Coś na miły wieczór :D
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/13082715_135098753491 6616_883982789558215623_n.jpg?oh=0322c8de949fadccee417437f3825b81&oe=57B285B9
"ocenił(a) discussion.voted.${$topic.forum.entity.typePrefix} na: 8 "
Co to nam tu wyskoczyło?
Albo to przegapilam,albo zawsze tak było ha ha
hahaa chyba filmweb szaleje.... i jest to zapis jakiś informatyczny, bo my miałyśmy wcześniej, że oceniłyśmy ten serial na tyle gwiazdek.... hahahha coś im szwankuje w tym filmwebie...
No własnie zauważyłam.
Pojawia się w każdym wątku serialu jaki komentuje i oceniłam.
No filmweb za nami nie nadąża ha ha
Tradycyjnie zapodaję II fragman 44 odcinka kiralika ;)))
hahaha dziki taniec radości Defo i Nihan i ta przyśpiewka hahahah zdaje się , ze Fikret Gallo wraca skąd przyleciała.... i hahaha i jeszcze tekst Umusia;))) znaczy się Meric się ogarnia ????? no niemożliwe ;)))
https://www.youtube.com/watch?v=ov0zc0REBPc
Widzialam.
Meric wysyła Gallo w sina dal ha ha
Jakos mnie ten zwiastun nie zachęcił do oglądania ha ha
hahah z zwiastuna wynika, że Gallo wyjedzie, ale ja mam wątpliwości za logiką Meric nie nadążysz....jeszcze w początkowych odcinakach zaskakiwała, teraz jak no chwilę robi odgrzewane kotlety to już nie.... bo Gallo to nic innego tylko Iz z odcinków od 27 , gdzie wróciła i myślała, że ma szanse u Omusia, jak się zorientowała, że Omuś już nawet mieszka z Defne, to wyjechała.... hahahha a teraz to co zrobili z Gallo to samo mi przypomina... oj nie ma już zaskoczeń w tym serialu, siłą chcą zrobić II serię, więc tam szykują niespodzianki typu powrót matki Defne albo i ojca... bo przecież tez żyje.... hahahha chyba za dużo seriali tureckich oglądam i zaczyna ich standard mnie męczyć hahahaha ;)))) no wyjątek stanowi jak na razie KPA, ale może ze względu na to, że lubię wątki kryminalne ;))))
Do miłego zaś ;)))
hahahahahahhahahaahhahahaha padłam :D
pudełko na głowie - skojarzyło mi się z teledyskami LMFAO, tam też zawsze jest ktoś z pudełkiem na głowie hahaha
No dokładnie.
Tylko powiedz mi jak można było napisać taki tekst.
Gość się musiał nieźle najarać ha ha
Witajcie Siostry uprzejmie informuję u mnie dziś piękna pogoda ;)))) jak miło ;))))
Jeszcze tylko tyci,tyci do mety i..... mam nadzieję, że odetchnę ;)))) hahahah już to widzę....
hello , może to pogodą jest niby ładnie, ale chyba przesilenie wiosenne jeszcze trzyma....
pewnie już wiesz, że przymierzają się do II sezonu KA jak im rating nie spadnie ahhahaha sprytne zagranie... chcecie II sezon oglądajcie nas teraz.... co za manipulacja... i zdaje się, że ja już wtedy definitywnie nie będę oglądać kiralika.... no żesz tyle razy pisałam jeden sezon i wystarczy.....
A KPA odcinek już bliżej niż dalej.... hahaha Słoneczko będziemy oglądać pewnie jutro albo w niedzielę ;)))) jak fajnie...
Oglądajcie teraz to zrobimy 2 sezon.
Zacznie się ,będą 4 okropne odcinki i ogłoszą,ze koniec ha ha
Skąd My to znamy.
Na KPA czekam z utęsknieniem :D
"Od 4 maja serial „Sułtanka Kosem” będzie nadawany o 18:30 :D"
Dzięki za info, ale wiem o tym z tv ;))
I nie podoba mi się to. Lepiej było jak Świat się kręci leciał wieczorem, dogodna pora, mój tata lubi to oglądać :D
A teraz WS wwalili na wieczór, a Świat na 16.00, beznadziejna pora.
Dziś była niezła bijatyka Kosem i innej laski z haremu (Mahifruz), ale się biły ahhahaa :D
Czy tylko mnie Mahifruz kojarzy się z Maricruz? Może to jakaś turecka wersja. Oczywiście tylko z nazwy a z wyglądu to nie wiem która to jest
Mahifruz to ta https://akphoto4.ask.fm/350/262/689/-179996966-1tnnka6-a14ja7rrtlolne5/original/ HPJkpPMhC2Q.jpg
hahaha te Turczynki przynajmniej w serialach to mają słabe głowy hahahah ;))) Oyku w KM, Defne w KA teraz Nur w TzT;))) hahha co chcą pokazać, ze takie porządne, bo nie piją prawie w ogóle hahaha powiem tak śmieszne to jest, ale cóż to islam, widocznie chcą tak pokazać swój stosunek do alkoholu ;)))
hej, no miła, miła, ale ja z przyczyn niezależnych obejrzę na spokojnie dopiero we wtorek, no chyba, że wyrobię w poniedziałek, ale wątpię ;))))
Ja jestem już po :D
Odcinek jak zwykle świetny.
Scenki między Elif i Omerem piękne.
Omer jak zwykle miodzio.
Czekam już na następny ha ha
Kiedyś tak czekałam na KA ha ha
Domyślam się, ze musi być świetny niestety musi poczekać, bo o ile kiralik oglądam urywkami , rzadko cały odcinek to KPA musowo cały, tam każda scena ma znaczenie ;)))
A tak a propo jest tam Mert.
To syn wujka.
Ten co kiedyś był z Nilufer :D
Był w tym odcinku ha ha
ale jestem zakręcona ;)))) dopiero teraz uświadomiłam sobie, że pomyliłam postaci ;)))) O HA przemęczenie daje znać o sobie ;)
Witam Was słonecznie ;)))
Krótko o 44 odcinku kiralika....hmmmm może w punktach.... przejrzałam dziś na szybko na YT i poczytałam teleforum
1. Gallo out - szczerze powiedziała Umusiowi, ze czuje do niego rumianek przez miętę a on, do niej, że jest odważna i że miłością jego życia jest Defne - potraktował Gallo z buta, ale był bezpośredni i Gallo już wiedziała, że jednak nie ma szans. Wobec tego Gallo zwinęła żagle i pofrunęła do New Yorku.
A wszystko to rozgrywało się w jakiejś stadninie za miastem.... wcześniej Defne jak przyszła do Gallo ustaliły, że Defne da pole do popisu Gallo i zobaczy Fikret czy ma szanse., dlatego Defne do stadniny nie pojechała z Omusiem. I tak tam była z Neriman I Korisem, bo pojechali robić akcję " wypad Gallo" oczywiście tajne przez poufne hahaha .... Neriman się postarała i mieli rozmowę Omera i Gallo na podsłuchu .... Defne z wrażenia jak Omer pięknie mówił o miłości do niej... to się popłakała.....
Po powrocie ze stadniny Gallo przyszła się jeszcze pożegnać z Defne i powiedzieć jej ( chyba) , że wygrała albo cos w ten deseń.... po tej wizycie Nihan i Defne odtańczyły taniec radości i śpiewały jak w zwiastunie...
Sorry za trochę chaotyczny opis....
2. Sinan i Yasemin są razem i ciągnie ich do siebie jak pszczoły do miodu, w poprzednim odcinku Sinan i Omer chyba się poprztykali o pomoc dla Yase, ale Omer porozmawiał z Yasemin i chyba będą razem współpracować....
3. Dziadek Hulusi znowu z kwiatkami i czekoladkami zapylał do babci Turkan .... hahahha zdaje się, ze najwcześniej staną na ślubnym kobiercu.... w tym wątku rozśmieszył mnie Serdar.... hahaha zrobił się z niego turecki Turek, obudził się i chce być głową rodziny i chyba babcię strofuje za miłosne zapędy hahahha to się obudził....
4. Wątek Sude i Deniz ..... Deniz się zafascynował Sude wiadomo, ze swój do swego zawsze ciągnie, ale w tym odcinku jak się Sude wydzierała na Deniza to zastanawiałam się kiedy on ją pocałuje, żeby już przestała szaleć, a Deniz tylko powtarzał sakin hahaha normalnie mnie rozczarował..... hahaha tym bardziej śmieszy mnie ten wątek, bo ja już kiedyś pisałam, że Meric połączy Sude i Deniza - chyba muszę ją pozwać o tantiemy ;))))
5. I mamy dramę zastępczą odcinka.... właściciel domu, który rodzina Defne wynajmowała chce go sprzedać i kazał im się w ciągu 15 dni wyprowadzić..... hmmm teraz pewnie na wyścigi dziadek i wnuczek będą pomagać ;)))) a jak wnuczek Umuś zobaczy swojego dziadka u Defne , jeszcze w dobrej komitywie z babcią to chyba padnie na zawał hahahah ;)))
Tyle w skrócie.... a i jeszcze najważniejsze...... rating odcinka.... zmienili reżysera a rating magicznej piątki nie przekroczył.....
i pomyśleć, że nawet 1 odcinek miał rating powyżej piątki..... cóż oni mają nadzieję na lepszy rating, a ja myślę, że Turcy już mają dość tej zastępczej dramy...... i chcą już wyjawienia prawdy o wynajmie i reakcji Omusia....ale Meric oczywiście musi krążyć wokół i się zapętlać w głupich wątkach..... a nie przywalić dramą na maxa...
W ostatnich odcinkach na początku pokazywane są sceny ze ślubu z czerwca tylko nie wiadomo do końca kto jest parą młodą.... i mam takie przeczucie, że Meric pójdzie w standard turecki i ..... w ostatnim odcinku serii, bo pewnie jednak będzie II sezon... będzie ślub Defne i Omera i tuż przed ślubem Omer dowie się o wynajmie .... staną z Defne przed urzędnikiem.... Defne odpowie, ze chce poślubić Omusia a on....się nie odezwie.... będzie konsternacja i ..... czekajcie sobie do września czy Omuś mimo wszystko powie tak a potem się zemści, czy powie nie i odejdzie..... hahahaha co Wam to przypomina.... i jak rzeczywiście Meric tak zrobi mówcie mi prorok..... hahaha no mam nadzieję, ze jednak nie będzie mnie tak nazywać......
Jak zwykle mini elabuś musiałam walnąć;)))))
Do miłego zaś ;)))) relaksujecie się wszak majówkai długi weekend ;))))
Dzięki za piękny opis :D
"w ostatnim odcinku serii, bo pewnie jednak będzie II sezon... będzie ślub Defne i Omera i tuż przed ślubem Omer dowie się o wynajmie .... staną z Defne przed urzędnikiem.... Defne odpowie, ze chce poślubić Omusia a on....się nie odezwie.... będzie konsternacja i ..... czekajcie sobie do września czy Omuś mimo wszystko powie tak a potem się zemści, czy powie nie i odejdzie..... hahahaha co Wam to przypomina. "
Znamy ,znamy :D
Ja też tak sądzę,ze moze Meric tak zrobić :D
Proszę , proszę ;))) teraz zobaczyłam jak się rozpisałam hahaha ;)))
a zapominałam o jeszcze jednym ...... na końcu odcinka Defne przyszła do Omera z kwiatami, znowu będzie sadzić rabatki ..... tym razem chyba dalie ;))) ok ja nie o tym chciałam.... i jak się już spotkali na schodach i poprzytulali to powitanie zakończył ................. dobrze myślicie pocałunek hahahaa i znowu na glonojada z szybą ... no zwariować można.... w końcu narzeczeni... w łóżku już byli .... to chociaż pocałowali by się raz jak Omer i Elif z KPA w 13 odcinku ;))))) wiesz Siostra o czym mówię ;))))
a tak jak zobaczyłam ten całus to padłam znowu ze śmiechu..... faktycznie kiralik obecnie powinien nazywać się nie serial romantyczno- komediowy.... tylko serial parodia ;)))) hahahha ;))))
a jeszcze na żywo ponoć ten całus a` la glonojad był podzielony reklamami...hahahhaa nie wytrzymam....