PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

potrzebyje pomocy kto mni poda streszczenia odcinków 111-120? wyjeżdzam na obóz więc nie będę mogała śledzic dalszch przygód bohaterów:-<

alskan

hey wejdz na www.sosmivida.glt.pl i w streszczenia odcinkow.. wybierz odpowiedni numer odcinka i włala :)) pozdroo zaluj ze nie bedziesz ogldac.. :(

linds20

no ale niestety tam jest tylko do 111 odcinka. A następne bedą dopiero za tydzena ja wyjeżdzam już w poniedzalek.

ocenił(a) serial na 10
alskan

Ja moge podac Ci tylko 112-115, bo tyle jest w swiecie seriali ;)
112: Ruben twierdzi, ze chce odzyskac dzieci. Jego towarzyska Alicia sugeruje, ze znikna z zycia Quesady za pol miliona $.
113: Monita odzyskuje przytomnosc po urazie glowy. Quique podsluchuje rozmowe lekarzy, z ktorej wynika, ze Monita umiera. Ta prosi Martina, by dla dobra dzieci ozenil sie z Constansa.
114: Quique informuje,za na pol roku wyjezdza na platforme wiertnicza. Nieves prosi Connie, by pomogla jej zatrzymac syna.
115: Slub Connie i Martina ma sie odbyc za tydzien. Constanza zgadza sie podpisac intercyze. Quiqe chce spedzic noc z Monita. Zaskakuje ich Martin(co do tego ostatniego to Mono oczywiscie nie przespi sie z pokemonem ale tak to bedzie wygladalo ;p)
Te streszczenia nie sa dokladne, czasami zdazaja sie w tej gazecie niescislosci, ale ogolny zarys jest :)

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

no i jesio Turca zostaje porwana, akcja ratownicza wiadomo;p, pozniej zamieszanie, dotyczace tego, ze rzekomo Coni i Martin sa rodzenstwem. Kike i Mumia beda sie zabawiac w hotelu, a za drzwiami bedzie Martin z Mono... Jose mowi matce Coni, ze wie, ze jej corka ma kochanka...