Hejak:)czy ktos wie kiedy Martin rozwiedzie sie z Constanza?i jak do tego dojdzie, czy wreszcie dowie sie o jej knowaniach i podstepach?
w 200 odcinku mumia i martin sie rozwiodą a wostatnich odcinkach mumia i monita bedą najlepszymi przyjaciółkami i w tym samym czasie bedą rodzic mumia z pokemonem a monita z martinem monita córeczke mumia synka a mumia i martin są rodzeństwem ale przez konstanse dojdzie do ślubu (ale dostanie wysypki) hi hi!!!
Dzieki:) ale do tego 200-tnego odcinka to chyba martin i monita beda sie dalej spotykac. tylko czekac na final:) a Pokemon smieszny, ale straszny oblech, blee
yyy chyba troszke pokrecilas swoja wypowiedz.... nie sa rodzenstwem;/ i nie beda najlepszym,i pryjaciolkami;// poprostu sie pogodza:|
dzieki ewelincia ,no wlasnie z tym rodzenstwem to mi cos nie pasowalo, bo pare tematow dalej czytalam ze nie sa.
co??? oni dopiero w 200 odcinku sie rozwiodą??? przeciez on juz predzej w chyba 150 odcinku wyrzuci obrączke i bedzie z monitą i przecierz w 194 chyba poprosi ja o reke wiec ... ja juz tego nie rozumiem
mercedes gra claudia fontan nie wiem po co pytasz bo nawet jest podana w obsadzie ktora jest niedokonca skonczona ale wystarczylo pootwierac kobiety...
No w sumie szkoda, ale gdyby teraz wszystko wyszlo na jaw to by bylo za prosto ;p