Jeszcze przy żadnym końcu telenoweli nie ryczałam jak bóbr tak jak przy tej!! Zwłaszcza przy śmierci Mariny jak też na końcu kiedy ugniatają winogrona!!! Kocham ten serial najlepszy jaki TV4 puszczała kiedykolwiek... Oby więcej takich telenowel które warto oglądać wątpie czy jeszcze coś wciągnie mnie tak jak Kiedy Się Zakocham:))
Zgadzam się z tobą. Ta telenowela różni się od wszystkich jakie puszczali na tv4. Szkoda że to już koniec;(
To fakt piękna telka. I muszę przyznać, że też miałam łzy w oczach - w końcu to rozstanie z tyloma świetnymi aktorami: Renią, Jeronimo, Reginą, papito Gonzalo, Mati, Carlosem i uroczym Anibalem... Ach szkoda, że to już koniec;(
Dobrze, że można jeszcze w necie znależć odcinki:) Ja właśnie zaczełam odglądać od początku bo za pierwszym razem to śledziłam tylko wątek Renaty i Jeronima. Ja CME mogę oglądać w nieskonczoność:D
Ja się bardziej wzruszyłam na śmierci Roberty. Wiedziałam, że Marina umrze, więc może dlatego tak bardzo nie było mi smutno...
Telka super :) Uwielbiam ją. Jednak wątek z ciążą Mariny mógł nie istnieć dla mnie :D
CME to najlepsza telenowela jaką kiedykolwiek oglądałam. Wszyscy aktorzy mi się podobali Renata Jeronimo Adrianna Matias Regina Gonzalo Lazaro Karina Matilde Carlos Alfonsina Constanza Honorio Chema Marina Anibal :*
I ta hacjenda ;* oraz dom Gonzala i Constanzy i Honoria , Dom Kariny i Lazaro też ładnie wyglądał choć nie był jeszcze dokończony
Jestem takiego samego zdania ;). Najpiękniejsza telenowela jaką kiedykolwiek oglądałam. I również płakałam na niej jak głupia - i nie tylko dziś, ale ogólnie. I smutno mi, że już nie będzie Renaty i Jeronima.. Uwielbiałam Renatę :). Jestem taka stara a głupia. Aż żal ;).
PS.Muszę się przyznać, że przed chwilą założyłam tu konto - właśnie ze względu na "Kiedy się zakocham" :)).
A oglądała któraś z Was "Gorzką zemstę"? Ta telenowela też w pewnym sensie skradła mi serca ;D
Kiedy się zakocham jest niepowtarzalne, gdyby było po jednym odcinku to jeszcze bardziej byłoby mi szkoda, że się kończy.... Mam wrażenie jakbym Renatę i Jeronima i rodzinę Monterrubio i Linres znała od bardzo dawna, a oni mnie :D
Gorzkiej zemsty nie oglądałam, ale na pewno znajadą się osoby, które tę telkę uwielbiają, albo uwielbiały ;)
Ja oglądałam Gorzką zemstę :) Zaliczam ja razem z CME do najlepszych telenowel jakie kiedykolwiek oglądałam a sporo już ich było :) Właśnie orientujesz sie może gdzie mozna ta telenowele ogladnąć w internecie? Bardzo chętnie bym ją znowu oglądła bo już popamłu zapominam co jak gdzie w niej było :(
Nawet nie wiecie jak ubolewam, że już zakończyło się codzienne siadanie przed telewizorem o 17 i śledzenie losów Renaty, Jeronima i ogólnie wszystkich ich tam razem wziętych. Jak dla mnie to ten film mógłby trwać i trwać. Uwielbiałam Renatę - świetna rola i przecudownie zagrana :).
Ja też :( Pamiętam jak na wakacjach cieszyłam się, że poleci we wrześniu u nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spełnienie jednego z moich marzeń !!!!!!!!!! Siadałam w moim pokoju na podłodze, ale na poduszce i oglądałam z entradą włącznie :) Gdy minęło 15 odcinków zastanawiałam się, co to będzie jak się skończy.... Później, gdy było coraz ciemniej to świeciłam światło i też oglądałam, a ostatnio światła już nie musiałam świecić, bo ponownie było jasno....Ja tez uwielbiam Renatę :D Cudowna rola :)
Teraz oglądam AB, i tam Silvia gra Camilę, ale narzeczonego już straciła..... :(:(:( Popłakałam się na tej scence...:'(:'( Jednak tam gra taką smutną postać... Tylko chwilę była taka radosna.... :( Jednak mam nadzieję, że jak Daniel Junior się pojawi będzie OK ;) Jednak Renata będzie moją ulubioną postacią :D Nic tego nie zmieni :)
A na jakim kanale leci ta telenowela o której mówisz, że gra tam Silvia? Tak mi się ona spodobała, że chętnie bym jeszcze na nią popatrzyła ;)).
A co do "Gorzkiej zemsty" to niestety nie wiem gdzie można ją znaleźć :(. Szukałam, ale nie znalazłam.. Ale obiecuję, że jak coś znajdę to dam znać.
Oki moje drogie, ja teraz uciekam oglądać powtórkę Renaty, bo to był tak piękny i fajny odcinek (szczególnie jak już była gromadka dzieci ;p), że z wielką chęcią obejrzę raz jeszcze :). I na pewno raz jeszcze będę płakać, ale to szczegół.. ;)
Ja także musiałam obejrzeć powtórkę CME. I znowu łzy i smutek, zupełnie jakbym żegnała się z ludźmi, których znam od zawsze. I to piękne zakończenie: Jesteś sumą moich marzeń... Nie wiem kiedy do mnie dotrze, że to już niestety koniec;(
Ja nie miałąm jak obejrzeć powtórki... A wiece, że wyciel scenki z finałowego odcinka GRRR! Jak mogli!!??
Mam tak samo, jakbym ich znała.... Ach, co te telki i postacie robią z ludźmi :D:D
Zastanawiałam się, czy po hiszpańsku było tak samo (sumą moich marzeń) i nawet próbowałam się wczoraj wsłuchać i wg mnie Jeronimo powiedział coś takiego (tłumacząc na polski): Jesteś wszystkimi moimi marzeniami. Jednak musiałabym oglądnąć i jeszcze raz posłuchać, ale właśnie z tym, zdaniem Jeronima i zdaniem Renaty : Cuando me enamoro... se detiene el tiempo, telka będzie mi się kojarzyć, przynajmniej koniec :) Do mnie też jeszcze to nie dociera.... W piątek biegłam do domu, aby nie przegapić odcinka :D:D:D:D A dzisiaj pierwszy raz od dawien dawna i pierwszy raz definitywnie nie będzie mojego kochanego CME, czyli Renaty, Gonzala, Jeronima, Carlosa, Reginy itd o 17, a tym bardziej o 18....
Ta telka leci na Canal de las estrellas o 9:15 pm, czyli u nas około 2 w nocy ;). 5 marca zaczęła się w Mexico ;)
Scena kiedy tańczą w winogronach była cudna. Renata i Jeronimo sie postarali. Z początku nie byłam pewna czy to wszystko to ich dzieci, ale sie okazało, że Renia urodziła aż trójkę. ;)
Ryczałam jak bóbr kiedy umierała Marina i żegnała się z Renatą i Jeronimem.
Tęsknie już tak bardzo za tym serialem, że nie da się opisać :(
przecudowna telenowela! naprawdę! oglądałam i Triumf miłości'' i ' CME i stwierdzam że CME było o niebo lepsze, płakałam jak bóbr przy scenie gdy umierała Roberta i gdy umierała Marina, naprawdę nie umiałam dojść do siebie, coś przecudownego, jedna z najlepszych telenowel a oglądałam ich naprawdę sporo ;) będzie mi bardzo i to bardzo brakować tej telenoweli *.* ;(
Nawet nie wiecie jak mi dziwnie.. włączam TV4 o 17 i buu... nie ma Renaty ;(. Naprawdę się uzależniłam od tej telenoweli ;). Pamiętam, że po "Gorzkiej zemście" też było mi smutno ;). i Oglądałam też kieeeeeeedyś "Biały welon" i też mi się podobał ;). Jejku, tyle tych telenowel się przewinęło w moim życiu, że niektórych to nawet nie pamięta już tytułów ;p.
Ogląda któraś z Was tą nową telenowelę "Eva Luna"? Ja właśnie oglądam i zastanawiam się czy warto się wkręcać czy nie ;). Zaczęłam oglądać "Zakazane uczucie" i to już mnie trochę wciągnęło i tak myślę czy nie za dużo tych telenowel ;p.
PS. A ta telenowela gdzie gra Silvia to jaki nosi tytuł? ;)
Ja nawet nie zmieniam kanału na tv4, żeby nie był mi bardziej przykro. Dobrze to nazwałaś - uzależnienie. Na razie nie oglądam Evy Luny, może z czasem się przekonam i zacznę?! LQNPA na chwilę obecną jest trochę nudne, ale wyczytałam na forum, że akcja się rozkręci. Nowa telka z Silvią i Christianem de la Fuente nosi tytuł Amor Bravio, jeśli o tę Ci chodzi:)
Poszperałam troszkę w necie i właśnie znalazłam tytuł tej telenoweli, ale dziękuję ;). Tylko, wielka szkoda, że nie można jej tu nigdzie oglądać (przynajmniej nie znalazłam) ;/
Podobno można oglądać na hiszpańskojęzycznym kanale estrellas, ale trzeba dobrze znać język. No a ja znam, ale nie na tyle by zrozumieć sens odcinków. Czytałam tylko, że Silvia nie gra tu już takiej promiennej postaci jak Renata. Jej bohaterka Camila jest raczej zamyślona i smutna.
Ja oglądam Amor bravi... cuando manda el corazon. Nie rozumiem za wiele, ale jeszcze nie jest tak źle ;) Tak, to prawda Camila nie jest taka jak Renata i ma okropnego i nieładnego męża... :( Jednak mam nadzieje, że gdy Daniel się pojawi to Camila będzie bardziej radosna, tak jak za czasów jej związku/narzeczeństwa z Luisem :)
Ja dzisiaj zaczęłam oglądać Evę Lunę, bo tutaj na forum, chyba coco tak fajnie napisała o tym bohaterze Evy Luny, że się uśmiałam :D:D:D Włączyłam i na razie wg mnie jest OK, ale tak, Ecker nie jest jakimś przystojniakiem, Rogelio bije go na głowę :D Ale chociaż jest w jakiś sposób sympatyczny ;) Najbardziej wkurza mnie ten złodziejaszek, co był z siostra Evy... Nie znoszę chłopaka... I tam jest taka pokojówka, co nazywa się Renata... I już mi się CME przypomina.....
Jednak jak coś mnie nie wkurzy to będę oglądać, mniej lub lub bardziej systematycznie :) Zakazanego uczucia oglądałam kawałek drugiego odcinka, nawet jest OK, ale to za dużo telek dla mnie...
Staram się oglądać LQNPA, ale na razie mnie nie wciąga. Natomiast spodobała mi się pokojówka:)choć ma mnóstwo negatywnych recenzji, oglądam systematycznie. Evę na razie odpuszczam.
mysle ,ze eva lepsza od LQNPA ,ktora jest strasznie mdla,w evie jest jakas akcja wedlug mnie .moze ten ecker nie najmlodszy ,ale fabula lepsza wedlug mnie .poza tym ta ana nie pasuja do roli "dobrych" ma wlasnie w sobie cos wynioslego......natomias ta co gra eve to taka prostolinijna dziewczyna nadajaca sie do tej roli:)
i wlasnie to mnie irytuje w LQNPA ,ta sztucznosc bohaterki ,ze gra to swoja postac strasznie na sile ,taka sztucznie milutka i uladzona...........sdlatego ta telke odpuszczam
Nie wiem, bo nie obejrzałam nawet jednego odcinka Evy. Może gdyby puszczali po 1 odcinku,to wyrabiałabym się z oglądaniem, a tak to niestety czas nie pozwala na taki luksus jak śledzenie EL i LQNPA. Co do Any Brendy, zgadzam się. Dobrze, że choć trochę pokazuje pazur Rogeliowi, bo zasnęłabym w połowie odcinka:)
w sumie fajnie byloby ,zeby gdzies obsadzili w roli glownej serialowa adri:))) od niej tez bije pozytywna energia :)))ona w wiekszosci gra role drugoplanowe ,a szkoda bo jestes ladna dziewczyna:))
Macie rację. Ślicznie wygląda zarówno w blond jak i w ciemnych włosach i ma taką słodką buźkę:0
Ja nadrobiłam dwa odcinki LQNPA :D:D:D Wg mnie Ana Paula jest śliczna. W żadnej z premier LQPNA nie oglądałam pierwszego odcinka! Eh, na razie obie oglądam. I w przypadku LQPNA mam wrażenie jakbym była w domu, bo znam aktorów, przynajmniej część. Natomiast Eva jest całkiem inna, nikogo nie znam, ale wg mnie też jest OK. Niestety dwóch na pewno nie będę oglądać, bo nie mam tyle czasu.... Szkoda....
Jak pisałem wcześniej ja oglądam tylko tele Meksykańskie i Televisty więc LQPNA oglądam na pewno i tylko to oglądam nic więcej. I tamtej teli tylko gra ten Julián Gil więc tego chyba znasz co nie.
A ja mam wielką nadzieję, że kiedyś wyemitują "Amor Bravio" u nas, w polskiej telewizji i wtedy będę oglądać ;).
A tam wyżej chyba ktoś połączył dwa filmy w jeden ;). Pisała którąś o Evie, a wspomniała i Rogelio a Rogelio jest w LQPNA ;). Ale to taki mały szczegół ;). I nie będę kłamać, bo i jedna i druga jakoś mnie zaciekawiły.. Ale dla własnego dobra będę musiała z jakieś zrezygnować, bo niedługo w ogóle nie będę wychodzić z domu ;p.
Pozdrawiam i dobranoc ;)
W mojej wcześniejszej wypowiedzi miało być, że nie oglądnęłam pierwszego odcinka, a w LQNPA, ani w Evie Lunie :D
Evę nadrobiłam, a LQNPA zobaczę ;)
Zbuntowany_RBD , tak jego znam. Tylko jego i to on jest głównym powodem, dla którego nie chciałam oglądać każdej z telek, ale nie jest tak źle ;)
asia_2229, ja wspomniałam, że Rogelio, że wg mnie jest o wiele przystojniejszy od Eckera :)
w ogole to teraz malo jest fajnych aktorow do glownych rol meskich ,o ile kobiety jeszcze jakies sie znajda to z mezczyznami slabizna ,sami tacy bezplciowi jacys ........bez wyrazu ,wlasnie w CME role meskie byly wyraziste ,a w innych telkach to takie mdle nijakie ...,ze jak czlowiek oglada to nie ma zadnych wrazen ,a tutaj chcialby poznac w rzeczywistosci takiego jeronima;)))
Oj Jeronimo, namieszałeś tym nam w główkach:) Dobrze mówisz yecur, takiego prota jak Juan Soler na pewno nie będzie. A najsmutniejsze jest to, że postanowił opuścić Meksyk i wrócić do rodzinnej Argentyny. Niestety oznacza to tylko tyle, że w telenoweli produkcji Televisy już go nie zobaczymy...
Tak, to prawda Juan Soler nie będzie grał w Visie. Stwierdził, że meksyk jest niebezpieczny i wraca do Argentyny, aby tam żyć rodziną i wychowywać córki ;)
CME było świetne. Gonzalo to dla mnie najlepszy ojciec i ojczym na świece :) Carlosa uwielbiałam, bo był taki trzeźwo myślący, nawet Jero umiał wygarnąć prawdę, gdy na to zasługiwał. MAtias początkowo mnie troszkę wkurzał, ale później bardzo go polubiłam :) Jero wzbudzał we mnie skrajne emocje :D Pamiętam, jak chciałam go wysłać w kosmos :D:D:D Cudowna telka i uwielbiam główną bohaterkę Renatę jest niepowtarzalna, tylko za bardzo i za długo ufała Agustinowi, ale i tak ją uwielbiam.
Ja to że meksyk jest niebezpieczny coś tam wiedziałem ale aż tak i to tego stopnia to bym się tego nie spodziewał bo jest 1 z lubianych przez ze minie krajów na świecie i to jest moje marzenie żeby tam pojechać ale teraz się zastanawiam żeby z tego zrezygnować.
Nie rezygnuj :) Ja też mam takie marzenie i w Polsce też są rejony o dużej przestępczości, a ludzie i tak tam mieszkają :)
A co do Agustina, tonie w moim typie, więc może dlatego go pominęłam :D
plusem tej telki jest jeszcze sposob filmowania tzn ,ze obraz byl naturalny i przyjemnie sie to ogladalo ,a np w niektorych telenowelach np pokojowka na manhatannie obraz jest taki nienaturalny ,jesli wiecie o co mi chodzi:)))
Nie tylko obraz, ale gra aktorów :) nie miało sie wrażenia, że to sztuczne uczucia. Właśnie ta prawdziwość i naturalność mnie ujęła.
mnie rowniez ...zretsza widzialam fotki spoza planu .ci ludzie rzeczywiscie sie polubili ,trudno pozostaje nam czekac ,ze moze jeszcze zrobia jakas fajna telcie:))) ja tam troche telek obejrzalam i za najlepsze to uwazam CME i Gorzka Zemste ,reszte to bardziej z nudow ogladalam:))) a te dwie z przekonaniem:)
A oglądałaś może tele Miłość i przeznaczenie na pulsie bo ja oglądałem i też mi się bardzo spodobała że szok normalnie a wy co myślicie na ten temat.
To cudowny serial. Widać było, że Juan i Silvia się lubią. Czytałam, że Silvia przypominała mu jego zonę, dlatego tak dobrze się im współpracowało na planie :)