Wczoraj napisałam 40 postów.
Nawet nie wiem ,że to zrobiłam ha ha
Jestem tu 8 miesięcy a już taki dobytek.
Na MN są dziewczyny 3- 4 lata a nie mają nawet 500 ha ha
Jesteśmy najlepsze ;))) ...... praktycznie we 4 zajechałayśmy najwięcej wątków na kiraliku ;)))))
Takie z nas thebeściary :))))))
Cztery muszkieterki.
Szkoda , że nie ma z Nami mistrzyni oraz Pauli.
Życie wciaglo je na maksa.
Wtedy to dopiero by się działo :-D
Oj to byłby Meksyk ;)))) hahaha
Mistrzyni kiedyś mi napisała, że dołączy do nas, ale chyba dopiero w czerwcu.... teraz nie wyrabia na zakrętach,....
A Paula hmmmm prywatny hiszpański Omer wyciągnął Paulę na wieki wieków amen;))) z filmwebu ;)))
Oj tak długo trzeba czekać na mistrzyni.
Paula wyjechała do Hiszpanii i juz nie wróci ha ha
Słoneczko Ty tak serio z Paulą... faktycznie pojechała czy tylko dywagujesz???
Oki już myślałam, że faktycznie do Ciebie napisała ;))) że wyjechała z tym swoim hiszpańskim Umusiem ;)))
E tam nawet mnie można przegonić.... ale aż popatrzyłam ile mam postów...ponad 4600 o cholera ;)))
Siemka.
Wszystkie Nas gdzieś wywialo ha ha.
U mnie dziś padał deszcz.
Jakoś nie mam nastroju .
madzik, dopytywałaś się o turecki Taniec z gwiazdami :D
Oto informacje z teleforum - cytuję marta87:
"Nie uświadczymy raczej widoku Serkana w "Yok Böyle Dans", chyba, że wznowią format. Były tylko 2 edycje, ostatnia w 2011. Spojrzałam na filmiki na yt i rumba, czy tango też były... mało tego nawet odważne stroje były! "
Szkoda, że już nie ma tureckiego TzG ;)
Serkan może dzięki temu wreszcie nauczyłby się tańczyć D: Albo i nie, niektórzy są drewnem tanecznym i nawet udział w TzG nie pomaga.
hahaha Vanessa może "you can dance" po turecku ;)))) dla Serkana .... takie celebryckie by zrobili.... wtedy i taniec łamaniec przejdzie ;))))
hahhaha
Parafrazując....." tańczyć każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej, ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi " ;))))
Tutaj przetłumaczona druga reklama z Serkanem i sokiem Zumosol :D
https://www.youtube.com/watch?v=rh55OzcYsNM&feature=youtu.be
ten sok Zumosol to jakieś serum prawdy ??? :D
SERum od SERkana ;)
podoba mi się ten tekst, że chce wnuków :D
Ale Serkan na razie nie chce dzieci :D
haha ja musiałam zatrzymać napisy, bo tak szybko mówią haha
Vanessa a co by było jakbyś Ty wystąpiła z Serkanem w tej reklamie ;))))
Serum Serkana zadziała ....i..... no właśnie.... co byś powiedziała????
ooooo Siostro, aj jak ty mnie znasz :D
jak Ty wiesz, jak mi sprawić radość i uruchomić moją wyobraźnię :D
hmm... powiedziałabym "kocham cię jak wariatka. W Tej chwili chodźmy do sypialni"
:D:D::D
hahahaha znam Cię ;))) znam ;)))
a ja proponuję.... żebyś mu powiedziała.... on Ci daje szklankę soku, a Ty pijesz łyk.... podchodzisz do Serkana spoglądasz mu zalotnie w oczy palcem chwytasz za pasek od spodni.... i schrypniętym głosem nie spuszczając wzroku z Serkana.... mówisz.... : Pokaż kotku co masz w środku;))))
hahah :D ta wizja też mi się podoba :D
"schrypniętym wzrokiem" - jak Ozge :D w takim razie muszę zacząć palić papierosy haha :d nieeee, nie zamierzam :D
po prostu na chwilę zmienię głos :D
a reklamowa "mama" serkana z boku się przygląda, klasnęła w dłonie i woła radosna "a więc jednak może będą wnuki !" ;))))
haha już za późno - w tej wizji, to ja jestem w tej reklamie i blisko Serkana :D a ja takiej okazji nie odpuszczę i nie wypuszczę węża z rąk :D
Witajcie Siostry ponownie ;)))
tradycyjnie 2 zwiastun 37 odcinka... już z polskimi napisami.... ależ Dziewczyny się nakręciły ;)))) - już przetłumaczyły i wstawiły ;)))
https://www.youtube.com/watch?v=XXWXI9-VPog
byndzie drama..... hahahha tylko jakaś miałka......
byndzie, byndzie..... tradycyjne niewypał.... niewybuch...... może w końcu Sude zamkną w domku bez klamek....