Jestem na 15 odcinku kiralik'a, i zakochałam się w tym serialu. Wie ktoś ile powstało odcinków. I ostatnie pytanie , polecicie jakiś turecki serial?
Odcinkow powstalo za duzo, dokladnie 69 powinni skonczyc gdzies w okolicach 30. Na razie ogladasz najlepsze odcinki jakie ten serial wydal na swiatlo dzienne. Do 23 odcinka naprawde jest co ogladac,pozniej coz ocen sama. Z seriali tureckich moge ci polecic No 309,czyli po polskiemu pokoj 309. I to wlasnie jest temat poswiecony temu serialowi,dlatego prosze nie pisz w nim o kiraliku...rozumiem,ze jeszcze serial cie zachwyca,jednak jesli chcesz pisac o kiraliku...hmm pisz w tematch ogolnych mysle,ze postaramy sie cos odpisac.
Heja ;)
ta scena z 34 odcinka mnie urzekła :)
https://www.youtube.com/watch?v=PcYwnRz5HVE
pomijając wariackie zachowanie lale ;)
Ahh, poranek :D no zdecydowanie świetna scena :D Uśmiałam sie jak oglądałam, choć scena w recepcji przed wizytą też była dobra :D
wiesz trochę takie, co ja robię przecież jestem na niego zła
hahaha nieświadomie ciągnie ją do Onura, a na jawie zgrywa niedostępną ;)))
hahaha a matka wparowała...ale Onur ją zagiął ;) hahahha
na jawie zgrywa jeszcze jestem niedostępna :D jeszcze się na niego gniewam i nie rusza mnie to co robi... absolutnie :D
fragmecik odcinka walentynkowego uroczy :D
heh, moja ukochana żona Lale :D ciekawe czy będzie tam nasza watiatka Pelisun :D to może być ciekawe
jutro chyba prześle gołębia :D
oj będzie ciekawie.
Przyślij ja co prawda wysłałam tamtego, ale na razie nie ma odzewu.... pewnie zajęta bardzo moja MI :)
wysłać wyśle, a kiedy się przyśle to będzie a nóż zrobią supiriz i znów będą dwa odcinki :D i będzie o czym pisać, bez tego co teraz
dobrze prawisz;)
cóż taka niespodzianka mile widziana 2 odcinki i pseudokłótnia Onura i Lale ;) a my chyba już wiemy co w trawie piszczy...
yhm, dokładnie
swoją drogą ja się cały czas zastanawiam, co się stało z tym pierwszym domem... bo przecież oglądali, a później tam są prezenty....
Hej :)
Dobre wiadomości z rana jak śmietana :)
Gołąb pocztowy wylądował ;)
Miłej zabawy :)
jakby mi się jakiś parszywy humor nie zakradł, to byłoby to jakoś mniej monosylabowo
Co zrobić czasem człowiek ma gorszy dzień ....
Trzymaj się ciepło znikam już bo mój kręgosłupek wszczyna alarm.... woła idź leżeć .. muszę go posłuchać , bo potem będzie tylko gorzej...
Dobranoc :)
Oglądałam, odciek i fragment... czyżby Pelisun miała kogoś do pomocy... ta nowa postać mi się nie podoba... Lale idzie do pracy :D będzie coś czuje wesoło i będzie zazdrość będzie
https://www.youtube.com/watch?v=W-m4eIhWg5s
heja ;) widziałam fragman..... i podoba mi się konkurencja dla Erola najbardziej hahahahha;) a masz za swoje.... a ta nowa... niech spada na drzewo....
A co do ostatniego odcinka.... Pelinsu dostająca po nosie do Onura.... jak dziękuję Lale za wszystko hahahha mina bezcenna....
no i team który rozwala intrygi pelinsu, erola i mamuśki .... czyli Szadi i Filiz w natarciu ;))))
hahah i jeszcze jedno ale to już delikatna złośliwość.... scenografowie zapomnieli o prawdziwych tulipanach.... bo mam nieodparte wrażenie, że Onur miał sztuczną wiąchę tulipanów ;)
haha, no nowa jest mało ciekawa... no ale cóż poradzić... może jak zacznie się bić z Pelisun to ta się odczepi od Lale xD
Nie no, odcinek świetny mina Pelisun bezcenna :D Naprawdę powinna się już ogarnąć :D ale nie będzie szła w zaprate :D tak Shadi i Filiz są genialni w rozwalaniu planów :D
Ja myślę,że te tulipany też raczej były sztuczne,ale z drugiej strony, to czy żywe by się tak ładnie trzymały ? Z resztą jak obdarowana lubi sztuczne kwiatki xD
fragmencik numer 2 https://www.youtube.com/watch?v=zCh7AqvifRg dawno tego nie było :D
Obejrzałam 21 odcinek pokoju.... szybkie wrażenia....
Betiul mnie wkurza.... mamusie dały czadu.... hahahha no i mamy łowczynię posagów, a właściwie dolarów w natarciu ;)
no i pelinsu oddział zamknięty się kłania ;) kaftan i te sprawy.....
Filiz jak zwykle moja bohaterka ;) usadza pelinsu bezbłędnie ;)
Z Nergis wyłazi księżniczka na ziarnku grochu tylko jej się trefny książę trafił ;) hahahha
Hello :D Tak napiszę tu, bo mam coś o serialu do napisania :D Myślę,że powoli zbliżamy się do końca :( Irem czyli ulubienica wszystkich znana w serialu jako Pelisun miała ostatnio pożegnalne przyjęcie, bo odchodzi z serialu. Skoro nie będzie Pelisun to czarny charakter nam z serialu wypada... Czyli już niebawem pewnie skończą się intrygi i będziemy mieć koniec wszytko ładnie i spokojnie :D
Heja Siostra :)
Ależ ja mam tyły w pokoju.... masakra.... nawet 22 co już jest po polsku nie widziałam jeszcze.
Z ostatniego odcinka tureckiego ( przejrzałam bardzo pobieżnie) już wieje nudą...niestety chyba scenarzyści nie mają pomysłu na zaskoczenie nas. Może i dobrze, że kończą, czasem wolę obejrzeć 40 odcinków spójnych niż na siłę rozciągane wątki.
Do miłego zaś :)
Hej, a ci napiszę,że mi się tam podobał ten odcinek :P Teraz może być ciekawe, Lale w szkole ciekawe ile wytrzyma xD Czy skończy jednak pracując u mężusia xD
Znaczy tak, zwiastun...kurcze no prawda wyszła na jaw... w końcu chyba w ostatnim, Onur ćwiczył z Emirem swoją wizję powiedzenia jej prawdy... cóż liczył na to,że skoro jej zapłacił to nie będzie problemu i jakoś to będzie a potem sam jej powie... znaczy to takie moje dywagacje czemu jej nie powiedział wcześniej...
No zapewne prawda wyszła na jaw... bo z tego co zrozumiałam od znajomych, Onur mówi do Ilydiz, czy są pieniadze które zwróca mu żone i syna, oraz czy ma matke.... chyba to będzie w sensie tych pieniędzy względem spadku plus tych które dał Pelisun...
Podobno Onur pod koniec zwiastunu mówi Lale,że jeśli ta mu powie,że go nie kocha to on zniknie z jej życia...
Swoją drogą nie podoba mi się ten nauczyciel od w-fu...
A czyli dobrze kumałam , że wyszła prawda na jaw.... co do nauczyciela wf kolejny Szwarc charakter skoro Pelinsu powiedział bay, bay...... a niech zniknie Onur.... przynajmniej Lale się ogarnie, bo znowu mi z protki mega idiotkę robią jak ja tego nie trawię...... wrrrrrrr czy schemat turecki to głupia kobieta, co to potyka się o własne nogi... a nie może być dynamiczna niezależna.... nie oczywiście męski szowinizm musi wygrać.... a tak mnie poniesło.....
ale Lale taka od początku była :P podobno w tym odcinku się pojawił jakiś czarny charakter :D i nawet są dywagacje,że powróci Ozge :P ewentualnie ten czarny charakter ma z nią coś wspólnego :D znaczy się nie wiem,czy to jest czarny charakter, ale podobno ma byc nawiązanie do Ozge czy cuś... znów będą walczyć dwie Lale i Ozge... na zasadzie Ozge do Lale przyjdzie i jej powie,że Onur będzie jej ?
i znowu oklepany wątek.... była postanowiła odbić męża i ojca bo go kocha.... czy coś w ten deseń..... niech oni kończą ten serial.... bo przestanę go oglądać ;)
ja nie wiem, czy to jest prawda :D
ale wiesz wątek może i oklepany,ale może by się nam Lale ogarnęła :D
nie miałam zbytnio czasu na śledzenie tego co się dzieje i z ludziami nie gadałam :D to mam tylko jakieś strzępki nawet nie wiem,czy prawdziwe
Hej;)
Pięknie 24 odcinek z napisami już jest a ja jeszcze ani 22 i 23 nie obejrzałam..... oj chyba w weekend zrobię sobie maraton :)
Generalnie z tego co skumałam :D z moim brakiem czasu i przeskakiwaniem :D
Onur w rozpaczy, Lale w rozpaczy... Kurtusz coś tam próbował pomóc,ale wyszło jak wyszło... Onur niby coś tam próbował wytłumaczyć,ale jak na tę chwilę wszyscy no w większości przeciw niemu :D ale muzykę skubańce dobrze dobraną mają :D
Onur przestał być prezesem/dyrektorem czy kim on tam był, babcia stwierdziła,że po tym co się stało przestanie pracować na tym stanowisku... dostał je Erol... ta firma upadnie xD nie był w stanie przeczytać nawet prezentacji... ot, wielki dyrektor Filiz go ratowała...
Onur chyba jest teraz na stołku Erola....
Kiedy babcia powiedziała o swojej decyzji Ildyz potrafiła tylko powiedzieć,że Onur stracisz kariere i prace ? chyba tak,a nasz Onurek stwierdził tylko straciłem rodzinę mamo...
Scena kiedy Lale się pakuje, czy zaraz po tym, jak wynosi się do matki naprawdę smutne
Usnęło mi się :) Ot zmęczenie materiału....
A takie akcje w tym odcinku, dalej twierdzę, że powinni już skończyć serial....skoro wszystkie tajemnice wyszły na jaw.... trzeba zrobić koniec i bomba.....;))))
Serial na razie się trzyma, więc teraz będzie akcja łączymy naszą parkę przez jakiś czas... trochę dramy będzie