O głupotkach i sprawach różnych.... kolejny wątek do zapisania ;)))) Zapraszam ;)))
;) uważaj, żeby nie dowiedział się o tej pościeli jakiś psycholog ;)) weźmie cię za sfrustrowaną singielkę ;)))
jeść mi się chce, noooo ;))
Vanessa to dla Ciebie :D
http://www.kirazmevsimi.com/wp-content/uploads/2014/08/Serkan-Cayoglu-14.jpg
To dla Ciebie z okazji walentynek :D
http://4.bp.blogspot.com/-2koJLVF_Hgw/VHChZ9Clu3I/AAAAAAAAAkI/K9CNp6KOO2M/s1600/ 14_CatchingFire.jpg_e-The-Hunger-Games-Catching-Fire-pzp.jpg
Mnie Serkan też podoba się w tych dłuższych włoskach mmm ;))) Pomiziałabym go po tej bujnej czuprynie haha ;)
Ale w tych krótszych włosach (2 sezon) też mi się podobał ;))
Krótsze włosy jeszcze bardziej eksponowały jego piękną twarz. Jednak z drugiej strony czasem
1) przesadzali z żelem (a nawet nie czasem, tylko często),
2) tak go czasem zaczesywali do tyłu, że wyglądał jakby miał początki łysienia ;))) np, tutaj --> http://i.imgur.com/2vZvpaJ.gif
W tej scenie akurat bardzo mi się podobał.
Vanessa jakoś musialybysmy się dogadać , bo ja też mam ochotę go potarmosic po czuprynce :-D
Jego zaczes mi się niezbyt podoba, ale ogólnie Serkan mnie też podobał się w tej scenie :D W ogóle ta scena w pustym domu była cudowna ;)))
Jakoś się podzielimy ;)) trochę ja potarmoszę, trochę ty hahahaa ;)
aż mu wyrwiemy połowę włosów ;)))
nieeee, będziemy go delikatnie tarmosić :D przecież nie narazimy go na ból, naszego skarbeńka ♥
hahahaha ;))
Ozge ma go wystarczająco często, niech się podzieli z innymi.
Nie można być egoistą ;))
HMMMM ...... Dziękuję Siostro ;))))
Chyba sobie zrobię nadruk na poduszkę ;)))) hahaha tylko co na to domownicy ;)))) ajjjjj
Zmykam siostry zjeść obiad.
Odezwę się wieczorem na odcinku Alice.
Życzę miłego dnia :-D
Do zaś.
hello ;)))
a oto i crak humor EizPerAng ;)
https://www.youtube.com/watch?v=a58CUMGVEh8
dzięki za link co cracka ;))
haha super ;))
Umuś i defne "zostaniemy sam na sam, bo na tym się znam" ;)))))
Zenek Martyniuk i disco polo "los chce ze mną grać w pokera" ;)))
i reakcja fanki przy mące (chyba jakieś ciasto robiła haha)na pocałunek DefOm w ogrodzie ;)))
i jeszcze jakiś fan "maj emołszyn, maj emołszyn" ;))
hahah dobra jest ;))) crak Sahane ;))
obejrzyj scenę jaką zapodaję poniżej ostatnią z 33 odcinka to wtedy w pełni zrozumiesz o co chodzi w tym cracku
no w końcu po 11 odcinkach całus to innej reakcji nie mogło być ;)
a widziałaś scenę końcową 33 odcinka co prawda po turecku.....
słoneczko, właśnie skończyłam oglądać odcinek 58 KM.
Seyma o Mete - "Mete wierzy w UFO :D (....) Do dwudziestego roku życia nie jadł sera" :D
hahahaha to już wiadomo dlaczego szmapet taki kosmiczny...... łączy się ze swoimi, albo oni mu styki poprzepalali ;)))) hahahaa sorry głupawka ;)))
hahaha może..... znawcy tematu twierdzą, że w kosmosie są inteligentniejsze od nas istoty..... hmmm patrząc na Szmapeta można mieć wątpliwości hahahaa
ale dziś kilka razy w 58 odc. podobało mi się jego zachowanie ;)))
taki poczciwy facet ;))
a i na końcu ostrzegał chłopaków, że dziewczyny mogą im sprawić niezłą niespodziankę, a oni się śmiali. taa, apotem laski zafundowały im akcję z przewijaniem dziecka, termometr z zawyżoną temepraturą Batykana i włączyły alarm w domu ;))
w 58 KM na kręgielni był dobry dialog
Oyku najeżdża na mężczyzn, po czym dodaje "Mete, ty jesteś oczywiście wyjątkiem"
Mete - Ja? Bo nie jestem mężczyzną? ;))
Seyma - A jesteś mężczyzną? ;)))
hahahaa a mu pojechały ;)))) obejrzę KM II serię jak tylko odgruzuję się od mojej cudownej roboty ;))))
Fajny był ten odcinek.
Ja sie śmiałam jak chłopaki się przebrali za tych gości z " Piły " i potem jak niemowlakiem się opiekowali.
Aha i to było genialne jak siedzieli u Ilkera i Emrego i nie mieli o czym dyskutowac :
Ayaz : " Moze o samochodach "
a wszyscy ,ze nie lubia samochodów
Emre : Ogladaliscie mecz?
Ayaz " u mnie były te sprawy "
a reszta,ze jakos wyszło i nie ogladali
Dobre to było.
To było super ;))
Mehmet - Przyszedłem się tu bawić, a tymczasem rozmawiam z wami bardziej ostrożnie niż z moją babcią.
Ayaz - Tato, a czy twoja babcia żyje?
Mehmet - Właśnie tak się składa, że zmarła ;))
Oni "sodówkę" pili? czyli co?
Z niemowlakiem było genialne hahahahaha ;) padłam hahahha
Ilker do syna - Jak można zjeść dwa gramy, a potem narobić pół kilo? ;))))
(chłopaki zatykają sobie nos)
Ayaz - W życiu nie czułem takie smrodu!
Ilker do Ayaza - A ty nigdy tego nie robiłeś? I wy wszyscy też nie? Przecież wszyscy kiedyś przez to przechodziliśmy i robiliśmy pod siebie ;))))) Nam też kiedyś myli pupę ;))
Potem Ilker wepchnął Ayazowi brudnego pampersa i Ayaz ubabrał sobie białą koszulkę stolcem Batykana ;)) i Ayaz zirytowany drze się do Ilkera - Dlaczego to co zrobił twój syn, wpychasz mnie?! ;))))))
;)))))
jak znajdziesz czas, to sobie obejrzysz ;))
wiesz, ja 2 serii wcale nie obejrzałąm całej ;))))
bo nie mogłam zdzierżyć wątku z Atlantisem
hahaha cała Vanessa ;))) obejrzy co obejrzy a i tak najlepiej zorientowana w temacie ;)))
Widziałam na teleforum, że Cię nagabują na kiralik.... hahaha żeby one miały świadomość Twojego podejścia do kiralika ;)))
dzięki, że mnie poinformowałaś ;)
zajrzałam przed chwilą i rzeczywiście ;))
haha jakbym im napisała "na razie się nie przyłączę do regularnego oglądania, bo muszę nadrobić trcohę odcinków... a właściwie wszystkie dotychczasowe nadrobić.. bo obejrzałam tylko... jeden..." ;))
nie napiszę im tego, bo padłyby na zawał ;))
by sobie pomyślały - co to za numer z tej Leticii, laska obejrzałą se jeden łodcinek i się wypowiada ;))) i sporo rzeczy wie ;))
tak samo w liceum (czasem nie przeczytałam jakiejś lektury, bo fizycznie nie dało rady wyrobić się czasowo - przecież tyle tych lektur było nawalone, jedna po drugiej, a jeszcze byłam w humanistycznej klasie), to przeczytałąm streszczenie ;))
i wypoiwadałąm się na lekcji ;)))
i tak przekonująco, że się pani nie kapnęła, że nie czytałam ;).. znaczy czytałam... streszczenie ;)
kiedyś Szewców Witkacego omawialiśmy, przeczytałąm streszczenie i gadałam sama jedna na lekcji z polonistką, inni się nie odzywali nic, bo nie wieedizlei co gadać hahaa ;))