PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563939}

Kiedy się zakocham

Cuando me enamoro
2010 - 2011
7,7 1,4 tys. ocen
7,7 10 1 1417

Kiedy się zakocham
powrót do forum serialu Kiedy się zakocham

Halo, fani, a głównie pewnie fanki, jesteście?. Forum widzę umarło:(Ogląda ktoś ten serial? Ja tak i uważam, że jest naprawdę ok, nie ciągnie się jak na razie, jest mało absurdów i niepotrzebnych wątków, każdy odcinek mnie czymś zaskakuje i na każdy kolejny czekam z niecierpliwością. Muszę przyznać, że już dawno żadna telka mnie tak nie ujęła. Jak macie jakieś pytania dotyczące serialu, albo ochotę poplotkować to piszcie:). Trzeba rozkręcić to forum:D. Ja zacznę od pytania: Którą serialową parę lubicie najbardziej,albo którego bohatera/bohaterkę?Kogo nie lubicie?. Jeśli chodzi o parę ja uwielbiam Matilde i Carlosa i chciałabym żeby Matias był z Adrianą. Główna para też jest super oczywiście:). Z bohaterek to najbardziej chyba Renatę lubię, a lista tych co nie lubię jest dość długa: Agustin- bo jest fałszywy i zakłamany, Selene- jest strasznie irytująca wg mnie, Karina- wieczna ofiara,którą wszyscy ratują, o Finie nie wspomnę i jeszcze parę by się znalazło:)

K_i_N_g_A_88

Z góry przepraszam ale muszę trochę ponarzekać. W ostatnim odcinku za bardzo namieszali z tymi dziećmi, wogule nie pasowały wzrostowo, wystarczyło popatrzeć na córkę Adrianny i Matiasa oraz na córki Mariny. Było widać zdecydowanie ze ta pierwsza jest starsza. I podczas sceny ugniatania winogron były dwie dziewczynki (jedna córka Mariny i druga Reni) i dwóch chłopców, tak więc gdzie podziała się jeszcze jedna córka Mariny i skąd wziął się jeden z tych chłopców?
Oglądając to wszystko myślałam że skończę oglądać ten serial z lekkim niedosytem jednak te ostatnie słowa wypowiedziane przez naszą kochane parę wszystko mi wynagrodziły. Były tak piękne ze chyba nigdy nie wyjdą mi z głowy :) Tylko prosiłam w myślach żeby to jeszcze trwało i żeby nie wyskakiwał ten durny napis "Fin" :(
"Jesteś sumą moich marzeń..." też chce spotkać kiedyś takiego mojego Jeronima :)

p_o_n_

tych dzieci zdecydowanie za duzo..wystarczyloby oprocz tego Rafaela jeszcze ta malutka na rekach a tu jeszcze jeden chlopiec ktorego Renata tak jakby pominela gdy witala sie z innymi. tylko sluzaca sie nim zajmowala-zrobili domowe przedszkole. ta corka adrianny starsza niz te mariny no ja tez zauwazylam ze przy ugniataniu winogron byla tylko jedna z bliniaczek-glupio to zrobili strasznie . a gdzie podzialo sie dziecko Lazara?naciagane strasznie

smila

sorry jednak jest dziecko Lazara:)

smila

Nie, Renata się z nim przywitała ;) z drugim synkiem :) Wg było OK ;) Dla mnie tych dzieci nie było za dużo :)

jagodajulia

Szkoda ze nie pokazano wiecej akcji na zakonczenie z tymi maluchami i ogólnie po troszku kazdej z mlodych rodzin :)