Fikret Gallo.... słynna projektantka o którą zabijali się Passionis i Cherii , bo mieli tworzyć buty do jej pokazu....
Ta z samochodu - coś się tak wkurzała....
Tak wiem o Gallo , ale nie wiedziałam , że to ta sama osoba ha ha .
Będzie się kłócić z Omerem.
Sude coś kombinuje.
Oj jak ja bym chciała , żeby w końcu się coś ruszyło.
Oj tak zdaje się, ze Umuś wypowiedział wojnę nie tylko Denizowi, Gallo też....
a Sude - psycholka z tego fragmanu wychodzi, że namawia matkę do czegoś bardzo złego.... cóż zobaczymy w piątek.... to znaczy nie wiem czy będę oglądać.... w sobotę idę na zlot więc poczekam na tłumaczenie.... no chyba, ze się skusze na Johnnego ale ostatnio mi się nie chce.... za to całkiem odniechciało mi się oglądać po turecku....
Całkowicie się z Tobą zgadzam.... pożyjemy zobaczymy.... jest prawie cały odcinek tłumaczenia od Johnnego a mnie się nawet tego nie chce zobaczyć... poczekam na Marzenkę.... jak wróci i przetłumaczy to wtedy obejrzę.....
oj,oj wchodzę w Wasze stadium.... będę oglądać tylko z napisami..... a później... 2 stadium.... w ogóle.... hahahha
Dobranoc ;))) a Tobie snów jakich chcesz .... bo już nie nadążam za Twoimi ciasteczkami ;)))) raz tureckie, raz latino ;)))
I tak ma być ;)))
hahah ponoć jest 35 odcinek z napisami.... no to FB zamilknie na 2 godziny... hahahaha ;))))
na teleforum dziewczyny podaały news, że Serkan ma grać w jakimś serialu. i zdjęcia rzekomo ruszają pod koniec marca
Z nią ma grać - Hande Doğandem
https://www.facebook.com/serkancayogluArabFan/photos/a.1463249197264338.10737418 41.1462868873969037/1684852548437334/?type=3&theater
właśnie nie wiadomo, co na Ozge :D
o ile oni w ogóle są razem, bo już nie wiadomo......
Żadnych ich wspólnych zdjęć na imprezach, premierach, w mieście, kawiarni, parku, samochodzie, nigdzie.
Dziwne to.
Oj bardzo dziwne.... gdyby byli razem to już by się ujawnili w końcu nie grają już w jednym serialu.... myślę, że to był podpucha, żeby ich wypromować..... chociaż jak się na nich patrzyło jak grali to magia była..... wychodzi na to, że są świetnymi aktorami skoro tak grają....
Właśnie :D
to w takim razie co Serkan nikogo nie ma ???
Tyle testosteronu w nim płynie, przecież musi czasem odlać, bo się przeleje :D
Ozge też samiuteńka ????
Co do Serkana... Spoko radzi sobie zawsze akcje mogą pójść z wolnej ręki ;))))) hahaha
haha pewnie, że tak :D
albo ma kogoś, tylko.... jest on płci męskiej :D
i tu pasowałyby te gejowskie zdjęcia z KM, które niedawno wstawiałam XD. Widziałaś je?
Widziałam.... nie wydaje mi się, żeby Serkan lubił chłopców... ale w dzisiejszym świecie nie znasz dnia, ani godziny.....
nie, on musi być hetero :D
w każdym razie z nim i Ozge już nic nie wiadomo, wielka zagadka. Temat dla Wołoszańskiego, tylko że on lubi wyłącznie II w. św hahahha :D
To może Malanowskiego zatrudnij..... hahahha ;))) bo Rutkowski to showman.... nie nadaje się ;)))
hahahahah dobra myśl z Malanowskim hahha :D
bo bystrych policjantów z Ojca Mateusza lub U Pana Boga w ogródku nawet nie ma co brać pod uwagę :D
..... ee, sama się wezmę za to śledztwo :D
będę śledzić Serkana haha :D
w końcu wieczorem wpadnę mu do sypialni i oskarżę o gejostwo :D
S - to nieprawda, jestem hetero!
ja - to mi to teraz udowodnij.
S - jak?
ja - na mnie :D
hahahhaa i tym sposobem..... Vanessa na forum ogłosi .... spałam z Serkanem.... hmmm dynamit w łóźku..... i hejt o całości ;)))) no nie ode mnie....
hahahhahaah tak :D
utnę spekulacje o orientacji Serkana :D
i oczywiście jak piszesz niestety hejt fanek, ale co mi tam wobec wspomnień nocy z Serkanem haha :D
co my tu wymyślamy...... XD
jak tam u Ciebie robota? dalej zawalona czy odrobinkę mniej?
dokładnie..... i za 30 lat.... Vanessa opowiada nam babciom formurowym.... i wiecie to ja sprawdziłam, że Serkan nie jest gejem...... a my na to "już to słyszałyśmy 150 000 razy.... "
A Ty .... nam odpowiesz.... ale wiecie jak to się miło wspomina.... hahahhaa :)))
A dalej nie wyrabiam na zakrętach, ale włażę na forum bo się fajnie restartuję pogaduchami z Wami ;))))
No jeszcze 2 miesiące i albo się wykończę... albo odpocznę.... hahahaha
Spoko w weekend się zrelaksuję.... idę na imprę ;)))
Dokładnie.... już Ci życzę wszystkiego najlepszego ;)))) i Serkana przystojnego ;))))
Cóż może kiedyś w dniu którego się nie spodziewamy.... życzenia się spełnią.... spotkasz.... sobowtóra i padniesz z wrażenia....;))))) nie dość, że będzie jak Serkan to w dodatku swojski bo polski ;))) hahhaha
właśnie Serkan mówił w wywiadzie, że jak jest głodny, to nie ma humoru :D i lubi wtedy jakieś słodycze pojeść hehe :D
bo czekolada jest dobra na wszystkie smutki i smuteczki ;)))
a gorzka z malinami - hmmmm poezja ;)))
ja też lubię czasem pojeść czekoladkę haha :D
będę zmykać i kłaść się spać :D
Serkan też już gotowy do spania :D
https://lh3.googleusercontent.com/3qPYhI-bSvxc2y0c8luv2-S7R7KAy-I0fivjuq2EQrd5yk jImgfwXws-6xZK7J2G9u_Z=s630-fcrop64=1,000004ffffffdcff
Margo, uważaj, bo Umuś chyba chce ci rozbić szybkę w laptopie za ten hejt na KA :D:D
http://img7.mynet.com/mgz2/baris-arduccccc1_400.jpg
Albo wprost przeciwnie, chce z tobą stuknąć żółwika, bo też zgadza się, że scenariusz do niczego :D
Serek całkiem zgrabnie wygląda w sypialnianym anturażu ;)))
A Barisek.... pozdrawia fanów ..... z czasów jak był biedaczek chory ;))))
crack Moniki ;)))
https://www.youtube.com/watch?v=AeQg-BR_rZ8&feature=youtu.be
Vanessa koniecznie obejrzyj ;)))
genialny crack hahahahha :D
reakcja Piotra Zyły buhahhhha
reakcja Ayaza - Ayazik już któryś raz pojawia się jako fan KA. Chłop jak się wciągnął w oglądanie Kiralika hahah :D
Siostra jesteśmy the best.... walnęłyśmy dziś tylko ponad setkę postów ;))))
Co za klan Sióstr ;)))) nas strach się bać ;))))
Znikam..... do miłego zaś ;)))
Serkanowych snów ;)))