Zapraszam do naszego wątku o wszystkim i o niczym :D
Tak nie ma co dywagować.... znowu zwiastun będzie najlepszą częścią odcinka i jedyną godną uwagi ;)) hahaha
ależ ja złośliwa jestem :)))
Tak jest od paru odcinków,więc Nas juz nic nie zaskoczy.
Ponadto My stare wygi jestesmy ,nie damy się tak łatwo nabrac :D
Dokładnie .... jak to mówię my jesteśmy stare wróble nas na plewy nie nabierzesz ;)))
Tak zareaguje Serkan, gdy zobaczy mnie po metamorfozie u Sablewskiej hahahaahhahahhahahahaha :D
http://2.bp.blogspot.com/-blNfTWUyTp8/VYA7xHyCWnI/AAAAAAABCeU/5seZvic9TlE/s1600/ 1.gif
No innej opcji nie przewiduję tylko taką reakcję ;)))
hahaha - ta scena tez mi się strasznie podobała w KM.... Ayaz zachwycony i oczarowany Oyku.... ona tak świetnie wyglądała jak bogini ;))
Witajcie :D
Tutaj sa wszystkie piosenki na Eurowizję 2016 r z innych krajów :D
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZaPGwvAis3U&list=PL_8L s-dzQCjm1dFZUhoVdu2a5VrQZDILo
Tym razem ja piszę sama ze soba ha ha
Idą ponadganiac seriale :D
Miłej niedzieli :D
Witaj :D
Narazie zobaczylam tylko MN z piatku,później musiałam podzielić się komputerem ha ha
Lukne sobie na Kara Para Ask
A Ty co porabiasz?
tak, tak, dzieje się :D
byli w piątek na rozprawie rozwodowej, ale Yigit powiedział w sądzie, że ją bardzo kocha i nie chce rozwodu, Nur się wściekła i płakała.
Z kolei ciotka Nur chce ją wydać za mąż za kolegę Nur ze szkoły, nawet rodzice tego kolesia przyszli prosić o rękę. Yigit to zobaczył i się wściekł
Z tego co ostatnio widzialam to z jakieś 15 minut wycieli.
Masakra.
Tak to jest jak dziela odcinki .
U mnie tez pochmurno i zimno :D
Jutro 1 dzień wiosny.
Ja się pytam,gdzie ona jest ha ha
ja pamiętam jak w 1 podstawówki szliśmy topić marzanny do rzeki - na technice każdy zrobił swoją na ocenę.
I jak szliśmy, to mojej marzannie urwała się głowa hahahaha
Widziałaś ten filmik?
Trochę stary,ale jary ha ha
https://youtu.be/MzDaHXd_l7E
kiedyś tylko urywek widziałam ale całości nie :D
pod koniec jak podskakują, Serkanem jak trzepią hahhha
No proszę, widzę ze Yigit chce mieć jedną i drugą. Żonę kocha a on Nur jest zazdrosny . I zrozum tu faceta. Musze w końcu obejrzeć
Byłam na zakupach żeby się zrelaksować po ciężkim tygodniu pracy, ale nic nie kupiłam :( żadne ciuszki mi się nie podobały. Straszna lipa po tych sklepach że aż oczy bolą a ceny jak jak z kosmosu
Musiałam sprawdzić czy przypadkiem Kevin nie leci w tv , ale na szczęście nie ha ha
Tak ogladam KPA ha ha
Ale bez obaw zagladam tu co jakis czas ha ha
Sledze Was :D
Siostry pouciekały. Nie zostaje mi nic innego jak pisać sama ze sobą. Hahaha.Ale cóż,zdesperowany człowiek jest zdolny do wszystkiego :)
Dobra,niech to będzie monolog o niczym.
Pozdrawiam :D
a widzisz:))) oprócz tego że gadasz sama ze sobą co porabiasz ? Bo widzę, że na zakupach byłaś i nic nie kupiłaś... hahaha a myślałam, że tylko ja tak mam....
powiem Ci,że po tych sklepach z roku na rok coraz gorzej.Kiedyś było drogo,ale przynajmniej można się było czymś zachwycić,a teraz kompletna porażka.Chętnie zapłaciłabym więcej gdybym chociaż miała za co,a tu zupełnie nic :(((
Masz całkowitą rację.... ja jak chodzę po sklepach szukam ciucha widzę cenę i patrzę na jakość to mi ręce opadają... a jeszcze jak chodzimy z koleżankami...to dopiero teksty odchodzą....