Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))
P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD
No ładnie.
Nie było mnie chwile na chwilę a tu " ktokolwiek wiedział ,kto kolwiek wie " ha ha
Dziewczyny patrzcie na to.
Czyżby w końcu bomba w KA wybuchła?
https://youtu.be/6qcKF3WWgEg
hahah no może najwyższy czas... tylko powiem Ci, ze jak to zwykle w zwiastunie nic nie jest oczywiste....
A trzeba zwiastun dać konkretny co by Turki chciały oglądać w piątek.... bo od miesiąca dwoją się i troją w KA a rating dalej poniżej 5 hahahhaa to nawet odcinek bez Barisa słynny wspominkowy miał lepszy rating..... a jak teraz jeszcze od maja wchodzi serial z Serkanem, bo się widownia zwłaszcza studencka przerzuci na Serkana hahahha;)))
pionaaaa siostro :D
ma coś w sobie tajemniczego :D i ten błysk w oku :D
liczę, że to będzie bardzo pozytywna postać :D
No jest seksowny co poradzić i jeszcze ten łobuzerski urok.... przepadłam ;)))
Jak na mój gust to się nie wyda w tym odcinku.Pokazaliby coś więcej gdyby miało się wydać.Taka moja opinia ;)
Eee, też mi się nie wydaje co by miało się coś wydawać. Szybciej liczę na akcje, nie musisz tego przecież teraz czytać :D I jakaś próbę przechwycenia tego listu. Z reszta gdzie Omer będzie miał głowę do czytania listów, jak się Defne do niego odezwać nie będzie chciała :D
Albo ten list będzie krążył od jednego ludzia do drugiego i tak w kółko aż okrąży całą firmę i wszyscy przeczytają tylko nie Omer. W Kiraliku wszystko możliwe.
Miałyśmy kiedyś pisać z dziewczynami parodię kiralika. Mamy już nawet nazwę-Koralik hahaha
Z jednej strony nie wiem, co się dzieje tak dokładnie później bo raczej większość odcinków obejrzałam po łepkach co by mieć jakieś pojęcie, a powoli oglądam jakoś tak bardziej staranniej. I tak no niby 2 sezon wisi na jakimś włosku, będzie nie będzie i teraz tak, jak to rozegrać co by by może był,ale żeby prawda wyszła na jaw... Sama nie mam jeszcze własnego zdania co do 2 sezonu, bo jestem ponoć jeszcze w tych fajniejszych odcinkach. Ale jak tak czytam po różnych stronach i forach to tak, chcieli by 2 sezon ale równocześnie co by się dowiedział...
Żeby się nie okazało,że on się nie dowie a drugiego sezonu i tak nie będzie...bo i tak może się stać.
Albo dowie się i w tym momencie koniec finałowego odcinka.
Gdzieś czytałam,że to ma być na dniach podawane czy będzie czy nie xD To już obstawiam,że oni już wiedzą,albo zaraz sami się dowiedzą co kto jak xD I dalej to już wyciągną na tak bądź na nie
dokładnie star na podjąć w najbliższych dniach decyzję czy będzie II sezon, ale muszą się oprzeć na wynikach oglądalności hihihi
no i właśnie :D jak podejmą i podadzą to będzie albo płacz, albo nie wiem co :D
Oj płacz i zgrzytanie zębów będzie pewnie na teleforum, bo Dziewczyny bardzo chcą II sezon u nas jak widać aż takiego ciśnienia nie ma.... ja zawsze powtarzam lepiej mieć niedosyt niż przesyt.... a akurat obecnie zachowanie Defne mnie tak wkurrrrr że ręce opadają....
No ja też bym wolała niedosyt, niż przesyt :D Jak by to jakoś spróbować na jakieś właściwie tory sprowadzić, to może ta 2 seria coś by podratowała.
Wyniki oglądalności to miarodajne są w stopniu nikłym, oczekują wyników jak w ekagie ? Raz im skoczy a raz opadnie ?
Jeśli kończyć I serię to wyjawieniem prawdy o wynajmie i ucieczką albo Defne albo Omera, a potem powrót matki Defne i ojca może tez i Omer wybaczający wszystkim co wiedzieli o wynajmie a nie powiedzieli..... tylko to serial komediowy a nie mega drama....
a tak naprawdę ....dla mnie sprawa wynajmu powinna być przed Defne ujawniona w 23 odcinku w ostatniej scenie nad rzeką..... i to dopiero było by prawdziwe otwarcie i zaskoczenie dla widza, a tak teraz wszyscy tylko obstawiają kto i kiedy powie Omerowi, nie ma elementu zaskoczenia ,który był w początkowych odcinkach....
Jak już zobaczę co było po 20 odcinku, to będę mieć jakieś pojęcie o sprawie :D Ale fakt, tajemnica wyjść powinna, a druga seria nawet można założyć,że przy dobrym pomyśle można mieć całkiem okey sezon. Nawet po początkowym dramacie,dało by się wymyślić dobra komedie
No tak tylko to jest Meric .... obejrzysz odcinki od 23 do ponad 40 to zobaczysz czy Cię fascynuje, czy jednak entuzjazm Ci spada.... ja byłam mega zakręcona na punkcie KA a przeszło mi i nawet 7 odcinków jeszcze nie widziałam po polsku...
No wiesz jak sobie pomyślą, że rating ok. 5 to jeszcze kontynuujemy, to faktycznie mają siano a raczej kasę tylko w głowie.... bo gdzie te czasy jak kiralik miał rating najniższy ponad 5 i to pierwszy odcinek.... a teraz mają 4,6 i się cieszą hahahha ja się pytam z czego.... ????
to też.... ja mam największy żal za zidiocenie Defne jaka ona fajna była w odcinkach do 22 a potem ..... było tylko gorzej, a teraz to już ręce opadają.....
Dokładnie, a jak teraz non stop okłamuje Omera to już mnie jasny szlag trafia.... haha nawet nasz Szogunek nie wywołuje u mnie takich emocji jak zidiocenie Defne....
a swoją drogą... Deniz i Sude... to zaczyna być moja ulubiona para.... Szogunkowi się pazurki stępiły hahahha do czego doszło ....
No dokładnie.
Jak zobaczyłam akcje z wkurzoną Sude a Szogunek ją uspakajał,to myślałam,że ze śmiechu padnę ha ha
Gdzie się podział ten wredny typ :)
a jeszcze jak zobaczysz teraz w 45 odcinku pijaną Sude i Szogunka hahahaha to padniesz.... bo nie wiadomo kto u kogo był na naukach.... hahaha chyba Szogunek u Omusia ;)))
Położył ją do łóżeczka,buciki ściagnął,pogłaskał ja po główce a rano śniadanko zrobił.
Prawdziwy romantyk.
Nic tylko się zakochać ha ha
hahah a jak jej twarz obmywał ..... scena Defne Omer 5 odcinek pijana Defne w hotelu....
hahha ściąganie butów.... scena z 39 odcinka hahah znowu pijana Defne....hahaha ;)))
a śniadanie.... hmmmm 9 odcinek - przeprosiny Omera ;)))
Dziewczyny zrobili taki zwiastun, bo bardzo chcą robi c II sezon a do tego trzeba mieć odpowiedni rating.... i tak kwestia listu jak dla mnie pojawiła się w ostatnim odcinku ni z gruszki, ni z pietruszki.... nagle Fikret sobie przypomniała, że nie można Omera oszukiwać..... oj Meric ( scenarzystka ) może się w końcu ogarnie....
Madzik pamiętaj, jak sprawa wynajmu wyjdzie ..... oglądasz odcinek KA- obiecałaś hahahhaa;))))
Obiecałam. Dotrzymam słowa,ale nie wiem czy nadaży się kiedykolwiek taka okazja.
Wiesz do kogo najpierw trafi ten list?Do baby z targu hahaha ona tam jest najlepiej poinformowana...
Przecież nie od dziś wiadomo, że baba z targu wie wszystko hahaha ;)))
a zdarzy się tak jak piszesz list będzie krążył i podnosił rating przynajmniej jednego odcinka.... hahahha powiem tak trochę to żałosne jest.... taki fajny serial tak spieprzyć....
To jest chyba takie normalne,że jak się na siłę coś wymyśla to się tak kończy.
Niestety.... miałyśmy tego przykry przykład w KM drugi sezon szumnie zapowiadany i .... 8 odcinków aż z czego większość wątków zamknęli w ostatnim odcinku.... zresztą do tej pory obejrzałam tylko słynny pierwszy odcinek II serii KM i ostatni po łepkach.... hahhaa a reszta.... czeka na swój dzień.... i już mija ponad pół roku a ja dalej ich nie obejrzałam....
o obejrzałaś tylko 20 odcinków no, no ja KM całe I sezon i 52 odcinek ze słynną nocą poślubną Oyku i Ayaza w Rzymie.... a potem to tylko fiksowałam na odcinki....
Wyobrażam sobie akcję na targu.Dialog sam sie nasuwa. Omer idzie na zakupy i mówi :
Omer : poproszę kg pomidorów
Baba : ooo,to pan robi z siebie frajera przez cały sezon,na Allaha!
Omer: o czym pani gada?sprzeda mi pani te pomidory czy nie?
Baba: sory,ale frajerów nie obsługujemy hahahah
Ty mnie chcesz zabić xD przecież ja sie w szklance wody utopie jak tak dalej pójdzie