PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 574  oceny
8,2 10 1 574
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Zapraszam do naszego wątku o wszystkim i o niczym :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dokładnie....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Jak juz wcześniej pisałam prędzej w Afryce spadnie śnieg , niż Omer dowie się o umowie :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

To też wiemy, pisałam już, że chyba jest 10:0 dla reszty świata jeśli chodzi o umowę.... bo chyba Deniz tez już wie....

więc jak to już kiedyś Marzenka pisała jeśli Omer się dowie o umowie to od baby z targu.... jak już cały Stambuł będzie wiedział..... hahahahah

Margoargo

Dla mnie to jest niepojęte. Jak wszyscy mogą wiedzieć tylko nie on???Dziwne,że nikt się nie wygadał,choćby przez przypadek. Poza tym jak Deniz już wie to powinien to jakoś wykorzystać przeciwko niemu,a on zwyczajnie siedzi cicho?Nie chcę mi się w to wierzyć :)

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Ja tego tez nie rozumiem.
Przecież Deniz na każdym kroku dogryza Omerowi a teraz co siedzi i milczy.
Szkoda słów na ten temat.

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Madzik będziesz jutro oglądać MN?
Ja niestety nie dam rady.
Jutro podobno fajny odcinek ma być.

sloneczkO_1

Nie dam rady jutro :(

sloneczkO_1

Jutro odcinek 20 o którym trochę tam pisałyśmy ale bez większych spoilerów :)
Powiem Ci,że będzie kilka fajnych scenek,szczególnie dwie. Ostatnia i jedna po środku,a dokładnie scena na cmentarzu.
No i kontynuacja sprawy z Miguelem zdaje się,bo nie nadrabiałam zaległości z kilku odcinków tylko zerkałam do przodu,żeby sobie przypomnieć

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

We wtorek tez chyba nie będę oglądać.

Zobaczę sobie wieczorem na anyfiles :-D

sloneczkO_1

Kilka następnych odcinków będzie ciekawych.Ale jak obie stwierdziłyśmy kiedyś,w każdym odcinku jest coś ciekawego,więc...

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

No dokładnie :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Bo Deniz z tego co się orientuję.... wiesz nie oglądam czytam FB i teleforum ma teraz Defne w garści.... więc będzie niszczył Omera bo wie, że Omer kocha Defne .... więc może uderzyć ze zdwojoną siłą..... mnie tylko jedno nurtuje.... dlaczego Deniz tak nienawidzi Omera i go niszczy..... tylko z powodu konkurencji w biznesie.... tego też nie wiadomo, bo i po co scenarzystka ma wyjaśniać tę kwestię..... ahhahaa
a patrząc na to co widziałam.... Deniz to kolekcjoner kobiet więc i na Defne zagina parol.... jaka szkoda, że nie ma takiej która pokazałaby mu które pół dnia dłuższe.... wszystkie się go boją....ło matko jaka ta scenarzystka głupia.....
A poza tym wydaje mi się, ze ostatnio jest deniza za dużo.... jego zagrywki już mnie nie wkurzają tylko nudzą i śmieszą, bo oglądałam chyba 34 odcinek i widzę akcje Deniza... i nic....

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Oki Siostry znikam....muszę pobawić się w taksówkarza ;)))
Do miłego zaś ;))))

Dobranoc ;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dobranoc :-D

Do zaś :-D

Margoargo

Pobawić się w taksówkarza?Jak Emre czy Burcu :D
Do Istambułu jedziesz ?hehe

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Pewnie w podróz po województwie

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Madzik gratuluje 3000 postów :D

Równiutko ha ha

Jak Ty to zrobiłaś?
Liczyłas ha ha

sloneczkO_1

Liczby nie są moją mocną stroną.Nie liczyłam,samo tak wyszło :D
To dopiero 3 tysiące,daleko mi do Was,dziewczyny.Ale jak czasem nie mam weny do pisania to po prostu nie piszę i tyle :D

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Spoko.
Liczy się jakoś a nie ilość :D

madzik_867

madzik, ja też ci gratuluję 3 tys. postów :D

Vanessa100

A,dziękuję :D zleciało nie wiadomo kiedy

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Gratuluję Madzik...;)))

Margoargo

Okrągłe 3000...nie spodziewałam się,że do tego dojdzie jak zakładałam konto

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

A ja mam teraz 5001 też się tego nie spodziewałam, że wczoraj przekroczę 5000 a tu taki myk.... dziś rano padałam z siebie ze śmiechu ;)))

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

hahaha nie pojechałam do Stambułu..... teraz tam zamachy... a po drugie.... kiedyś chciałam lecieć to Stambułu i naprostować jednego Szogunka.... ale już mi przeszło i nawet nerw na szoguna mi przeszedł hahahahha ;)))
a scenarzystki KA nie zamierzam naprostowywać... nie warto ;))) i tak nie potrafi napisać takiego scenariusza, żeby wrażenia pospadały ....

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

hahaha zgubiłam słowo
miało być żeby nam z wrażenia skarpetki pospadały...

Margoargo

żeby nam co innego z wrażenia nie spadło haha

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Spokojna głowa .... szczęka nam z wrażenia nie spadnie.... za wysokie progi dla Meric..... hahhahaha

Margoargo

a ja myślałam że majtki hahaha

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahha przy tureckim serialu chcą Ci majtki spaść ..... a z powodu czego, że zapytam???

Margoargo

heh w przenośni tylko haha :D

Margoargo

hahaha Margo leżę....no właśnie przy czym? Bo tam majtki nie spadają bez powodu. Powiem nawet,że wcale nie spadają haha

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

hahaha teraz ja leżę... Madzik... tam majtki spadną jak gumka w nich pęknie... hahahahah

Margoargo

gumka pęknie hahaha

Margoargo

Margo nie mogę z Tobą hahaha
o czym my gadamy haha
Tam majtki nie spadają,tam w majtkach wszystko się robi-bo cenzura. Dosłownie wszystko haha

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

hahaha Madzik żeby tylko w majtkach.... tam się wszystko robi ubranym pod szyję hahahha ;)))

A z protek robi się takie idiotki w kwestiach erotycznych.... najpierw taka niby kusi, a potem zachowuje się jak skończona idiotka.....

Margoargo

a efekt końcowy? W domu Omera ze 30stopni jest, a Defne chodzi w stroju pandy.To się nazywa seksapil

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

hahaha właśnie.... :))) kusi go jabłkiem bo wysyła mu jabłko jako namawianie do grzechu ( Jak Ewa w raju) a potem jak się Omer do chce dobrać.... to zachowuje się jakby miała 6 lat i klata Omera ją przeraża hahahahha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No niestety tak jest.
Gdyby to było kręcone np w Meksyku lub Wenezueli to już w 1 odcinku byłaby hot scenka.

Ja nie wiem skąd to się bierze .
Przecież mogli wziąść pod uwagę fakt , że serial będzie oglądany w innych krajach europejskich.

sloneczkO_1

to niech cenzurują w Turcji a do Europy wpuszczają coś więcej,a tak co...Wszyscy są poszkodowani. Zamiast dorzucić do odcinka sceny z całusami to oni dają jakieś denne zapychacze,żeby odcinek wypełnić

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Dokładnie.
Powinni robić 2 wersje : turecką i europejską.
Wtedy każdy byłby zadowolony :-D

madzik_867

tam spadają tylko w kiblu przy siku albo czymś innym haha :D

Vanessa100

śmiem wątpić hahaha
z majtek temat przeszedł na gumki. Musiałyśmy się grupowo czegoś nałykać haha

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Takie rzeczy tylko u Nas :-D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

U nich to wszystko możliwe ha ha

sloneczkO_1

w KA majtki spadają teraz tylko do srania, a właśnie KA ma teraz poziom gów... na )))

Vanessa100

Vanessa powalił mnie Twój komentarz hahaha

madzik_867

Do gów...nianego KA pasuje przezwisko Srallo ;))) hahaha

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Zgadzam się z Tobą :-D

Komentarz the Best :-D

Vanessa100

Vanessa o czym Ty myślisz,dziewczyno :D
Chyba o tym samym co ja