http://www.youtube.com/watch?v=-PE3Aiyn6B0&mode=related&search=
ona oszukala wszystkich... i martin sie wkur***. Ona moze rzeczywiscie stracila wzrok, ale pozniej udawala.
ona caly czas udawala z tym wzrokiem,bo na tym drugim linku jest jak rozmawia z migelem przebranym za lekarza.od tych filmikow z kompa to i ja powoli trace wzrok.wogule znalazlam tam kilka odcinkow po kolei tylko trzeba dobrze poszukac.jest chyba do 208.tylko u mnie troszke kiepsko z hiszpanskim......
w 156odc.a czy byla juz zona martina to nie wiem.kliknij na te dwa linki i jak znasz hiszpanski to sie dowiesz bo ja nie czaje tego jezyka:-((ale na bank coni byla w tedy z martinem.
Aaa, to pewnei kombinowała jak go przy sobie zatrzymać, bo on chyba w 151 poprosił ją o rozwód (natępnego dnia o nocy z Monitą ;) -> odc. 150).
A jak niby oślepła???? Z emocji hehehehhehehe????
tego nie wiem.ale martin z monita mysleli ze na serio stracila wzrok.monita przyszla do niego a coniu byla w laziece.martin zacza sie calowac z monita i ona wyszla,zobaczyla to.uciekla do lazienki(oni tego nie widzieli)wyszla 2 raz i juz znowu udawala slepa!!!ale sie usmialam z tego.PHIII
oslepla, poniewaz sama sobie upozorowala wypadek. w 152 odcinku. martin jej powiedzial, ze chce rozwou to wymyslila sobie, ze staci wzrok.