Zobaczyłam sobie kłótnie Sude z Denizem.
Jak się zapatrzył na nia jak jadła te migdały.
Nieźle sie na nim wyrzyła.
Podziwiam jego spokój.
Pocałunek DefOm no cóż.
Miałam kiedyś glonojada i on o wiele lepiej " całował " się z szyba ha ha
hahaha jakie podsumowanie pocałunku Słoneczko jesteś the best ;)))
Właśnie zawieszenie Deniza mnie rozwaliło hahaha
Marguś zobaczyłaś juz 15 odcinek KPA?
Taki mały filmik dla Ciebie
https://youtu.be/YFxgxmn9S8U
hello ;))) Jeszcze nie widziałam, mam zamiar zobaczyć dziś ;)))
A filmik cudny dzięki ;)))
Wczoraj o 23 było już KPA.
Zdążyłam zobaczyć pół godziny.
Teraz zabieram się za resztę :D
Miłego majowego ciepłego weekendu :D
słoneczko, dzięki za info o nowej teli :D luknęłam na obsadę i nie znam tych aktorów haha :D
Trochę się teraz u mnie chmurzy na dworze :D
Na teleforum dziewczyny przetłumaczyły najnowszy wywiad Serkana dla Glamour. Padło m. in. pytanie o ukochaną.
Cytuję:
"- Masz ukochaną?
- W tej chwili nie mam nikogo".
......... a więc Serkan sam............ hmm...........takie ciacho samo......... magazynuje materiał genetyczny dla tej "jedynej" :D
Oglądałam wczoraj Kocham Cię Polsko. Uśmiałam się :D
Widzę po Waszych postach, że w Kiraliku kichy ciąg dalszy :D
Jk myślę, że Omer dowie się o umowie od Iclal z TzT, która ogląda Kiralik i mu powie prawdę haha :D
Z kolei Omer wyjawi prawdę Iclal o tym, że ją rodzina w bambusa robi, bo Omer ogląda TzT :D
haha taka wymiana informacji :D
Hello u mnie dziś od rana była mgła, potem nawet słońce....
tez nic nie wiem na temat tej telki hihihi;))))
widziałam ten wywiad Serkana .... cóż, czyli Vanessa ruszaj na podbój Stambułu, niech Słoneczko odpala helikopter.....
W kiraliku jest momentami dziwnie..... za pokręconą logiką Meric nikt już nie nadąża;)))
Vanessa świetna myśl..... Iclal dzwoni do drzwi Omusia.... a ten się pyta a Ty skąd się tu wzięłaś... właśnie oglądam odcinek Tylko z Tobą....
a Iclal.... a ja oglądałam odcinki z tobą i postanowiłam powiedzieć ci prawdę... bo już mnie krew zalewa, że Cię tak wszyscy w bambuko robią......
a Omuś...no to słucham.... Iclal powiedziała mu całą historię.... Umuś najpierw się wzburzył jak się już w miarę uspokoił to mówi Iclal .... ok to szczerość za szczerość.... ciebie tez robią w balona..... i opowiada jej historię... Iclal się wściekła ....a potem uspokoiła i pyta Omera i co z tym zrobimy.... a Omer jak to co porządek... Ty wracaj do swojego serialu a ja do swojego .... i ich poustawiamy..
hahahahahaha Sorry Dziewczyny mam dziś głupawkę;)))))
"Vanessa świetna myśl..... Iclal dzwoni do drzwi Omusia.... a ten się pyta a Ty skąd się tu wzięłaś... właśnie oglądam odcinek Tylko z Tobą....
a Iclal.... a ja oglądałam odcinki z tobą i postanowiłam powiedzieć ci prawdę... bo już mnie krew zalewa, że Cię tak wszyscy w bambuko robią......
a Omuś...no to słucham.... Iclal powiedziała mu całą historię.... Umuś najpierw się wzburzył jak się już w miarę uspokoił to mówi Iclal .... ok to szczerość za szczerość.... ciebie tez robią w balona..... i opowiada jej historię... Iclal się wściekła ....a potem uspokoiła i pyta Omera i co z tym zrobimy.... a Omer jak to co porządek... Ty wracaj do swojego serialu a ja do swojego .... i ich poustawiamy..'
Tylko u Nas takie scenariusze :D
Nie ma za co :D
Ja wczoraj tez ogladalam " Kocham Cię Polsko"
Było ostro ,ale śmiechu co nie miara :D
"Jk myślę, że Omer dowie się o umowie od Iclal z TzT, która ogląda Kiralik i mu powie prawdę haha :D
Z kolei Omer wyjawi prawdę Iclal o tym, że ją rodzina w bambusa robi, bo Omer ogląda TzT :D
haha taka wymiana informacji :D"
Podoba mi sie twoja koncepcja :D
Jakoś leci.
Zimno i pochmurnie.
Już mi się to brzydnie.
Ja chce w końcu wiosnę .
Ja też w domu,nigdzie nie wyjechałam,ale nie odpoczywam tak jakbym chciała. Praca mnie nie opuszcza. Co prawda dziś wolne,ale wczoraj trzeba było iść :-)
No tak.
Praca nie odpuszcza .
Mąż też był w pracy , a syn w szkole :-)
A tak po za tym to co u Ciebie ?
Poza tym nic,nadrabiam seriale. Oglądam Grzech Fatmagul,czekam na 3 odc Kara Sevda i coś mnie wzięło ostatnio na Ask Yeniden :D Oglądam wszystko tylko nie kiralik haha
A TY jak się masz???
Weszłam tylko na chwilę na komórkę , bo kompa mam obleganego ha ha .
Mam dziś filmowy dzień z rodziną :-D
Taaaa,wszyscy idźcie sobie i zostawcie mnie samą haha. Nie boicie się,że zagadam się na śmierć sama do siebie?
U mnie jakoś leci.
Mogło być lepiej , ale nie jest źle.
Właśnie przed chwilą przeszła u mnie burza a teraz świeci słońce.
Ta pogoda mnie dobija .
Ogladalas wczoraj MN?
MN dawno,dawno,dawno nie oglądałam. Skończyłam chyba na 11 odcinku. Jest źle :D Ale czytam Was w wątku MN.Podobno jakaś bomba była na koniec odcinka.O co chodziło??