O głupotkach i sprawach różnych.... kolejny wątek do zapisania ;)))) Zapraszam ;)))
Marnujecie się kochane.
Mam pomysł.
Jedźcie do Turcji i zastąpcie tą scenarzyskę.
A nie wiem czy kiralik kończy net, czy to raczej moi domwnicy coś ściągają, ale nie mogę się dostać do lapcia...... zahasłowane....
a teraz leci nawet lepiej..... hahaha wiesz co wymyśliła scenarzystka....
Deniz pomoże Passionis za to, że Omer zrobi mu kolekcję wieczorową.... hahhaa postawiła scenarzystka Umusia pod ścianą jak kiedyś Defne...... ha jakoś mnie to nie jara.....
Ale coś pokombinował z tą kolekcją bo się Deniz strasznie wkurzył hahaha
a teraz bomba Dziewczynki..... po 11 odcinkach doczekałyśmy się całusa..... hahahaha ale postęp.....
Dla, mnie nie ma zdziwienia, bo po 1 walentynki w niedzielę, a po 2 już najwyższy czas ..... po 11 odcinkach KObito.....
Vanessa o seksie zapomnij..... jak oni z taką prędkością odcinkową się całują..... przecież to Turcy ..... jaki seks..... i wszystko jasne;)))
No to bomba na całego.
Narzekaliśmy,ze w KM jest malo całusów,ale tu biją juz rekord.
Tu piosenka disco polo o Tarzanie ;))
https://www.youtube.com/watch?v=glOjlpMIsEI
Powinien ten facet popracować na dykcją, bo na początku to pierwsze zdanie śpiewa tak niewyraźnie, że słychać.... "du*pa rozepchana" ;))
;))))
dla jasności - on śpiewa "TORBA rozepchana", ale słychać coś innego ;))))
A znasz tą piosenkę Sandry? lubię ją ;))) a najbardziej część od 1:16 do końca ;))
https://www.youtube.com/watch?v=scMV1PpSoGI
nowe zdjęcie rodzinne serka (oczywiście z teleforum)
https://pbs.twimg.com/media/CbCnMZAWIAA778l.jpg
Serek w dłuższych włoskach ;))
Kamelita zaczęła się obawiać, że ta panna z lewej to ten "ktoś" w życiu serka.
"Kto wie czy to nie "ta " Nawet Serkani ta panna piją to samo
Widać mają takie same upodobania
Zauważcie ,że na każdym zdjęciu jest zawsze ONA .....nie sądzę aby to był przypadek "
Ha ha
Wiesz jaki miałam dziś sen?
Mieszkałam jeszcze z rodzicami.
Poznałam pewnego Turka.
Ciągle się spotykaliśmy.
Zaprosiłam go do moich rodziców i ukratkiem się całowaliśmy (żeby mama nie widziała ) a wtedy moja mama powiedziała " Co Wy się tak ukrywacie,przecież widać ,ze cos Was łaczy."
I wtedy zadzwonił budzik.
Trochę chaotycznie i niestety nie widziałam jego twarzy.
Hello;)))
Siostry.... moje przemyślenia po fragmentach 33 odcinka KA.... nie oglądałam po turecku całego na YT ..... to już jest dziwne....
Na teleforum podniecenie odcinkiem sięga zenitu ;)))
No fakt nareszcie po 11 odcinkach posuchy był pocałunek Omera i Defne..... czyli niby coś ruszyło.....
Oczywiście znów pogodzili już na dobre Defne i Omera...więc jeszcze 34 odcinek przewiduję sielankowy, a potem..... znowu Kaboom..... czy będzie to wyjawienie umowy.... hmmm nie wiem..... zdaje się, że scenarzystka zafundowała mieszkanie Omera i Defne i ten pocałunek bo się fani zaczynali wkurzać..... teraz Umuś znowu zaangażowany.... to trzeba dać mu po głowie..... oj standard.....
Akcja Umuś - Deniz Tranba.... była z wersji anioł zemsty - Sude.... Umuś zrobił kolekcję dla Tranby, Deniz ma satysfakcję, że Umusia ma na kolanach......zapłacił Umusiowi, za kolekcję.... i chyba nie może jej zrobić, bo Umuś zastosował mu jakiś trik, dowiemy się jak Marzenka przetłumaczy ;))) czyli anioł zemsty nr 2 zadziałał....
Cóż przewiduję, że Deniz tak tego nie zostawi..... tylko znowu dokopie Umusiowi... chyba nawet wiem jak.... Defne..... co się dzieje dlaczego ten serial staje się dla mnie taki przewidywalny.....
Pogodzili Umusia i Defne bez wyjawienia prawdy pogodzili..... znowu ich rozłączą ..... znowu.... ahhhh Turcy dlaczego wy lubicie takie huśtawki, można to przerabiać 2 razy a 3 to już odruch wymiotny mam...... ble....
Oglądam dalej kiralik, ale już bez ekscytacji....
Mało tego powiem Wam hit.... oglądałam sobie ostatnio początkowe odcinki od 5-do 12 i jakoś bardziej mnie fascynują mimo, że oglądałam już tyle razy..... ahhahahaa
Witaj siostro :-D
Jaki elaborat ha ha
Ja juz nie mam siły do tego serialu.
Narazie oglądam inna telke i jak ją skończę to pewnie lukne na Kiralik.
Ona ma 160 odcinków po ok. 45 minut , wiec jeszcze sobie poczeka.
Choć tak mnie wciąga , że potrafię oglądać 4 odc.naraz.
Witajcie :-)
Ja też nie mam siły do kiralika. Nawet na elaborat sie zdobyć nie moge,to już działka Margo :-)
hahha myślałam raczej o krótkim streszczeniu odcinka i moich przemyśleniach w związku z nim ;)))
Oki zatem w następnym tygodniu spodziewajcie się moich wypociń ;))) pod warunkiem, że będę miała czas na obejrzenie po turecku i czy będę mieć wenę stwórczą ;)))) bo może się zdarzyć, że moja wena się na mnie obrazi i nici z felietonu...... hahahaha margoargo grafoman to ja ;)))