PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

to laura i tony wezmą też ślub przeciez laura ma dopiero 15 lat

ocenił(a) serial na 10
monia_4_16

No tak teraz ma 15 lat, ale w ostatnim odc jest pokazana sytuacja kilka lat pozniej :)

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

To ile lat ma Tony kiedy Laura ma 15 ?
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
NaShI

Tony ma 19 ;)

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

Aha dzieki za odpowiedz - fajniusi jest.
Pozdrawiam.

NaShI

ale taki...tyci ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

monia_4_16

Ale jak to wezmą slub??? To pewne??wiecie to napewno??
bo na innym forum dziewczyny mówiły że oni nie będą razem:(:(:(:(
Prosze o odpowiedź! możecie też pisać na moje gg:5278016
Nie, oni napewno nie wezmą ślubu to nie możliwe.

monia_4_16

Jak możecie to odpiszcie. Na poprzednie pytanie.
A tak w ogóle to skąd wy wiecie że oni wezmą ślub?? Moim zdaniem to nie wezmą tego ślubu bo Marin i babcia Tony'ego by się na to nie zgodzili!

ocenił(a) serial na 10
sylwina94

Wiesz co do slubu to w ostatnim odc bylo takie ujecie i wtedy bylo pokazanych kilka zdjec i jedno z nich to wlasnie Laura i Tony w strojach weselnych(nie bylo widac wyraznie, ale raczej to byli oni;)). A co do ich zwiazku to w ostatnim odc sa para :), a pozniej jak jest kilka lat do przodu to jest to zdjecie.

ocenił(a) serial na 10
sylwina94

a ślub przeciez nie ebdzie od razu...bez pzresady. bedzie po paru latach czy cos takiego. To juz malo istotne.;)

monia_4_16

Laura ma "prawie" 14 lat. To bylo powiediane kiedy Martin mial do niej pretensje, ze spotyka sie z chlopakiem, ktory ma 19 lat. I wtedy powiedzial " MASZ DOPIERO 13 LAT! A ona na to, ze juz prawie 14 :D
Zdziwilam sie, bo wyglada na wiecej, a ten Tony to rzeczywiscie taki troche...malutki :P:P Przynajmniej na takiego wygląda :))

ocenił(a) serial na 10
_KaSiEk_

No co do wieku to Laura nie wyglada na 14 lat, no ale coz taki scenariusz. :)

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

Niedlugo beda urodziny Laury to sie pzrekonacie ktore;pp a wogole to nastolatka nie moze miec chlopaka?? Teraz dzieci w wieku 13 lat sa mamami wiec...;p troche dziwne, stwierdzenie, ze martin i babka by sie nie zgodzili... pzreciez to nie roznica wieku 10 lat czy cos, to normalna roznica, i calkiem zdrowa:)

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

No zgadzam sie z Ewelina :)

ewelincia

w którym odc. będą urodziny Laury???
Z góry dzięki za odpowiedź :)

ocenił(a) serial na 10
sylwina94

123, slicznie tam wygladala:)

ocenił(a) serial na 10
monia_4_16

Zdjęcie jest pokazane, kiedy dzieci Martina i Monity będą miały gdzieś około 7 lat. Więc kiedy Laura i Tony się pobiorą to ona będzie miała około 20 lat, a on będzie miał 25 lat.
Tak marginesem: Między moimi rodzicami też jest 5 lat różnicy. To nie tak dużo, jak się wydaje :)

ocenił(a) serial na 10
aaaaa

http://www.youtube.com/watch?v=CZaFytt7zqI

Co to za chłopak kręci się wokół Laury?

ocenił(a) serial na 10
NaShI

No niestety jeden z jej chlopakow, ale nie wiem czy to ten ktory pojawi sie juz kolo 115 odcinka, czy ten nastepny, ktory bedzie sie calowal z Coni takze;/

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

Chlopak Laury bedzie sie calowal z Coni? Heh dobre, dala by sobie ta Laura spokoj i nie wydziwialaby i tak odpowiedniego chlopaka ma pod nosem ;).

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

Ale powiedzcie,że Tony i Laura beda w końcu razem ...
Proszę ...
:(

ocenił(a) serial na 10
NaShI

Beda, ale kapa;/ w ostatnim odcinku beda dopiero naprawde razem...nie skupiono sie na nich zbytnio:(

ocenił(a) serial na 5
monia_4_16

Bardzo fajnie ze oni beda razem, bo pasuja do siebie, ale ze wezma slub to nie wiedzialam. zapraszam wszystkich fanow sos mi vida na moj blog o tej telci www.jestesmoimzyciem.bloog.pl Zapraszam :)

ocenił(a) serial na 9
edzia217

laura naprawde miala w tym filmie 14lat, wiem bo sprawdzalam wiek aktorki na imdb (jesli dobrze pisze):). I moim zdaniem na 13 to raczej nie ale na 14 to spokojnie wygląda.

ocenił(a) serial na 10
kryptonim_zajec

Czy ja wiem, jak dla mnoe tp wyglada na 15 czy 16. W poczatkowych odc jest jeszcze taka troszke dziecinna ale poznie juz nie ;p

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

No tak, zrobi sie z niej lala super;) szkoda, ze z tymi ciotami sie bedzie spotykac a nie z Tonym:( no, ale trudno.

ocenił(a) serial na 9
ewelincia

z jakimi ciotami, bo ja nie do konca w temacie?:]

ocenił(a) serial na 10
kryptonim_zajec

Cioty to wszyscy oprócz Tony'ego :P
Hehe

NaShI

Ale tak właściwie to w którym odc Laura i Tony będą naprawdę razeM?? A w Tonym denerwuje mnie to że niby się w Laurze kochał a jak dręczyli ją w szkole to nic nie zrobił a powinien przecież mógł tam pójść i jakoś jej pomóc:/:/:/

ocenił(a) serial na 10
sylwina94

Kiedy to było? Mniej wiecej w których odc.? Jak Laure dręczyli?

NaShI

No nie wiem nie pamiętam ale przecież do szkoły poszła Monita Turka i Kimberly a moim zdaniem to właśnie Tony powinien sie tym zainteresować:/

ocenił(a) serial na 10
sylwina94

No wiesz - chłopcy ehh... lepiej nie gadać.

NaShI

Mam małe pytanko bo chciałabym wiedzieć jaki wypadek w szkole miała laura i w którym odc jest pierwszy pocałunek laury??? jak ktoś ma link to prosze podać (MOże być nie po polsku)
Z góry dzięki!!!

użytkownik usunięty
monia_4_16

ten serial to wogle pedofilski jest. nawet scen łóźkowych nie pokazują

ocenił(a) serial na 10

zobaczysz co sie pozniej bedzie dzialo hehehe

ocenił(a) serial na 10
paulina_014

Ronaldo_im not fat a co tobie tylko takie sceny sie podobają?
Hehe

ocenił(a) serial na 10
NaShI

Co do tych scen lozkowych to wszystko przed nami ;p
W sumie nie mozna po nim sie bylo spodziewac czegos ambitniejszego...

ocenił(a) serial na 9
Monia_41

to będą sceny łóżkowe w wykonaniu Laury i jej amantów?

ocenił(a) serial na 10
kryptonim_zajec

Nie, w wykonaniu Laury nie bedzie scen ;p

ocenił(a) serial na 9
Monia_41

to chesz powiedziec, ze Tony...

ocenił(a) serial na 10
kryptonim_zajec

jaki tony, jaka laura, monita i martin!!!!!!!!!! :))

ocenił(a) serial na 9
ewelincia

achaaaaaaaaaaaaaaa!