O głupotkach i sprawach różnych.... kolejny wątek do zapisania ;)))) Zapraszam ;)))
Słoneczko Siostra jak już nabierzesz ochoty na obejrzenie 29 odcinka ;))) to serduszka były tą niespodzianką od Marzenki ;)))
Do miłego zaś ;)))
Witajcie jeszcze walnetynkowo ;))))
żeby tradycji stało się zadość zwiastun odcinka 34 z polskimi napisami ;))) jutro pewnie II zwiastun.... cóż.... pożyjemy zobaczymy;))) w piątek jak obejrzę..... felieton ;)))
https://www.youtube.com/watch?v=x2_emFfXbVw
Luknij ;))) Dziś pewnie będzie II zwiastun po turecku..... na razie sielanka będzie trwać.... ja obstawiam, że jeszcze 2 odcinki, czyli 34 i 35 ;)))) takie moje przemyślenia;))) oj dlaczego ten serial zrobił się przewidywalny;)))
kupiłam dziś dwa tusze do drukarki w biedronce (kolorowy i czarny).
Potem patrzę w domu, a na stole stoi jak byk pudełko z czarnym tuszem :D
Stało tu już od dawna, przekładałam go, ciągle miałam na widoku i myślałam, że to zużyty ;))))
nie kapnęłam się, że to jest nowy i wystarczy kupić kolorowy ;)))
zakręcona jak butelka ;)))
no i zrobiłaś tą prezentację ciach, czy tylko na planach się skończyło? :D
a żebyś wiedziała,że na gadaniu się skończyło ;p
takie miałam plany,aż w końcu nic z nich nie wyszło.
Ale nadrobię :D
a u mnie jest paskudnie,padało w nocy i teraz też trochę pada. Słońca nie widać :( Nawet psa się nie wypuszcza w taką pogodę haha. Dobrze,że nie muszę dziś nigdzie iść
a jak tam twój kot? ;))
moja kotka leży sobie na łóżku i się myje ;))
ona uwielbia się myć, myje się kilka razy dziennie. Cóż, dba o siebie - jak to kobieta :D:D
mój właśnie poszedł na łóżko i śpi jak zabity. A jeszcze przed chwilą siedział u mnie na kolanach i zaglądał mi co piszę :D ciekawski jest :P
Moja kotka też ciągle się myła.Myślałam,że tylko kotki tak mają,ale obecny kot uwielbia się myć. Czasem mówię mu,żeby wreszcie przestał bo ile można? :D
moja kotka też jest ciekawska ;))) koty z natury są ciekawskie :D
Koty też dużo śpią ;)) moja uwielbia spać haha ;)
Hey.
U mnie dziś jest pochmurno i wilgotnie , bo w nocy padało.
Miałam dziś objazdowy dzień.
Parę spraw trzeba było po ogarniać :-D
aha ;)) hahha ;)
no sama się sobie dziwię, co mi odwaliło ;))
i ten tusz stał mi na stole dłuuugi czas hahahaa
Ja mam tak , że jak czegoś potrzebuje to nie ma a potem za parę dni to jest.
Tak jak było z myszką do kompa.
Szukałam wszędzie aż kupiłam pierwszą lepszą a teraz są w biedronce.
ja kiedyś do szkoły miałam coś ważnego przygotować (siadłam oczywiście do tego ostatniego dnia hahaa)
Nasiedziałam się, nasiedziałam się, naprzeglądałam się netu, aż już mnie oczy bolały, w końcu nastła późny wieczór i postanowiłam wydrukować artykuł z Wikipedii haha, i akurat, jak zaczęłam drukować... to tusz się skończył ;((((((
Trzeba było zmieniać i dopiero wydrukowałam :D:D
Z kolei koleżanka tego samego wieczora też miała przeciwności losu :D
Też dopiero wtedy siadła to przygotowywać na ostatnią chwilę i.... akurat przez cały wieczór internet jej nie działał hahaha ;)
ale w końcu zaczął chodzić :D
Ja tez starałam się i staram się robić różne rzeczy wcześniej, bo jestem dokładna i sumienna z natury.
ale wiadomo jak to w życiu bywa, nikt nie jest ideałem i ja też nie jestem ;))))
Zdarza mi się i zdarzało na ostatnią chwilę coś robić - w sumie to pewien plus, bo wtedy człowiek taki mega zmobilizowany, bo wie, że nie ma już czasu i musi się sprężyć i zrobić daną rzecz, nie ma już szansy odkładania na potem ;))
A jak jest czas to nieraz - "aaa, jeszcze zdążę" ;))
Dokładnie.....powtarzając na klasykiem....... za chwilę będzie.... jaka piękna katastrofa ;)))
hahahah robimy się coraz bardzej wredne dla tego serialu......brawo MY ;))))
Bravo My :-D
To nie wredota tylko oczywista oczywistość :-D
Ja jestem za stara na takie huśtawki.
Serial ma być lekki i przyjemny.
Teraz oglądam taki trochę inny z motywem zemsty i intryg , ale akcja fajnie się toczy i jest ciekawie .
A tu co?
Niewypał za niewypałem :-D
Zgadzam się Siostra z Tobą w zupełności :) dobrze posumowałaś kiralik.
To scenarzyści są wredni nie my :D
Ja zawsze mam rację ha ha
A jak u Ciebie kochana z nastrojem ?
U mnie lepiej , ale wciąż czekam na lepsze dni.
Nastrój taki sobie,raz lepiej,raz gorzej,ale to jeszcze nie to co bym chciała :( Też czekam na lepsze dni