez telenowela...jak ktos to ogladal to niech mi da znac bo moze ja jestem przewrazliwiona:P
no bardzo erotyczna scena:) musze przyznac tez, ze nie sadzilam, ze pokaza takie smiale sceny. ten film napewno ogladaja dzieci;p heh :) no trudno ;pp super seks w super scenerii:)
Nie jesteś przewrażliwiona ;) Trochę mi szczęka opadła :p Ach, ten latynoski temperament :p
Ps. Ciekawe, czy maz Nati nie jest zazdrosny ;););)?
Polecamy wszystkim ten odcinek w takim razie:))))) :P
No wlasnie, w koncu to chyba jej pierwsze tak odwazne sceny...ja bym sie krepowala nawet przy dobrym kumplu... maz pewnie sam byl na planie w czasie krecenia tych zdjec:PP:)
No odc bardzo ciekawy i smiale sceny. A co do meza, to ciekawe jak zareagowal? ;p Ogolnie odc bardzo fajny, warty ogladniecia :)
sciagamy je z internetu ze strony http://www.sosmividaonline.netfirms.com/SMV/nfphpbb/viewforum.php?f=4
Siemka.Chciałabym was serdecznie zaprosić na mój blog poświęcony oczywiście sos mi vida jest tam galeria ze ślubu monu i martina.i oczywiscie inne galerie i ciekawe tematy Buziaczki;)
hmmm chetnie wpadne, ale nie znam adresu, moglabys podac, byc moze podawalas wczesniej, ale niestety za duzo tematow, by móc szukac :*