PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Hejak:)czy ktos wie kiedy Martin rozwiedzie sie z Constanza?i jak do tego dojdzie, czy wreszcie dowie sie o jej knowaniach i podstepach?

ocenił(a) serial na 10
mefista81

w 200 odcinku mumia i martin sie rozwiodą a wostatnich odcinkach mumia i monita bedą najlepszymi przyjaciółkami i w tym samym czasie bedą rodzic mumia z pokemonem a monita z martinem monita córeczke mumia synka a mumia i martin są rodzeństwem ale przez konstanse dojdzie do ślubu (ale dostanie wysypki) hi hi!!!

papalina94

Dzieki:) ale do tego 200-tnego odcinka to chyba martin i monita beda sie dalej spotykac. tylko czekac na final:) a Pokemon smieszny, ale straszny oblech, blee

ocenił(a) serial na 10
papalina94

yyy chyba troszke pokrecilas swoja wypowiedz.... nie sa rodzenstwem;/ i nie beda najlepszym,i pryjaciolkami;// poprostu sie pogodza:|

ewelincia

dzieki ewelincia ,no wlasnie z tym rodzenstwem to mi cos nie pasowalo, bo pare tematow dalej czytalam ze nie sa.

ocenił(a) serial na 10
mefista81

co??? oni dopiero w 200 odcinku sie rozwiodą??? przeciez on juz predzej w chyba 150 odcinku wyrzuci obrączke i bedzie z monitą i przecierz w 194 chyba poprosi ja o reke wiec ... ja juz tego nie rozumiem

oluska_14

no to ja tez juz nic nie rozumiem.......ktos tu kreci;)

mefista81

mam pytanie jak nazywa sie aktorka,która gra Mercedes?

Czarek1984

mercedes gra claudia fontan nie wiem po co pytasz bo nawet jest podana w obsadzie ktora jest niedokonca skonczona ale wystarczylo pootwierac kobiety...

mefista81

Szkoda ze Martin zrezygnuje z wejścia do pokoju w 119 odcinku:(

ocenił(a) serial na 10
Depeche

No w sumie szkoda, ale gdyby teraz wszystko wyszlo na jaw to by bylo za prosto ;p

Monia_41

no ja tez nie moge przezalowac ze nie wejdzie, kurcze taka okazja...a ta historia z ksiezniczka ruskka ktora pojawi sie w nastepnym odcinkach to juz chyba troszke mocno przesadzona i odrealniona;)