PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7810
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Wie ktoś może co to za piosenka leciała pod koniec 142 odcinka?

agaatkaaa14

http://www.kalisz.mm.pl/~robikok/musica.htm tam jest okolo 60 piosenek z serialu :) Jesli ta melodyjka byla pierwszy raz to jeszce jej w spisie nie ma, a jak sie powtarza to juz napewno jest. Ja je mam wszystkie sciagniete jednak nie przypominam sobie jaka leciala na koniec 142. Przesłuchaj sobie wszystkie, tyle ze to długo potrwa.......

ocenił(a) serial na 10
agaatkaaa14

ta piosenka leciała po raz pierwszy... wiec pewnie nie ma jej jeszcze na stronce robika :(:(

ocenił(a) serial na 10
agaatkaaa14

A moze jestes w stanie podac jakies slowo? wers?? Podam 3 tytuly ktore wg rozpiski pojawily sie w tymze odcinku:
INTOXICADOS- fuego
BONKA-la mona
no i bee gees ale to pewnie chodzi Ci o hiszpansko jezyczne, bonke mam, jesli chcesz odezwij sie na gadu do mnie albo do MONI. chyba ze sciagnij ten odcinek jak Ci bardzo zalezy i wyłap slowa to wspolnie odnajdziemy:))Buziaki

ewelincia

A kto wie jaki tytuł ma piosenka którą spiewala monita z ta piosenkarka,ktora ukryla sie przed dziennikarzami u Kimberly
PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDZ

ocenił(a) serial na 10
agaatkaaa14

dzięki ewelincia :) już wiem co to za piosenka, oczywiście BONKA - la monita ;) damian76 ta piosenka to "Me voy" Juliety Venegas

ocenił(a) serial na 10
agaatkaaa14

ta piosenka do ściągnięcia na

www.sosmivida.irv.pl