O głupotkach i sprawach różnych.... kolejny wątek do zapisania ;)))) Zapraszam ;)))
O tak ;))) albo wysłać ją do rosyjskiej kolonii karnej...... gdzieś na kamczmatkę ;)))
Już drugą Onem wysyłamy "tam gdzie diabeł mówi dobranoc" hahaha dobre jesteśmy..... to może trójkąt bermudzki ;))))
a propos porównań 14 odcinka KA i 33 taki oto filmik ;)))
miałam zapodać Ci sceny z 14 odcinka ale mnie ktoś wyręczył ;)
https://www.youtube.com/watch?v=BbNLhZvM-dg&app=desktop
a tak mnie natchnęło ;))) hahaha w końcu po 11 odcinkach doczekaliśmy się jakiegokolwiek całusa ;))) hahaha bo pocałunkiem kochanków bym tego nie nazwała.... ani ruchu warg, ani języków w akcji..... takie przyciśnięcie ust do ust ;)) hahhaha ale jak to mówią na bezrybiu i rak ryba ;)))) hahhahaa ale mi się pieprzy ;)))
ej, Siostra, właśnie przed chwilą Alcie13 zapytała "Dziewczyny a nie myślicie napisać jakiejś parodii KM ?"
hahahaha czyta w naszych myślach, albo czyta nas ;))) na fimwebie ;))) a to szpieg ;)))
no właśnie nie wiem ;)))
ale tu na kiralik ona chyba nie zagląda ;)))
zażartowałam z Ayazem i torturującą go sado-maso Onem, i Alice wyjechała z propozycją parodii
Jak widać poznały się już trochę na Twoim poczuciu humoru..... nareszcie ;)))) hahaha
no to by było dobre ..... parodia KM .... ale myśmy chyba już coś pisały na ten temat ;))) hmmmm
Odcinek Alice genialny :D
Marnuje się kobitka.
Vanessa wrociłaś,bo nie mozesz zasnac bez rozmowy z Nami :D
"takie przyciśnięcie ust do ust "
czyli to było jak przyciśnięcie się paszczy rybki do szybki akwarium ;)))) hahha
Świetnie to ujęłaś ;)))
hahaha a czy zauważyłaś , że znowu zaserwowali odgrzewane kotlety.... z tą ostatnią sceną.... tylko teraz zrobili happy end ..... hahahaha oczywiście na chwilę :)))
Tak widziałam.
Ojj powtarzają błędy Sezonu.
Chyba scenarzystka się za dużo tego naoglądała.
Oj tak wychodzi na to, że u Turków takie odgrzewane kotlety to norma, tylko nas to drażni.....
Dokładnie jak pisze Słoneczko glonojad.... a raz by się pocałowali jak Pan Bóg przykazał...... a tu takie niby coś a jednak nic ;)))) hahaha....
NO coś w tym może być, bo Barisek biedaczek był chory na zapalenie płuc, to się Elka boi, że się od niego zarazi...... hahaha a może Janusz czatował gdzieś z łopatą, to ani reżyser ani Baris nie próbowali głębszych penetracji ;)))
Dziękuję i wzajemnie Dziewczynki ;)))) hahaha wiecie, że Św. Walenty to też patron wariatów ;)))
hahaha czyli mój ;))))
Idealny dla Nas :D
Zmykam siostry.
Życzę Wam dobrej nocy.
Niech się przyśnią Serkany,Barisy i inne ciasteczka.
Dzień Dobry ;)))) Witam Was Siostry słonecznie ;))) u mnie pięknie świeci słońce ;)))
Dziękuję Słoneczko - ślicznie zmobilizowałaś rodzinę ;))) hahha
Miłego dnia Wam życzę ...... dużo miłości i serdeczności ;)))
Buźki ;))))
Hello ;))) ja też chcę już wiosnę ;)))
Jest 29 odcinek KIralika.... a mnie życie przygwoździło i nie będę dziś oglądać ;)))
Do miłego zaś ;))))