najbardzie connie ,debi, i, martina ,i qiquei monite
a najmniej nieves jose laura
ja narbardziej lubie monite martina (oczywiście)i turke koki laure jose tonego rose moze byc tez mercedes a nie lubie coni kikuta debi falucho miguela kimberly
Ja najbardziej lubie Martina,Monite,Debi i dzieci:):)aaa i jeszcze Rose hehehe
Ja najbardziej lubie Martina,Monite,Debi i dzieci:):)aaa i jeszcze Rose hehe a najmniej to Contu i Nieves
Najbardziej lubie Monitę , Turkę i Martina, a najmniej Kike- on działa mi na nerwy. Ale co do gry aktorskiej to najlepsza jest odtwórczynie roli Constanst Claudia Peterson, po prostu rewelacja szczególnie w scenach z Kike.
Najlepsza jest debi - zawsze z niej śmieje. Fajna jest też koki czy jak jej tam (taka mała) i gra świetnie jak na swój wiek. I nawet Tony no i Monita tez nawet ale debi nic nie przebije.
NIelubie Kike i jego matki i kolegów -wkuzają mnie
uwielbiam mono i martu:D:D i debi, dzieci,turke a nie nawidze kike migela falicho kimebrly nieves!!:)))
Najlepsza/y jest:
-Monita
-Martin
-Constanza
-Tony
-Laura
-Turca
-Alfredo
-Mercedes
-Debi
Nie lubie:
-Miguel'a
Pozdrawiam.
NAJLEPSZA JEST OCZYWIŚCIE DEBORA JEJ BRACISZEK I I JEGO WSPÓLNIK!! UWAŻAM TAK IŻ ONI MNIE ROZŚMIESZAJĄ A JA KOCHAM SIE ŚMIAĆ;) OSTATNIO MONITA MNIE WKURZA
a mnie wkurzają szczegól;nie ten głupi fallucho i ten pinokio:/ polubiłem kumberly:)
Monita, Martin
Quike<Lol2> (momo usmaż mi kotletyXD)
Kimberly
a nie lubię
Migele i Falucho:Pi tego heronimo czy jak mu tam:)
hmm.. najbardziej lubie Monite i Mratina,Turce, Laure, Tony'ego, Coki, nawet Constanze, Rose Debi, mimo tego, że czasem wątpię w to, czy ona jest człowiekiem;P a nie lubie Kimberly,Quiqe, Pabla i Heronimo i Nieves
najbardziej: Debi, Quique, Nieves, dzieci hmmm
A najmniej... sama juz nie wiem. Martin jest jak dla mnie nudna i jakas taka jałową postacia:)
ja najbardziej lubie : Monite, Mercedes, Alfredo, Debbi, Turke no i Martina...
a nie lubie? : Constanzy, Kike, Nieves, Miguela i Faluco (chociaz czasem mam z nich polewki... takie dwa debile xD)
aha no i jeszcze... oczywiscie dzieci lubie tylko za Jose nie przepadam :/ A czy nie wie ktoś z was kto gra Pablo?? !!
Najbardziej:
- Monitę
- Martina
- Dzieci
- Rosę
- Turcę i Kimberly
- Debi
- Mercedes
- Alfredo
Najmniej:
- Constanse (w Młodzieńczej Miłości była fajna)
- Pokemona i jego kolegów
- Pablo i Hieronimo
- Miguela i Falucho
- Rolu
miguel jest naprawdę wkurzający i falucho...gorsdi debile niz debi. a to naprawdę sztuka!
poprawka!:zapomniałam dodać Miguela I Falucho do NAJMNIEJ ulubionych aktorów;P Pozdrawiam wszytskich gorącoo;*:)
ja lubie wszystkich oprocz nieves kike falucho i migela oni mnie strasznie wkurzja i ich wlasnie nie lubie!!pozdro
Ja tam wszystkich lubię, oczywiście oprócz Nieves. Ble. Po za tym nie przepadam z Kike, Falucho i Miguelem;] Reszta jest spoko;] ;*
Najlepiej lubię Turcę, Laurę, Nieves, Constansę, czasem Monitę..
W Monicie denerwuje mnie bardzo jej styl ubierania sie (jest za kolorowa i nie pasuje do siebie to wszystko co wkłada)oraz to jak się zachowuje. Dla mnie jest to nie komiczne tylko żałosne i groteskowe... Wkurza mnie również to jak Monita reaguje na niektóre np. "wybryki" Martina, od razu sie na niego obraża, albo czasem postępuje wbrew sobie i żałuje. Nienawidzę takich momentów.. Nie zawsze lubię też Martina ze względu na jego powtarzające się zachowanie (ale to nie jego wina, ze powtarzają sie też te same sytuacje np. porwania... :))Nie przepadam za Quique i jego kompanami. Są głośni, kłótliwi, nie umieją sie zachować... Żałosne. Ogółem tasiemiec zrobiony dobrze - takie są właśnie te wszystkie telenowele. Ale nie wnosi to w życie nic nowego, mozna sobie perfekcyjnie pomarnować czas oglądając to, uzależnić się i niczego nie nauczyć - no może z wyjątkiem tego jak "skutecznie" potańczyć na rurze lub jak się całować na rózne sposoby... heh.