PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563939}

Kiedy się zakocham

Cuando me enamoro
2010 - 2011
7,7 1,4 tys. ocen
7,7 10 1 1423
Kiedy się zakocham
powrót do forum serialu Kiedy się zakocham

Jeszcze przy żadnym końcu telenoweli nie ryczałam jak bóbr tak jak przy tej!! Zwłaszcza przy śmierci Mariny jak też na końcu kiedy ugniatają winogrona!!! Kocham ten serial najlepszy jaki TV4 puszczała kiedykolwiek... Oby więcej takich telenowel które warto oglądać wątpie czy jeszcze coś wciągnie mnie tak jak Kiedy Się Zakocham:))

petit_fleur

Bardzo mi sie podobają...Solamente tu jest taka romantyczna i smutna jednoczesnie, lubię tez Corre, piosenkę z czołówki troche mniej. Ładna jest też piosenka Dany i Miguela - Te dejo en libertad. Super, że w telkach sa takie świetne ścieżki dźwiękowe. Zawsze milej sie ogląda :)
Z Evy Luny - "El" chodzi mi po głowie całe dnie.

cocco03

Z Evy Luny uwielbiam piosenkę z entrady i wspólnych scenek Daniela i Evy :) Kocham te piosenki. Też podobała mi się piosenka, która leciała w tle, gdy Tony był z Alicia w barze, nie znam tytułu, ale te słowa, które usłyszałam oddawały atmosferę, a także to, co robi Tony :)

jagodajulia

Mi jakoś nie podpasowały piosenki ani z EL ani z LQNPA. Ale to nie znaczy ze nie lubie tego oglądać ;)

ocenił(a) serial na 10
Blab

No przecież nie każdemu muszą się podobać, a najważniejsze, żeby telka była ciekawa:)

ocenił(a) serial na 10
cocco03

Mnie z kolei oczarowała Llueve la amor z entrady, bardzo rytmiczna, idealnie wpasowana klimatem w telenowelę. Cudna:)

petit_fleur

Też jest fajna, taka do potańczenia ;)

ocenił(a) serial na 10
cocco03

Tańczysz przy niej? Bo jeżeli tak , to znaczy, że jesteś tak samo pokręcona jak ja:) w pozytywnym znaczeniu tego słowa oczywiście;d

petit_fleur

Jak nikt nie widzi ;)

ocenił(a) serial na 10
cocco03

Zgadza się, jak nikt nie patrzy;)

cocco03

Ja też często słucham piosenek z CME. Bardzo mi się podobają :)

yecur

Mnie sie wydaje, że Julian Gil idealnie nadaje sie do takich postaci. Knuje, kombinuje, uwodzi dobre kobiety ;) ja go lubię. Ciekawe czy sprawdziłby sie w roli dobrego.

ocenił(a) serial na 10
cocco03

Nie, nie, nie i jeszcze raz nie! On nie nadaje się do roli protagonisty... Ma takie jaszczurcze spojrzenie... Co nie znaczy, że w rolach villana nie jest dobry:)

petit_fleur

Może i tak, ale w roli takich przebiegłych, psujących szyki głównych bohaterów, złoczyńców jest świetny.

cocco03

Ja uwielbiam Evę Lunę :D Dla mnie jest świetna :)

jagodajulia

Denerwuje mnie 1 rzecz. Czemu nie dodają na stronę streszczeń nowych odcinków Evy? Wolę wiedzieć co będzie w kolejnych :D

Blab

Ja nie czytam streszczeń, bo tak zrobiłam w przypadku LQNPA, przeczytałam do około 30 odcinka i odechciało mi się oglądać... Jednak to zależy od telki, albo serialu jak bardzo mnie wciągnie ;)

jagodajulia

Ja zawsze czytam streszczenia jakoś nie moge sie powstrzymać ;) A im bardziej mnie telka interesuje tym bardziej czytam.

Blab

Ja tak miałam, gdy Julię oglądałam. Jednak ostatnio przeczytałam streszczenia i tak nie bardzo chce mi się oglądać...

A streszczeń EL nie czytam, stwierdzam, co ma być to będzie i tak :)

jagodajulia

Ale dobrze ze znowu przywrócili Evę Lunę na dawną godzinę :D

Blab

Blab, ja nie sądzę, aby przywrócili EL na dawną godzinę...

jagodajulia

U mnie w gazecie tak było xD

Blab

U mnie w programie Eva Luna wciąż jest o 17 i 18, a w rzeczywistości już tak nie ma..;/ Jakby powrócili na starą godzinę, byłabym bardzo zadowolona.

jagodajulia

Ja tez. Bo o 19 najczęściej lecą inne fajne rzeczy i kazdy chce oglądać

cocco03

Tak, ten limit jest dla nowych użytkowników. madzia124 znalazła taką informację.

Blab

Acapulco jest w Meksyku to jednak tam jest język hiszpański absurdów językowych tam nie ma:))

ocenił(a) serial na 10
loczek0660

Ja takze plakalam jak bobr. Cudowna telka. Najlepsza jaka ogladalam a chemia miedzy protami OGIEN

ocenił(a) serial na 9
Aishwaryaaa

Ja nie plakalam ale telka byl cudna, jesli mozna tak powiedziec:)

Mother_Earth

Czemu nikt sie nie odzywa? :D

Blab

Żyjemy innymi telenowelami, ale o CME pamiętamy :)

cocco03

Właśnie:)
Miałam to napisać, że sukienkę cukierkową, która Renata miała na przyjęciu Matiasa, później miała ta Alisson, na tym ślubie Reanty i Jero, który się nie odbył.

jagodajulia

Nie zwróciłam na to uwagi :) byc może dlatego, ze kiedy było przyjęcie matiasa nie oglądałm regularnie. Potem juz mi nic nie umknęło :)

cocco03

Tak sądzę, bo wg mnie Renata śliczną miał tę sukienkę :D

jagodajulia

Renata miała całą garderobe wspaniałą, taka w moim stylu. Chętnie bym ja sobie przywłaszczyła. ;)

cocco03

W ogóle Renata ubierała sie najlepiej ze wszystkich protagonistek ze wszystkich telenowel jakie oglądałam ;D

Blab

To prawda, żadna bohaterka nie miała takich świetnych ubrań.

cocco03

Tak. a ja sie wczoraj bardzo zdziwiłam jak zobaczyłam ze aktorka która grała Karinę w CME gra żonę Ernesta w LQNPA

Blab

Długo sie nie nagrała, bo już nie żyje :)

cocco03

Haha. Ile ona grała? w 1 odcinku?

Blab

W dwóch, jednym wczesniejszym i w tym co ostatnio :)

cocco03

wow nie ma to jak duza rola :D

Blab

Fakt, wydawało mi sie, że jeszcze trochę pogra, chocby po to , by Mercedes miała pod górke.

cocco03

ale jakoś musieli ubarwić fabułę xD

cocco03

Słuchajcie mam takie pytanie co do CME. JAk sie nazywała ta telenowela która była wpleciona w fabułę CME? Ta o której ten biskup opowiadał

Blab

http://www.filmweb.pl/serial/En+Nombre+del+amor-2008-489792

cocco03

Dzięki :)

ocenił(a) serial na 10
Blab

http://proca.pl/pokaz/6324/petycja_o_emisje_telenoweli___amo...
Witam,
Pojawiła się petycja z prośbą o wyemitowanie telenoweli Amor Bravio. Zainteresowanych (oraz fanów Silvii Navarro) proszę o podpis:)

petit_fleur

Nie działa

Blab

Blab, jeżeli Ci się chce, to poszukaj na filmwebie wątku Amor Bravío:może będzie działało: http://www.filmweb.pl/serial/Amor+Brav%C3%ADo-2012-647050/discussion/emisja,1876 671 i tam na dole strony powinien link do petycji działać :)

jagodajulia

ja wkleilam dobry fajnie ze ktos napisal petycje :)

jagodajulia

Dzięki :D