Tak się zakrecilam ,że pomału juz kończę cały serial.
Zostało mi 27 odcinków ha ha
Potem może wezmę się za coś innego :-D
P.s. ogladalas TzT albo ten nowy na tvp 1 ?
akcja w miarę - dziś przyjechał brat Ilcal, a szwagier Yigita.
Nie lubi się z Yigitem, bo nie kochał Ilcal i ona była nieszczęśliwa.
Ta żona tego ciotowatego brata ma czerwone, poważne poparzenie na dekolcie :D planuje zemścić się na ciotce.
Jej mąż (ten brat co kręci z asystentką) gra w hazard i ma długi. Jakieś typy go szantażują, postanowili śledzić Yigita.
śmieszy mnie akcja z Nur - bo ona ciągle wyjeżdża, wyjeżdza i wyjechać nie może haahaha :D ciągle coś ją zatrzymuje :D
Ja oglądałam ten nowy na tvp 1 ale nic specjalnego ;)
Za to jutro 2 odc pięknej i bestii. Pierwszy bardzo mi się podobał, zamierzam oglądać dalej. A że są tylko 4 to za dużo nie obejrzę haha
No właśnie coś tam czytałam o tym .
Gdzie leci ?
A 1 odcinek jest gdzieś na necie ?
Na tvp 1 w środy o 20.25
na yt są odcinki w hd ale z angielskimi napami. Po polskunie znalazłam. Za to w temacie tego serialu ktoś wrzucił link po polsku ale do ściągnięcia
Jak nie masz nic lepszego do roboty wieczorem to możesz rzucić okiem. Nie wiem jak Tobie ale mnie się podobało bardzo :D
Chyba nie będzie nowością jak napiszę , że ktoś umrze.
Tym razem trafi na Hurrem.
Tam wszyscy giną po kolei , aż przyjdzie kolej na samego sułtana i koniec serialu ha ha
Żadnego ciacha, delikatnie mówiąc sami brzydcy. Te dziewczyny które zamieniono przy porodzie też są brzydkie, szczególnie jedna z nich. Tzt dużo lepsze
ja też tak mam - musi być niezła fabuła, ale i przede wszystkim musi być przystojniak, bo inaczej nie oglądam
A to tylko u mnie dziś cuduje filmweb..... hahaha może się obraził bo za dużo postów piszę..... hahahha ostrzeżenie..... nie pisz tyle, bo Ci utrudnimy życie.... na filmwebie....
Dokładnie.... może postanowili nas rozpracować po kolei .... hahahaa ;))) ale mam głupawkę ;)
Zniszczyć Nas od środka ?
Nigdy im się to nie uda.
Zawsze znajdziemy jakiś sposób na pisanie ha ha
Ciekawe, jak Serkan wypadnie w parze z tą nową aktorką :D
Z Ozge było rewelacyjnie, mega chemicznie, a tu?
Ale w Zeytin Tepesi z tą rudą ładnie grał :D ♥ Te jego spojrzenia na nią ♥
Widzę,że pustki na forum :-)
Szkoda bo ja kompletnie nie mam kiedy Was czytać :( nie wspomnę o oglądaniu czegokolwiek. Fw odpalam głownie w drodze do domu .Już mi brakuje tych naszych pogaduszek. A w MN tyle się dzieje,prawda słoneczko? XD opowiadaj co i jak