Zapraszam do naszego wątku o wszystkim i o niczym :D
przypomniałam sobie,jak kiedyś przez kilka miesięcy szukałam torebki. W końcu stałam już w kolejce do kasy kupując ciuchy i w ostatniej chwili zobaczyłam niezłą torbę.Odbiegłam od lady,wzięłam ją do ręki i powiedziałam-podoba mi się,biorę.To trwało może z 15 sekund.Chyba najszybszy zakup w moim życiu.Do tej pory jestem zadowolona :D
Wróciłam ha ha
Ja tez nie lubię kupować ciuchów.
Wogole nie lubię takich dużych hipermarketów , źle się tam czuje .
Ja ogólnie nawet lubię robić zakupy,ale szybko mnie męczą i czasem nudzą.Wszystko zależy od dnia. Nieraz nie chce mi się nawet przymierzać i kupuję na oko .
hahah bo nie wiesz, że takie zakupy są najlepsze....
ja kiedyś pobiłam rekord w kupowaniu butów.... w lecie lubię chodzić w japonkach, a wiadomo jaka ich żywotność, więc najczęściej kupuję 2 - 3 pary tańsze .... jak się rozwalą to nie rozpaczam.... tylko wyrzucam.... wpadłam kiedyś do sklepu i kupiłam 3 pary japonek , jedne sandałki i baletki w 15 minut.... hahahha ;) wyszło , że wybierałam 1 parę butów 3 minuty;)))
jak się podobają i są dobre to nie ma się co zastanawiać :)
Też lubię japonki,ale baleriny jednak wygrywają u mnie całkowicie.
Ja nie przepadam za japonkami , ale balerinki noszę bardzo chętnie.
Tez zazwyczaj kupuję tańsze buty :-D
u mnie z butami jest różnie.Czasem lepiej zainwestować w lepsze,bo bardziej się opłaca.
Ale się rozgadałyśmy o babskich sprawach heh
Ja bardzo szybko niszcze buty.
Mam ciężki chód ha ha.
Więc szkoda mi kasy na droższe jak i tak nie pociagna długo ha ha.
To dobrze , że gadamy o babskich a nie o męskich sprawach ha ha
O męskich sprawach też możemy pogadać jak chcesz hahaha. Na co dzień masz męża w domu to pewnie się orientujesz co i jak :D
Dyskusja o butach to jest to w temacie o kiraliku .... jak najbardziej pasuje.... w końcu Omer i Defne projektują buty hahahahha ;))) to było na marginesie....
a wracając do dyskusji.... zgadzam się czasem warto zainwestować w lepsze buty.... ja na szpilkach nie oszczędzam.... i moje marzenie to kupić sobie kiedyś szpilki
Christiana Louboutin..... ale ceny mnie przerażają....
hahaha coś Ty jak serial spieprzyli to nie ma czasu na projektowanie.... no może jak się dowie o umowie, to faktycznie coś fajnego zaprojektuje bo go będzie ból miłości rozsadzał, a wtedy wyżywa się w rysowaniu.... ahhahaha
Tu link do tego serialu co pisałam.
http://serialezturcji.blogspot.com/2016/03/iliski-durumu-karsk-status-zwiazku-to .html
Dzięki Siostra.... pewnie będzie następny w kolejce do obejrzenia po KPA, Adi i II seri KM i II serii AY.... pewnie jeszcze przed kiralikiem obejrzę... hahahhaha ;)
Jestem prawie po 1 odcinku KPA
( zostało mi 30 min).
Powiem Ci , że zaciekawił mnie.
Podoba mi się główny aktor.
Policjant , który wie czego chce.
Lubię takie kryminalne zagadki.
Fajne to było Omer sprawdzał ten samochód albo jak rozmawiał z Arda i myślał jak to się mogło stać :-D
Jeszcze ten motyw diamentów.
Będę oglądać dalej.
Margus musimy się przenieść do wątku KPA :-D
Spoko my możemy tutaj gadać o KPA.... w końcu to prawie nasz osobisty wątek - nasz czyli Twój, mój, Vanessy i Madzik.... a dziewczynom chyba nie będzie przeszkadzało....
Chyba, że chcesz tam nabić postów nie ma sprawy.....
Wiedziałam, że Cię zaciekawi..... zaczyna się dość mocno.... ja jestem na 8 odcinku.... jeszcze go nie skończyłam....
No zaczynają z grubej rury , ale to dobrze.
Proci nie są jalowi , tylko pokazują pazurki.
Ja to już chyba wszędzie się udzielam .
Tutaj , MN , Avenida , KM.
Wszędzie mnie pełno ha ha .
No fajnie zaczęli.... i powiem Ci, że dalej jak dla mnie ciekawie, bo i mroczno trochę i ta sprawa morderstwa ciekawa.... no i na razie proci skaczą sobie do oczu....
no nie jedyna..... oj jest tam zawiłości trochę.... a ja dopiero jestem na 8 odcinku....
Ten co dałam?
Jeszcze nie wiem , nie doczytałam ha ha
Pani z seriali z Turcji na fb tłumaczy ha ha
Aha. A to ten co ma być w naszej telewizji czy coś zupełnie innego?Bo tyle tych tytułów,że już się gubię
Na fb albo na tej stronce ma być z napisami ha ha
Rzeczywiście idzie się pogubić w tych serialach.
Dokładnie.
Juz wcześniej było źle , a teraz jeszcze gorzej ha ha
Żeby to wszystko ogarnąć to przydałby się jakiś urlop ha ha
to nie jest ten serial co ma być zamiast 1001 nocy.... bo ten w TVP 1 to grzech fatmagul.... tam gra też Engin ( Omer) z Kara Para Ask... jest w moim awatarze....
ale mieszanka tych seriali,nie wiadomo co oglądać.Ja niestety raczej na nic nowego się nie zdecyduję,bo nie mam nawet czasu obejrzeć tego,co zaczęłam. Eh,życie...
skąd ja to znam :))) totalny brak czasu.... ostatnio telewizji w ogóle nie oglądam, a z seriali.... na razie KPA.... bo kiralik zarzuciłam i nie wiem kiedy wrócę....
Spoko,obejrzysz ostatni odcinek i wszystko będziesz wiedzieć :) Oczywiście nie wiemy jeszcze kiedy to nastąpi,ale co tam...
Ja obiecałam sobie,że obejrzę jedynie scenę wyznania prawdy,nie ważne jaka ona będzie i tyle. koniec i kropka
Madzik ja nie chcę Cię straszyć.... ale jak widzę poronione pomysły...scenarzystki.... to ta umowa może w ogóle nie wyjść na światło dzienne.....
zapodam Wam za chwilę.... moją koncepcje kiralika i tej całej umowy.... chcecie?
jasne,skoro felietonów nie będzie weźmiemy wszystko haha.
Ja też wątpię w tę umowę,naprawdę.Czarno to widzę.
hahaha nie piszę felietonów , bo nie oglądam kiralika to jak mam pisać o czymś czego nie widziałam..... hahaha
Moja wizja..... jeśli Defne powie Omerowi i jego reakcja.....
Defne mówi mu o umowie, wynajmie....a Omer do niej..... ale ja wiem o wszystkim..... ile jeszcze chciałaś to trzymać w tajemnicy, dlaczego pozwalałaś wmówić sobie, że jak mi powiesz to nie wiadomo co się stanie.... przez to ja nie mogę wyrównać rachunków z ciotką i rozprawić się porządnie z Denizem..... bo TY chciałaś chronić wszystkich tylko nie siebie i mnie..... "
to by się dopiero zaczęła jazda..Defne by się wściekała na Omera a on na nią..... hahahahaha