Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))
P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD
Pionaa ;)
Myślałam, że tylko ja tak mam z tą biżuterią, ale widzę, że nie jestem osamotniona i cieszę się z tego :D
Popatrzeć na biżuterię fajnie, ale żeby nosić to już nie haha :D
Dobra , Ja zmykam jeść obiadek i ogarnąć chalupe :-D
Bądźcie grzeczne.
Będę wieczorem.
Widzę że pogaduchy rozpoczynacie coraz wcześniej. Ja wrócę dziś z pracy dopiero po 21 ale w razie czego będę Was śledzić w telefonie w drodze do domu ;) co to się porobiło, że ostatnio dnia bez Was wytrzymać nie mogę
słoneczko, margo, pędzicie z postami :D
poszedł Umuś do Media Markt, gdzie oczywiście wszyscy wiedzieli o umowie Defne-Neriman i nie obsłużono Umusia, bo Media Markt Nie Dla Idiotów ;))))
Oj przegonisz mnie , przegonisz ;)))) na pewno ;))) ale pewnie jutro albo pojutrze będziemy otwierać szampana i świętować 6000 postów brawo MY :))))))) hahaha jeszcze nie minęł rok o naszej bytności tutaj a my takie rozpędzone ;)))
hahaha z naszym rozpędem przegonimy i Vanessę ;))) a za 3 lata to ja sobie nie wyobrażam ile będziemy mieć postów hahhaa;))) no chyba, że już nic tureckiego nas nie zainteresuje, wtedy będzie gorzej....
Dokładnie:))) my tutaj o wszystkim i o niczym, biżutki, zdrowie, kosmatki i scenariusze.... ohhhhho rozrzut mamy konkretny ;)
ok rozumiem :d chciałam wiedzieć czy było coś ważnego
mi się nie chce nadrabiać bo ten tvp.vod mnie denerwuje :p
ja niestety też nie pomogę, bo nie oglądam :D
co tam eurowizja.. ja bym sobie popatrzyła na jakieś ciacha tureckie :D
Myślałam,ze będzie dziś,bo jest 75 procent ,ale chyba sie nie uda.
Chyba,że zrobi Nam niespodziankę :D
Ty mnie jeszcze nie znasz jaka mobilna jestem haha. Internet mam zawsze i wszędzie i nie zawaham sie go użyć ;))))
Się ciesz ja zdycham, coraz gorzej ze mną... Coś mi się wydaję,że 3 antybiotyku to mi mój lekarz pierwszego dotyku tak ot, nie da...
Aj kobieto zdrowia życzę, a może lepiej zrób sobie badania, które antybiotyki na Ciebie działają, po co się truć...
Jakiegoś bakcyla przejęłam od dziecka siostry. A to jest najgorsze... Tamten chodzi i biega cały zadowolony z życia,a ja zdycham. Żyję nadzieją,że jednak teraz mi przejdzie.