Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))
P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD
Co się dzieje w sobotę? Robotę kończę i zaczynam weekend hahah. A soboty bywają ciężkie u mnie - najgorsze z całego tygodnia.
Chociaż w sumie w sobotę mam w planach małą imprezkę...
Ja zawsze jestem druga zaraz po Tobie hahah. Kiedyś też tak było. Jak nie Margo imprezuje to Madzik zaczyna XD
hahaha no tak bywało.... przecież nawet miałam ksywę imprezowa margo..... coś ostatnio zdziadziałam i nie chodzę na imprezki hahahaha chyba mi się sks włączył ;))))
Ta Ja się wpraszam.
Zrobimy imprezę taką,ze cala Polska będzie nas słyszec ha ha
no wiem ;))) gust muzyczny macie podobny ;))) pamiętam jak w jednym wątku chyba ze 100 piosenek zapodałyście hahahha
no hahaha a potem się dziwimy, że zajeżdżamy wątek w tydzień ;))) ale ten chyba będzie rekordowy..... już ponad 500 postów a dopiero ma 2 dni hahahhaa;)))
Właśnie o tym samym pomyślalam i chcialam napisać.
Wyjełaś mi to z klawiatury ha ha
Tak jest Ciastka Tureckie obowiązkowe ;)))
Baris, Engin, Yufus, Serkan, Berk, Bugra kogo jeszcze dajemy ?????
Będzie ktoś fajny, gdybyś nie miała męża to bym Cię z nim poznała.
Więc tankuj helikopter i za 30 minut jesteś
U Nas imprezę organizujemy w mig.
A ,że będzie udana w to nie wątpię :D
Takiego towarzystwa ze swiecą szukać :D
No myślisz że nie mam uprawnień do kierowania miotłą, za stara czarownica jestem, żebym uprawnień nie miała hahaha;)))
Dokładnie ;)))) kiedyś byłam czarodziejką teraz jestem wiedźmą ..... a wiesz jaka jest różnica..... hahaha jakieś 30 lat ;))))