PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

ma ktos juz moze streszczenie odcinków od 220 i wiecej. Bardzo prosze jak bedziecie mieli to napiszcie, bo jestem abrdzo ciekawa co bedzie dalej;)

oluska_14

jeszcze nie ma streszczeń tych odcinkw, jak będą na tej stronie: http://www.telenovelas.com.ar/ to na pewno któraś z nas przetłumaczy :)

ocenił(a) serial na 10
oluska_14

ok:) bede czekac napewno a z tej strony to nic nie rozumiem:(:( dzieki wielkie:):):):):):):)

ocenił(a) serial na 10
oluska_14

Ja sprobuje cos przeczytac, ale najlepiej przetlumacza Ci to Ally lub Ewelincia =). Pozdro

ocenił(a) serial na 10
oluska_14

Monita idzie do czynszowki, by przygotowac sie do przeprowdzki do domu martina. Kimberley i Mono w hotelu szukaja pewnych rzeczy. spotykaja Rickiego Martina i Kimberley mdleje z emocji. Ricky pomaga Monicie podczas spiewania piosenki.
W biuzre wszystko wraca do normy.
Coni przedstawia monicie i Martinowi wynik testu ( tylko nie zrozumialam, ale najwyrazniej, ze Martin jest ojcem bachora). Coni mowi Martinowi, ze i tak nie chce go wiecej widziec. Debi slyszy podly plan dotyczacy wynikow badan i chce powiedziec o nich Martinowi. Miguel i Falucho kaza Taboada(?)
wyjechac z kraju. Nieves mowi Kikutowi, ze dziecko Mumi nie jest Martina, tylko jego.
Martin i Monita szukaja Tobeada, ktory zna prawde ktojest ojcem dziecka Mumi. Turca ma problemy z Jose z powodu pojawienia sie Tomasa.
Mercedes daje ostatnia szanse alfredo i idzie z nim na kolacje.
Debi z pomoca Turci i Kimbu wychodzi za Rolanda.
mercedes spotyka sie z Alfredo i Miguelem ( zeby zobaczyc ktorego wybrac, ktory lepszy , chyba o to chodzi?)
Coni pojawia sie w czynszowce i mowi Kikutowi kto jest ojcem jej dziecka.

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

Monia_41

Taboada to lekarz, który pomógł sfałszowac wyniki.

Jest tam jeszcze o tym, że Falucho wmawia dzieciom, że Monita wcale ich nie kocha.

Kikut jeszcze zanim Coni przyjdzie mu powiedzieć o jego ojcostwie, sam się tego dowie podczas podsłuchanej rozmowy Miguela i Falucho.

Ciekawe, jak i kiedy się dowie Martin i Mono :)))

ocenił(a) serial na 10
Belanova

Nom oby jak najszybciej sie dowiedzieli ;). Ah ten Faluch, dzieciaki i tak nie uwierza, ze Mono ich nie kocha ;p

ocenił(a) serial na 10
Belanova

Dziekujemy Ally:*:*: *
Wlasnie nie zrozumialam wszystkiego:** ja mam nadzieje, ze sie dowiedza jak najszybciej... przypomnialam sobie wlasnie jak marzylysmy o koncu serialu jak byl 208 odcinek...;p a tu nie wiadomo czy na 230 sie skonczy:PP

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

Ciekawe co to Kikut zrobi z tym dzieckiem... moze to on powie prawde, a nie kurwa razem z mamuska beda to ukrywac...

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

a to jest streszczenie jakiego odcinka??? 220 czy kolejnych??

ocenił(a) serial na 10
oluska_14

od 220 w gore, czyli kolejnych odc

Monia_41

To streszczenia odcinków 221-224........................