Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))
P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD
hahaha musisz uważać jak nas czytasz.....
bo śmiechoterapia tu jest lepsza niż na każdym kabarecie....
Muszę pod postami zaznaczać :"czytasz na własną odpowiedzialność" XD
Nie zaleca się jedzenia i picia podczas lektury
No,no zaszalałaś.Co za zmiana. Od razu lepiej :D tamta laska obok niego była zbędna hahaha sam wygląda lepiej
każdy facet prezentuje się lepiej kiedy nie ma jakiejś dziewczyny u swojego boku. Od razu atrakcyjność wzrasta haha
właśnie czegoś szukam :DDD
co powiecie na największego amanta tureckich seriali.. Metego z kiraz mevsimi? :)))))
haha chcesz ustawić kogoś nieco atrakcyjniejszego niż Mete? To ustaw łopatę którą dostał kiedyś w łeb. łopata lepiej się prezentuje haha
Jego miejsce jest tam na dnie hahaha wiem,moja okrutność nie zna granic. Oby mnie nie pokarało za to
ahahha a niech się rzuca tylko trzeba sprawdzić czy ubrał betonowe buty, żeby nie było poprawek... oj złośliwa jestem...
Marguś teraz to porobiłaś.
Nie wiedziałam czy to ja ,czy to Ty ha ha
Śliczności :D
hahaha zaskoczyłam Cię patrz jak fajnie nasz Engin patrzy z tych naszych awków ;)))
hahahaha dokładnie i faktycznie możemy się mylić naszym Siostrom ;))) ale co tam ;)))
Hahah, no ja nie mogę :D i teraz się ciągle zastanawiam, who is who :D jestem zdziwiona jak rybka
Dobrze,że madzik się jeszcze odznacza :D a przynajmniej w chwili kiedy to piszę
proszę macie :D cieszcie oczy :D
na razie musi wam starczyć :D jutro poszukam czegoś lepszego :p bo mi kurde ucięło zdjęcie do kitu :P