w ktorym odcinku Monita dowie sie ze jest w ciązy i kiedy ur. to dziecka.???prosze odp.Pozdro xD
ja nie wiem w ktorym bo widzialam tylko filmiki na yuotubie i nie bylo napisane :)) ale jakos tak bo w 214 sie pobiora... to jakos potem:) chyba.. pozdrowienia
monita i constanza urodzą obie dzieci w ostatnim 231 odcinku. Mumia będzie miała syna a monita córkę Izabel
Według mnie Monita dowie sie o ciazy w odcinku 210-211, gdyz wtedy zemdleje w biurze, potem sobie zrobi test i wyjdzie na ring aby walczyc z Tygrysica. A ogladajac filmik na Youtube wlasnie przed walka Martin pokaze Monice test i zabroni jej walczyc... Mam nadzieje ze nic nie pomieszałam, ale mimo wszystko zachecam do przeczytania streszczenie odcinkow na stronie roobika :)
zawsze czytam sterszczenia, ale na razie są tylko do odcinnka 210 i nic tam nie ma o ciąży Monity
po raz już kolejny podaje linki bo widzę że dużo osób już z tego skorzystało
http://www.youtube.com/watch?v=ly1HqNIuneA ślub mony i martina
http://www.youtube.com/watch?v=64BfWWd7lms ciąża mony
http://www.youtube.com/watch?v=0OGxAfyIze0 narodziny dziecka
no dobrze nie obraz sie ale jestes troche dziwna... po raz koljeny podjaesz te linki :/:/ nie wiem po co juz czesto sie pojawialy! z rszta po co piszesz je tu skoro pytanie jest o cos innego .. <nie obraz sie >
no dobrze a ty nie musisz na to odpisywać !!! nie narzekaj bo sama z nich korzytałaś zreszą podałam je bo sporo osób o nich mówi i pyta o zakonczenie.
A ty nie musisz sie tak denerwować przecież ci napisała żebyś sie nie pogniewała a poza tym ma racje bo te linki bez przerwy ktoś zamieszcza na forum nie wiem czy przez ciebie są zamieszczane ale ja już kilka razy je widziałam z resztą pytanie brzmiało w którym odcinku a nie czy ma ktoś jakieś filmiki.Jakby ktoś chciał to by o nie poprosił.I nie obrażaj sie ale Linds ma racje:P
A i jeszcze jedno to ze kogos ciekawi zakonczenie itp. to nie znaczy ze ktos chce wczesniej je obejzec.
heh dzieki ;)) widocznie to "dziecko" nie rozumie co sie pisze... mowie do niej spokojnie, a ta "z ryjem" nie da sie tu w ogole porozmawiac z niektorymi ...hmmm.. pozdrowienia dla prawdziwych fanow..:)
dobra weź linds20( też mi idolka strara alkoholiczka na odwyku) dla twoejej wiadomości nie jestem dzieckiem!!!
Znów się zaczynają kłotnie czy to ważne kto ma ile lat.A ty Puma nie obrażaj Linds i to jaką jest fanką i kogo fanką bo akurat nie powinno bardzo Cię to obchodzić a to że lubi taką aktorkę to lubi ją z pewnością za jej grę w filmach a nie za jej życie prywatne!!!Bo prawie wszyscy aktorzy mają jakąś nieciekawą przeszłość i życie prywatne ale nikt nie zabrania aby miały fanów.
Ja tam nic nie mam do Lindsay Lohan,jest spoko aktorka i ma fajna muze.A ze pije to od niej sprawa i kazdy ma miec prawo do wyboru fanów.Puma ty napewno też masz i nikt Cie za to niekrytykuje....
boze prosze was.. dzieki ze mnie bronicie ale skonczmy temat nie obchodzi mnie PUMA! kogo ty lubisz czy jaki film bo to by bylo smieszne powiedzialam ci juz co mnie zdnerwowalo w pierwszej wypowiedzi a ze ty sie tak zachowujesz to twoj problem... !!! opanuj sie ... nalezy sie troche kultury ..
Dlaczego piszesz że jestem dzieckiem denerwuje Cię to że ktoś tak pisze o tobie a sama tak robisz.Jak już napisałam o wieku on nie jest ważny ale dla twojej informacji mam 20 lat i jeśli uważasz że jak na ten wiek jestem dzieckiem to już nie wspomnę o tobie:P
radze ci nie zwracaj na nia uwagi .. .. niektorzy nie potrafia dac se spokoju a jak maja tu byc klotnie to lepiej nie reagowac na takie odzywki ... ;)) pozdrossy ;**
Teraz już wiem skąd wziełaś Pumko to powiedzenie "dziecko neostrady" żałosna jesteś!!! Weszła na forum Pierwszej Miłości i ściągneła z RedKoona osoby która jej tak napisała normalnie śmieszna jesteś i ty nie jesteś dzieckiem:P
Tak a to dziwne to wejdz sobie na filmwebie na forum Pierwszej Miłośći i w tedy porozmawiamy troche kultury sie naucz. Bo jak jak pisze to nie przeklinam:P A z reszta nie mam zamiaru z tobą już wiecej konwersować.Po co się odzywać do głupiego!
Ej sorki.... ale to jest forum o SMV a nie wzajemne wyzwiska. Moze podajcie sobie nr gadu i tam na siebie bluzgajcie. Nie wiem po co ta kłotnia, ale skoro ja tak zawziecie prowadzicie to nie robcie tego "na oczach" wszystkich fanów którzy tu zaglądaja......
Ty musisz zadrzec z kazdym kto tylko sie wypowie na tym forum, beznadzieja, gdybys jeszcze miała cos konkretnego do powiedzenia....a nie tylko wyzwiska i glupie komentarze
ludzie stokrotka ma racje i nie najezdzajcie na nią to jest forum a tak swoja droga puma to ja tych linkowq nie widzialam ;p
W 230, przedostatnim odcinku. Oglądałem na YouTubie. Tuż przed walką Monity z Tigresą Martin zobaczy pozytywny wynik testu ciążowego i w ostatniej chwili przerwie walkę. A urodzi w 231 odcinku.
jaki jest tytuł piosenki z 218 odcinka na zakończenie??? Moze mi pomozecie, a nie sie wyzywacie!!! :P
Znow sie puma czepia, a jednak Italia93 jako jedyna odpowiedziała na pytanie zamieszczone u samej gory..... mimo ze rozmowa byla zacieta nikt nie powiedzail konkretnie kiedy Monita dowie sie o ciazy, dopiero po miesiacu ostrej kłotni ktos sie zlitowal i napisal jak to z ta ciaza jest :) Brawo dla Italii .....