Jeszcze przy żadnym końcu telenoweli nie ryczałam jak bóbr tak jak przy tej!! Zwłaszcza przy śmierci Mariny jak też na końcu kiedy ugniatają winogrona!!! Kocham ten serial najlepszy jaki TV4 puszczała kiedykolwiek... Oby więcej takich telenowel które warto oglądać wątpie czy jeszcze coś wciągnie mnie tak jak Kiedy Się Zakocham:))
Słuchajcie oglądał ktoś "Mi Pecado"? Jak to sie skończyło? I w jakich jeszcze telenowelach grała Maite Perroni?
Ja nie oglądałam, ale jakby coś to mogę się zapytać :) Wiem, że Lucrecia była z Julianem... Mieli synka, chyba miał jakieś trzy lata. Julian nie zrobił badań, uznał dziecko za swoje. Matka Lucreci umarła...
Maite grała w:
Rebelde,
Rodzina RBD,
Mujeres asesinas 3 (ale to gościnny występ),
Cuidado con el angel (Nie igraj z aniołem),
Mi pecado (Mój grzech),
Triunfo del amor (Triumf miłości)
i teraz gra w Cachito de cielo.
Maite Perroni jest ok. Nawet fajnie zagrała Lucrecię, ale mimo to wydaje mi się, że sama stworzyła sobie etykietkę trochę mdłej płaczki i każdą rolę gra tak samo... Garderoba raczej średni, choć niektóre ciuchy były naprawdę godne uwagi:)
Ja bardzo lubiłam ten serial. Był moim numerem jeden do Kiedy się zakocham. Postac Rosario była świetnie skonstruowana i jej relacje z Lukrecią też były bardzo interesujące:)
W ogóle superserial, naprawdę miał swój urok i klimat. Natomiast CME nie porównuję do żadnej teli, bo nie ma drugiej tak pięknej historii i takich super protów. No.1:)
Ja też niestety porzuciłam oglądanie od początku, oczywiście z nadzieją na powtórkę w tv4:)
Skończyło się tak jak napisała jagodajulia, a poza tym:
Rosario utopiła się w miejscu, gdzie utonął Cesar
Paulino zginął w pożarze magazynu
Carmelo trafił na wiele lat do więzienia i oszalał
Teresa związała się z Manuelem
Josue i Blanca wybrali życie w dzikiej dżungli
Renata zginęła od kuli z broni Carmelo
Lorena chciała przejechać samochodem Lucrecię i Juliana w wyniku czego oszpeciła sobie twarz
no i to chyba tyle jeśli chodzi o najważniejsze postacie:)
Wcale wszystkich tak dobrze nie pamiętam... Skorzystałam ze ściągi na fw:) Najbardziej utkwiła mi w głowie właśnie Rosario i Carmelo.
Kuźde to było straszne, a jeszcze jak zrobili zbliżenie na jego zęby i stopy (lepiej nie pisać w jakim były stanie). Jego cela też nie przypominała apartamentu... Ale sobie zasłużył.
Tak był potworem, okropnie potrakrował Blancę jak była w ciąży.
Na yoytubie sa fajne smieszne scenki zza kulis MP :D
Mnie się podoba szczególnie jak Renata ( pisze imionami serialowymi) przestraszyła Blancę w tym okienku w drzwiach :D albo jak ojciec Juliana miał problem w teczką ;)
Heh, stwierdzam, że jednak trudno być aktorem. Ciężko musi być osobie grającej np. opłakującego zmarłego, kiedy na myśl przychodzą głupoty i chce się tylko śmiać, a nie płakać?!
Tak, wypatrzyłam w 52 odcinku LQNPA, podczas kłótni Any i Gustava, ze ona się próbowała opanowac smiech w pewnym momencie.
To zabawnie wygląda i w sumie ludzie w normalnych sytuacjach nawet nie dających powodów do smiechu tez czasami reaguja na odwrót.
Mnie to zastanawia, jak np. grają sceny łóżkowe, aż tu nagle hi hi hi ha ha ha. Wtedy musi być dopiero zabawnie:0
Ja zazdroszczę tym wszystkim aktorkom, które grają w scenach "blisko" z przystojnymi amantami. Chociaż to tylko gra, to mają do dyspozycji piękne ciała;d
Właśnie...aaa rozmarzyłam się. Tylko, że w parze z tym całym pięknem idą operacje plastyczne. Nawet faceci sie im poddają. Trochę to przykre, ale takie są teraz standardy. Nie wyglądasz to nie grasz ;)
Ale fajnie by było zagrać z takim przystojniakiem. A nuż by coś zaiskrzyło :D
Dokładnie. Pocieszmy się faktem, że nie wszyscy... A ci najatrakcyjniejsi są najmniej "zrobieni":) Czyli skalpel wcale nie oznacza, że będzie się no.1:>
Dobrze prawisz cocco, mogłoby coś zaiskrzyć. W końcu wiele par tak się poznało. Na przykład nasz favorite Jorge Salinas i Elizabeth Álvarez:)
Teraz jeszcze bardziej nie lubie Euro. Tylko sobie wiochy narobimy i tyle. Do tego jeszcze koko... Nie dość ze nawet nie wyjdziemy z grupy to ta piosenka nas skompromituje. I przez to ma telka nie lecieć?
Tak, boją się że większość, będzie Euro oglądać... Jak EL nie będzie to ja też na pewno zobaczę kilka meczy:) A na piosenka to brak słów..;/
No Jorge nie wygląda na takiego co sobie poprawia. Chociaż na pewno stosuje jakieś kosmetyki, może na zmarszczki ;)
Jorge jest fenomenalny:) Ostatnio natknęłam się na trailer Labios rojos z nim i Silvią Navarro i wiem, że chcę to zobaczyć!