Poważnie?Nie pamietam,żebym na nią trafiła. Ale w sumie tyle piosenek już zapodałyśmy,że ciężko się połapać co było,a co nie :D
Ja ją uwielbiam.Piękna jest.
No Ja właśnie tez ni,bo przed finałem przełączyłam na Eurowizje.
Wczoraj byli siatkarze w drużynie.
Zauważyłam :)))) Szkoda,że nie włożyła czegoś jeszcze krótszego. Eee tam...mogła nawet w samych majtach wystąpić hahaha
Siostry tradycji musi stać się za dość ;)))
zwiastun z polskimi napisami 37 odcinek ;)
https://www.youtube.com/watch?v=6dT1Pv9Lq9A
No gadki o ślubie..... tylko ta mina Umusia... to mi bardziej wygląda na akcję pod tytułem.... Anioł Zemsty nr 3
Więcej będziemy wiedzieć pewnie po jutrzejszym fragmanie o ile dadzą ;)))
no wiesz w ostatnim odcinku.... Omer dowiedział się , że cichym wspólnikiem yasemin jest Deniz .... czyli Defne tak naprawdę pracuje u Deniza..... w dodatku Defne też się w ostatnich scenach dowiedziała, że Deniz jest właścicielem Cherri....
A wcześniej Sinan i Omer powiedzieli, że idą na wojnę z Denizem....
Deniz doprowadził do tego, że słynna Gallo przeszła pracować do Cherri i zostawiła Passionis, a wcześniej obiecała, że buty do jej kolekcji będą z Passionis.
tak naprawdę przejście Gallo było związane z tym, że Gallo jako dobra przyjaciółka Defne chciała jej pomóc spłacić Neriman, i pożyczyła kase od Deniza dla Defne.... tylko na razie Defne nie wie, że czek jest od Deniza, a Gallo nie wie, że facetem dla którego Defne chce spłacić Neriman jest Omer.....
Dlatego za ten czek Gallo zgodziła się pracować z Cherii nad kolekcją....
Defne zaniosła czek Neriman i poszła prosto do Omusia..... Umuś się wścieka w domu, jak słyszy dzwonek.... otwiera a Defne bez słowa obejmuje go ..... i tak się na razie kończy 36 odcinek....
A teraz zapodali taki fragman..... nie wiadomo czy Umuś nie chce się zemścić na Defne za to, że pracuje z Denizem..... zobaczymy
ale się upisałam... sorry za lekki chaos ;)
Wszystko zrozumialam ha ha
Gallo przyjaciołka Defne?
Oj coś mi tu zaczyna śmierdzieć ha ha
wiesz pogadują na FB, że Gallo to siostra Deniza....
A mnie się wydaje, że Omer wpadł w oko Gallo.... hahah jak ona się dowie, że księciem Defne jest omer ..... a ja to wiem tylko z teleforum i FB bo odcinka nie oglądałam w całości, a Marzenka będzie tłumaczyć dopiero od połowy tygodnia....
Zobaczy się co będzie w kolejnym fragmanie.... ale wiesz dobrze Siostra, że nieudane śluby to specjalność Turków....
Dokładnie.... po tym co zafundowała scenarzystka w ostatnich odcinkach, nawet do fragmanów podchodzę sceptycznie.... w ostatnim zwiastunie 36 odcinka ... mina Umusia sugerowała, że dowiedział się o wynajmie, a tymczasem dowiedział się o denizie..... hahahaha
Sraty pierdaty haha słoneczko, to u mnie w domu ulubione powiedzenie . Wszyscy tak mówimy jak nam się coś nie podoba ;)
I tutaj idealnie pasuje do sytuacji ;)
Tak.
Właśnie ogladam ślub protów.
Oczywiście nie obejdzie się bez przeszkód i jeszcze nie dane jest im żyć długo i szczęśliwie ha ha
Ha ha juz pomału wychodzi na prostą.
To było chwilowe ha ha.
Po prostu zachwowywała się tak,zeby się zemścić na macosze.
Jednak miłośc zwyciężyła :D
Hello Siostry..... czyżby wiosna idzie..... co tu takie pustki ;)))))
Do miłego zaś ;))) Siostry ;)))
Grali w rugby.
Potem była akcja w szatni.
Jedna z dziewczyn podmienila tabliczki.
Espe chciała porozmawiać z Lola , ale weszła do męskiej i rozmawiała z " lola" pod prysznicem a okazało się , że tam Tomas.
Widziała go tyłem ha ha
Zrozumialas mnie ha ha ?
dziś takie pół na pół.
Wstrętna ciotka oblała gorącą kawą dekolt tej czarnowłosej żony tego brata Yigita :D
http://vider.pl/ziomek72/tylko-z-toba-asla-vazgecmem-2015+dn55mx