Jeszcze przy żadnym końcu telenoweli nie ryczałam jak bóbr tak jak przy tej!! Zwłaszcza przy śmierci Mariny jak też na końcu kiedy ugniatają winogrona!!! Kocham ten serial najlepszy jaki TV4 puszczała kiedykolwiek... Oby więcej takich telenowel które warto oglądać wątpie czy jeszcze coś wciągnie mnie tak jak Kiedy Się Zakocham:))
Bardzo mi sie podobają...Solamente tu jest taka romantyczna i smutna jednoczesnie, lubię tez Corre, piosenkę z czołówki troche mniej. Ładna jest też piosenka Dany i Miguela - Te dejo en libertad. Super, że w telkach sa takie świetne ścieżki dźwiękowe. Zawsze milej sie ogląda :)
Z Evy Luny - "El" chodzi mi po głowie całe dnie.
Z Evy Luny uwielbiam piosenkę z entrady i wspólnych scenek Daniela i Evy :) Kocham te piosenki. Też podobała mi się piosenka, która leciała w tle, gdy Tony był z Alicia w barze, nie znam tytułu, ale te słowa, które usłyszałam oddawały atmosferę, a także to, co robi Tony :)
Mi jakoś nie podpasowały piosenki ani z EL ani z LQNPA. Ale to nie znaczy ze nie lubie tego oglądać ;)
No przecież nie każdemu muszą się podobać, a najważniejsze, żeby telka była ciekawa:)
Mnie z kolei oczarowała Llueve la amor z entrady, bardzo rytmiczna, idealnie wpasowana klimatem w telenowelę. Cudna:)
Tańczysz przy niej? Bo jeżeli tak , to znaczy, że jesteś tak samo pokręcona jak ja:) w pozytywnym znaczeniu tego słowa oczywiście;d
Mnie sie wydaje, że Julian Gil idealnie nadaje sie do takich postaci. Knuje, kombinuje, uwodzi dobre kobiety ;) ja go lubię. Ciekawe czy sprawdziłby sie w roli dobrego.
Nie, nie, nie i jeszcze raz nie! On nie nadaje się do roli protagonisty... Ma takie jaszczurcze spojrzenie... Co nie znaczy, że w rolach villana nie jest dobry:)
Może i tak, ale w roli takich przebiegłych, psujących szyki głównych bohaterów, złoczyńców jest świetny.
Denerwuje mnie 1 rzecz. Czemu nie dodają na stronę streszczeń nowych odcinków Evy? Wolę wiedzieć co będzie w kolejnych :D
Ja nie czytam streszczeń, bo tak zrobiłam w przypadku LQNPA, przeczytałam do około 30 odcinka i odechciało mi się oglądać... Jednak to zależy od telki, albo serialu jak bardzo mnie wciągnie ;)
Ja zawsze czytam streszczenia jakoś nie moge sie powstrzymać ;) A im bardziej mnie telka interesuje tym bardziej czytam.
Ja tak miałam, gdy Julię oglądałam. Jednak ostatnio przeczytałam streszczenia i tak nie bardzo chce mi się oglądać...
A streszczeń EL nie czytam, stwierdzam, co ma być to będzie i tak :)
U mnie w programie Eva Luna wciąż jest o 17 i 18, a w rzeczywistości już tak nie ma..;/ Jakby powrócili na starą godzinę, byłabym bardzo zadowolona.
Ja takze plakalam jak bobr. Cudowna telka. Najlepsza jaka ogladalam a chemia miedzy protami OGIEN
Właśnie:)
Miałam to napisać, że sukienkę cukierkową, która Renata miała na przyjęciu Matiasa, później miała ta Alisson, na tym ślubie Reanty i Jero, który się nie odbył.
Nie zwróciłam na to uwagi :) byc może dlatego, ze kiedy było przyjęcie matiasa nie oglądałm regularnie. Potem juz mi nic nie umknęło :)
W ogóle Renata ubierała sie najlepiej ze wszystkich protagonistek ze wszystkich telenowel jakie oglądałam ;D
Tak. a ja sie wczoraj bardzo zdziwiłam jak zobaczyłam ze aktorka która grała Karinę w CME gra żonę Ernesta w LQNPA
Słuchajcie mam takie pytanie co do CME. JAk sie nazywała ta telenowela która była wpleciona w fabułę CME? Ta o której ten biskup opowiadał
http://proca.pl/pokaz/6324/petycja_o_emisje_telenoweli___amo...
Witam,
Pojawiła się petycja z prośbą o wyemitowanie telenoweli Amor Bravio. Zainteresowanych (oraz fanów Silvii Navarro) proszę o podpis:)
Blab, jeżeli Ci się chce, to poszukaj na filmwebie wątku Amor Bravío:może będzie działało: http://www.filmweb.pl/serial/Amor+Brav%C3%ADo-2012-647050/discussion/emisja,1876 671 i tam na dole strony powinien link do petycji działać :)