PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 570  ocen
8,2 10 1 570
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

To teraz możemy pisać do woli 309 pokoju :D

ocenił(a) serial na 10
Marg_

Jestem na 15 odcinku kiralik'a, i zakochałam się w tym serialu. Wie ktoś ile powstało odcinków. I ostatnie pytanie , polecicie jakiś turecki serial?

ocenił(a) serial na 5
aska150

Odcinkow powstalo za duzo, dokladnie 69 powinni skonczyc gdzies w okolicach 30. Na razie ogladasz najlepsze odcinki jakie ten serial wydal na swiatlo dzienne. Do 23 odcinka naprawde jest co ogladac,pozniej coz ocen sama. Z seriali tureckich moge ci polecic No 309,czyli po polskiemu pokoj 309. I to wlasnie jest temat poswiecony temu serialowi,dlatego prosze nie pisz w nim o kiraliku...rozumiem,ze jeszcze serial cie zachwyca,jednak jesli chcesz pisac o kiraliku...hmm pisz w tematch ogolnych mysle,ze postaramy sie cos odpisac.

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Heja ;)
ta scena z 34 odcinka mnie urzekła :)
https://www.youtube.com/watch?v=PcYwnRz5HVE

pomijając wariackie zachowanie lale ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ahh, poranek :D no zdecydowanie świetna scena :D Uśmiałam sie jak oglądałam, choć scena w recepcji przed wizytą też była dobra :D

wiesz trochę takie, co ja robię przecież jestem na niego zła

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahaha nieświadomie ciągnie ją do Onura, a na jawie zgrywa niedostępną ;)))
hahaha a matka wparowała...ale Onur ją zagiął ;) hahahha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

na jawie zgrywa jeszcze jestem niedostępna :D jeszcze się na niego gniewam i nie rusza mnie to co robi... absolutnie :D

fragmecik odcinka walentynkowego uroczy :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

fragman bardzo uroczy ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

heh, moja ukochana żona Lale :D ciekawe czy będzie tam nasza watiatka Pelisun :D to może być ciekawe
jutro chyba prześle gołębia :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

oj będzie ciekawie.
Przyślij ja co prawda wysłałam tamtego, ale na razie nie ma odzewu.... pewnie zajęta bardzo moja MI :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

wysłać wyśle, a kiedy się przyśle to będzie a nóż zrobią supiriz i znów będą dwa odcinki :D i będzie o czym pisać, bez tego co teraz

ocenił(a) serial na 8
Marg_

dobrze prawisz;)
cóż taka niespodzianka mile widziana 2 odcinki i pseudokłótnia Onura i Lale ;) a my chyba już wiemy co w trawie piszczy...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

yhm, dokładnie
swoją drogą ja się cały czas zastanawiam, co się stało z tym pierwszym domem... bo przecież oglądali, a później tam są prezenty....

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Hej :)
Dobre wiadomości z rana jak śmietana :)
Gołąb pocztowy wylądował ;)
Miłej zabawy :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Hello,jak ja lubie takie wiadomosci

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Ja tez :)
Oglądaj 34 bo zapał mojej MI jest :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja go obejrzalam

ocenił(a) serial na 8
Marg_

a minuty spisałaś?

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

mogę spisać :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

pisz :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

no dobra

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

wysłałam

ocenił(a) serial na 8
Marg_

już widziałam ;) i prześlę dalej :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

nie wiem,czy są dobre... może by coś wykreślić było

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Przed wysłaniem zobaczę ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

ewentualnie doprecyzować

ocenił(a) serial na 8
Marg_

oki hahaha ale piszemy monosylabami ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

jakby mi się jakiś parszywy humor nie zakradł, to byłoby to jakoś mniej monosylabowo

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Co zrobić czasem człowiek ma gorszy dzień ....

Trzymaj się ciepło znikam już bo mój kręgosłupek wszczyna alarm.... woła idź leżeć .. muszę go posłuchać , bo potem będzie tylko gorzej...

Dobranoc :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

dobranoc :)

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Oglądałam, odciek i fragment... czyżby Pelisun miała kogoś do pomocy... ta nowa postać mi się nie podoba... Lale idzie do pracy :D będzie coś czuje wesoło i będzie zazdrość będzie
https://www.youtube.com/watch?v=W-m4eIhWg5s

ocenił(a) serial na 8
Marg_

heja ;) widziałam fragman..... i podoba mi się konkurencja dla Erola najbardziej hahahahha;) a masz za swoje.... a ta nowa... niech spada na drzewo....

A co do ostatniego odcinka.... Pelinsu dostająca po nosie do Onura.... jak dziękuję Lale za wszystko hahahha mina bezcenna....
no i team który rozwala intrygi pelinsu, erola i mamuśki .... czyli Szadi i Filiz w natarciu ;))))

hahah i jeszcze jedno ale to już delikatna złośliwość.... scenografowie zapomnieli o prawdziwych tulipanach.... bo mam nieodparte wrażenie, że Onur miał sztuczną wiąchę tulipanów ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

haha, no nowa jest mało ciekawa... no ale cóż poradzić... może jak zacznie się bić z Pelisun to ta się odczepi od Lale xD

Nie no, odcinek świetny mina Pelisun bezcenna :D Naprawdę powinna się już ogarnąć :D ale nie będzie szła w zaprate :D tak Shadi i Filiz są genialni w rozwalaniu planów :D

Ja myślę,że te tulipany też raczej były sztuczne,ale z drugiej strony, to czy żywe by się tak ładnie trzymały ? Z resztą jak obdarowana lubi sztuczne kwiatki xD

ocenił(a) serial na 5
Marg_

fragmencik numer 2 https://www.youtube.com/watch?v=zCh7AqvifRg dawno tego nie było :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Obejrzałam 21 odcinek pokoju.... szybkie wrażenia....
Betiul mnie wkurza.... mamusie dały czadu.... hahahha no i mamy łowczynię posagów, a właściwie dolarów w natarciu ;)

no i pelinsu oddział zamknięty się kłania ;) kaftan i te sprawy.....

Filiz jak zwykle moja bohaterka ;) usadza pelinsu bezbłędnie ;)
Z Nergis wyłazi księżniczka na ziarnku grochu tylko jej się trefny książę trafił ;) hahahha

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Hello :D Tak napiszę tu, bo mam coś o serialu do napisania :D Myślę,że powoli zbliżamy się do końca :( Irem czyli ulubienica wszystkich znana w serialu jako Pelisun miała ostatnio pożegnalne przyjęcie, bo odchodzi z serialu. Skoro nie będzie Pelisun to czarny charakter nam z serialu wypada... Czyli już niebawem pewnie skończą się intrygi i będziemy mieć koniec wszytko ładnie i spokojnie :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Heja Siostra :)
Ależ ja mam tyły w pokoju.... masakra.... nawet 22 co już jest po polsku nie widziałam jeszcze.
Z ostatniego odcinka tureckiego ( przejrzałam bardzo pobieżnie) już wieje nudą...niestety chyba scenarzyści nie mają pomysłu na zaskoczenie nas. Może i dobrze, że kończą, czasem wolę obejrzeć 40 odcinków spójnych niż na siłę rozciągane wątki.
Do miłego zaś :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Hej, a ci napiszę,że mi się tam podobał ten odcinek :P Teraz może być ciekawe, Lale w szkole ciekawe ile wytrzyma xD Czy skończy jednak pracując u mężusia xD

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Znaczy tak, zwiastun...kurcze no prawda wyszła na jaw... w końcu chyba w ostatnim, Onur ćwiczył z Emirem swoją wizję powiedzenia jej prawdy... cóż liczył na to,że skoro jej zapłacił to nie będzie problemu i jakoś to będzie a potem sam jej powie... znaczy to takie moje dywagacje czemu jej nie powiedział wcześniej...
No zapewne prawda wyszła na jaw... bo z tego co zrozumiałam od znajomych, Onur mówi do Ilydiz, czy są pieniadze które zwróca mu żone i syna, oraz czy ma matke.... chyba to będzie w sensie tych pieniędzy względem spadku plus tych które dał Pelisun...
Podobno Onur pod koniec zwiastunu mówi Lale,że jeśli ta mu powie,że go nie kocha to on zniknie z jej życia...
Swoją drogą nie podoba mi się ten nauczyciel od w-fu...

ocenił(a) serial na 8
Marg_

A czyli dobrze kumałam , że wyszła prawda na jaw.... co do nauczyciela wf kolejny Szwarc charakter skoro Pelinsu powiedział bay, bay...... a niech zniknie Onur.... przynajmniej Lale się ogarnie, bo znowu mi z protki mega idiotkę robią jak ja tego nie trawię...... wrrrrrrr czy schemat turecki to głupia kobieta, co to potyka się o własne nogi... a nie może być dynamiczna niezależna.... nie oczywiście męski szowinizm musi wygrać.... a tak mnie poniesło.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

ale Lale taka od początku była :P podobno w tym odcinku się pojawił jakiś czarny charakter :D i nawet są dywagacje,że powróci Ozge :P ewentualnie ten czarny charakter ma z nią coś wspólnego :D znaczy się nie wiem,czy to jest czarny charakter, ale podobno ma byc nawiązanie do Ozge czy cuś... znów będą walczyć dwie Lale i Ozge... na zasadzie Ozge do Lale przyjdzie i jej powie,że Onur będzie jej ?

ocenił(a) serial na 8
Marg_

i znowu oklepany wątek.... była postanowiła odbić męża i ojca bo go kocha.... czy coś w ten deseń..... niech oni kończą ten serial.... bo przestanę go oglądać ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

ja nie wiem, czy to jest prawda :D
ale wiesz wątek może i oklepany,ale może by się nam Lale ogarnęła :D
nie miałam zbytnio czasu na śledzenie tego co się dzieje i z ludziami nie gadałam :D to mam tylko jakieś strzępki nawet nie wiem,czy prawdziwe

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Hej;)
Pięknie 24 odcinek z napisami już jest a ja jeszcze ani 22 i 23 nie obejrzałam..... oj chyba w weekend zrobię sobie maraton :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

a ja w polu

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Generalnie z tego co skumałam :D z moim brakiem czasu i przeskakiwaniem :D
Onur w rozpaczy, Lale w rozpaczy... Kurtusz coś tam próbował pomóc,ale wyszło jak wyszło... Onur niby coś tam próbował wytłumaczyć,ale jak na tę chwilę wszyscy no w większości przeciw niemu :D ale muzykę skubańce dobrze dobraną mają :D

Onur przestał być prezesem/dyrektorem czy kim on tam był, babcia stwierdziła,że po tym co się stało przestanie pracować na tym stanowisku... dostał je Erol... ta firma upadnie xD nie był w stanie przeczytać nawet prezentacji... ot, wielki dyrektor Filiz go ratowała...
Onur chyba jest teraz na stołku Erola....
Kiedy babcia powiedziała o swojej decyzji Ildyz potrafiła tylko powiedzieć,że Onur stracisz kariere i prace ? chyba tak,a nasz Onurek stwierdził tylko straciłem rodzinę mamo...

Scena kiedy Lale się pakuje, czy zaraz po tym, jak wynosi się do matki naprawdę smutne

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Usnęło mi się :) Ot zmęczenie materiału....

A takie akcje w tym odcinku, dalej twierdzę, że powinni już skończyć serial....skoro wszystkie tajemnice wyszły na jaw.... trzeba zrobić koniec i bomba.....;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Serial na razie się trzyma, więc teraz będzie akcja łączymy naszą parkę przez jakiś czas... trochę dramy będzie

ocenił(a) serial na 5
Marg_

O jaki sekret w pokoiku chodzi jeśli mogę wiedzieć?

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Główny sekret czy poboczne ?

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dobre pytanie :D