Zapraszam do naszego wątku o wszystkim i o niczym :D
Jak juz wcześniej pisałam prędzej w Afryce spadnie śnieg , niż Omer dowie się o umowie :-D
To też wiemy, pisałam już, że chyba jest 10:0 dla reszty świata jeśli chodzi o umowę.... bo chyba Deniz tez już wie....
więc jak to już kiedyś Marzenka pisała jeśli Omer się dowie o umowie to od baby z targu.... jak już cały Stambuł będzie wiedział..... hahahahah
Dla mnie to jest niepojęte. Jak wszyscy mogą wiedzieć tylko nie on???Dziwne,że nikt się nie wygadał,choćby przez przypadek. Poza tym jak Deniz już wie to powinien to jakoś wykorzystać przeciwko niemu,a on zwyczajnie siedzi cicho?Nie chcę mi się w to wierzyć :)
Ja tego tez nie rozumiem.
Przecież Deniz na każdym kroku dogryza Omerowi a teraz co siedzi i milczy.
Szkoda słów na ten temat.
Madzik będziesz jutro oglądać MN?
Ja niestety nie dam rady.
Jutro podobno fajny odcinek ma być.
Jutro odcinek 20 o którym trochę tam pisałyśmy ale bez większych spoilerów :)
Powiem Ci,że będzie kilka fajnych scenek,szczególnie dwie. Ostatnia i jedna po środku,a dokładnie scena na cmentarzu.
No i kontynuacja sprawy z Miguelem zdaje się,bo nie nadrabiałam zaległości z kilku odcinków tylko zerkałam do przodu,żeby sobie przypomnieć
Kilka następnych odcinków będzie ciekawych.Ale jak obie stwierdziłyśmy kiedyś,w każdym odcinku jest coś ciekawego,więc...
Bo Deniz z tego co się orientuję.... wiesz nie oglądam czytam FB i teleforum ma teraz Defne w garści.... więc będzie niszczył Omera bo wie, że Omer kocha Defne .... więc może uderzyć ze zdwojoną siłą..... mnie tylko jedno nurtuje.... dlaczego Deniz tak nienawidzi Omera i go niszczy..... tylko z powodu konkurencji w biznesie.... tego też nie wiadomo, bo i po co scenarzystka ma wyjaśniać tę kwestię..... ahhahaa
a patrząc na to co widziałam.... Deniz to kolekcjoner kobiet więc i na Defne zagina parol.... jaka szkoda, że nie ma takiej która pokazałaby mu które pół dnia dłuższe.... wszystkie się go boją....ło matko jaka ta scenarzystka głupia.....
A poza tym wydaje mi się, ze ostatnio jest deniza za dużo.... jego zagrywki już mnie nie wkurzają tylko nudzą i śmieszą, bo oglądałam chyba 34 odcinek i widzę akcje Deniza... i nic....
Oki Siostry znikam....muszę pobawić się w taksówkarza ;)))
Do miłego zaś ;))))
Dobranoc ;))))
Madzik gratuluje 3000 postów :D
Równiutko ha ha
Jak Ty to zrobiłaś?
Liczyłas ha ha
Liczby nie są moją mocną stroną.Nie liczyłam,samo tak wyszło :D
To dopiero 3 tysiące,daleko mi do Was,dziewczyny.Ale jak czasem nie mam weny do pisania to po prostu nie piszę i tyle :D
A ja mam teraz 5001 też się tego nie spodziewałam, że wczoraj przekroczę 5000 a tu taki myk.... dziś rano padałam z siebie ze śmiechu ;)))
hahaha nie pojechałam do Stambułu..... teraz tam zamachy... a po drugie.... kiedyś chciałam lecieć to Stambułu i naprostować jednego Szogunka.... ale już mi przeszło i nawet nerw na szoguna mi przeszedł hahahahha ;)))
a scenarzystki KA nie zamierzam naprostowywać... nie warto ;))) i tak nie potrafi napisać takiego scenariusza, żeby wrażenia pospadały ....
Spokojna głowa .... szczęka nam z wrażenia nie spadnie.... za wysokie progi dla Meric..... hahhahaha
hahahha przy tureckim serialu chcą Ci majtki spaść ..... a z powodu czego, że zapytam???
hahaha Margo leżę....no właśnie przy czym? Bo tam majtki nie spadają bez powodu. Powiem nawet,że wcale nie spadają haha
hahaha teraz ja leżę... Madzik... tam majtki spadną jak gumka w nich pęknie... hahahahah
Margo nie mogę z Tobą hahaha
o czym my gadamy haha
Tam majtki nie spadają,tam w majtkach wszystko się robi-bo cenzura. Dosłownie wszystko haha
hahaha Madzik żeby tylko w majtkach.... tam się wszystko robi ubranym pod szyję hahahha ;)))
A z protek robi się takie idiotki w kwestiach erotycznych.... najpierw taka niby kusi, a potem zachowuje się jak skończona idiotka.....
a efekt końcowy? W domu Omera ze 30stopni jest, a Defne chodzi w stroju pandy.To się nazywa seksapil
hahaha właśnie.... :))) kusi go jabłkiem bo wysyła mu jabłko jako namawianie do grzechu ( Jak Ewa w raju) a potem jak się Omer do chce dobrać.... to zachowuje się jakby miała 6 lat i klata Omera ją przeraża hahahahha
No niestety tak jest.
Gdyby to było kręcone np w Meksyku lub Wenezueli to już w 1 odcinku byłaby hot scenka.
Ja nie wiem skąd to się bierze .
Przecież mogli wziąść pod uwagę fakt , że serial będzie oglądany w innych krajach europejskich.
to niech cenzurują w Turcji a do Europy wpuszczają coś więcej,a tak co...Wszyscy są poszkodowani. Zamiast dorzucić do odcinka sceny z całusami to oni dają jakieś denne zapychacze,żeby odcinek wypełnić
Dokładnie.
Powinni robić 2 wersje : turecką i europejską.
Wtedy każdy byłby zadowolony :-D