czy to znaczy ze narazie koniec "związku" MOnity i Martina? długo to nie trwalo....:( wie ktos keidy znowu bedzie miedzy nimi tak jak w ostatnich odcinkach?
spokojnie:) na dniach...:) nie martw sie:) jeszcze czeka ich tyle wspanialych chwil, ale tez smutnych
A ile odc Martin bedzie wkurzony na Monite? Bo z tego co wiem to w 68 odc mowi jej, ze wie o niej i o Kike. Dlugo bedzie na nia zly? Tzn ja uwazam, ze ma powody, ale szkoda serialu na takie nieporozumienia :)
w 70 sie beda calowac, on powie kike , zeby ten nie klamal, ze martu wie, ze sa narzeczonymi, powiie kike, ze monita jest z nim w ciazy, heheheh, a wiemy wszyscy, ze nie jest;p, w 72 juz nie bedzie na nia zly, ale znowu sie na nia wkurzy i to ostro, bo cos zrobi w dobrej wierze dla laurity, ale wiadomo jemu sie to nie spodoba...
Hmmm, ja zrozumiałam (choć mogę się mylić, bo skakałam po odcinku), że Marcedes i Alfonso rozmawiali i Mercedes zobaczyła, że Miguel ich podsłuchuje i zmyśliła na poczekaniu tekst "Monita jest w ciąży", żeby po prostu Miguela zmylić. Potem to Matrin usłyszał chyba i był zły, bo myślał, że Monita jest w ciązy z Quique, potem Quique się wkurzył na Martina, bo myślał, że Monita jest w ciązy z Martinem hehehe Wiec ja tak to zrozumialam...
no cos teges, tesh skakalam, choc nie po kazdym moge, bo sie nie zapisuja wszystkie i musze ogladac jak ciota calosc;pp, ale to sie i tak szybko wszystko wyjasni, a co mono robila pod prysznicem w tymze odciku chyba u martina?
a Ty sciagasz odcinki przypadkowo, czy najpierw czytasz opisy? 185 ma chyba najgorsza jakosc...wogole nie radze sciagac.
Ściągałam po kolei, i tak ma do 72 odc., a potem ściągnęłam sobie 150 (1-szy raz Monity i Martu ;)), i mam jeszcze 196 i 197, bo byłam ciekawa, co tam się teraz dzieje. Dobija mnie jakość tych hiszpańskich odcinków wrrr, lepsze są polskie, które można ściągnąć stąd: http://sosmivida-tv4.blog.onet.pl [sosmivida-tv4.blog.onet...] Ale wiadomo, że jest tam tylko tyle, ile na razie zostało wyemitowanych w Polsce.
ooo to musze sobie 150 sciagnac. no wlasnie, kapa, ze nie mozemy miec polskich ;/, ja tam bylam ciekawa jak monita zagrala sceneze striptizem i musze powiedziec, ze zajebiscie, jest naprawde laska z zajebistym cialem, swietnie to zrobila, a martu mial koniec jak to ogladal:PPP
no no no niezły ten striptiz ;)
choć kupa tego srebrnego cienia na oczach mi się nie podobała, ale rozumiem, że to estradowy make-up ;)
martin zabierze monite na jakies przyjecie i ona sie na niego wkurzy.rozgniecie na jego twarzy ciasto:Da on sie odwdzieczy i cala impreza zacznie sie zucac:)i dlatego skocza do niego pod prysznic
bosheee, przerąbani sa, a w jednym odcinku sluchajcie, ona mu jebla w pysk, pozniej jeszcze raz, on jej oddal, heheh i zaczeli sie calowac:P jak mozna sie lac po twarzy, wiecie jak mocno ja walnal;p
ale niestety nie razem ;) buuuuuuuuuuuuuuuu Monita w łazience w pokoju Martina, a on w pokoju dzieci, potem się całują u niego, ale wchodzi Rosa, Bo Martin musi zejść na dół, bo przyszła Mumia, Quique i ten nawiedzony psychoanalityk