No tak partyzantka zwłaszcza w twoim województwie ma długie tradycje ;))))
To jest myśl grupa szturmowa??? no właśnie jaka nazwa???
wierszyk z telefor (pasuje do naszej akcji)
Przez tematy spopielałe
Przez podfora w ogniu całe
Snu już nie znam, wątek odświeżam
By obronić sięęęęę"
;)))))
fotka ode mnie do wierszyka "Przez tematy spopielałe" ;))
http://cs623325.vk.me/v623325400/31cb/zkqYmn9USbc.jpg
(fotka przypomina Ogniem i mieczem :D)
Tak jestem w trakcie 21 odcinka, ale muszę jeszcze ogarnąć parę rzeczy więc chyba już na dziś odpuszczę;)))
Tym bardziej, że na ekranie.....pisss Deniz..... i jego kucyk zakłócają mi oglądanie ;)))
Do zobaczenia Siostry do jutra, no mam nadzieję, że przewrażliwiony admin nie zablokuje kolejnych wątków....
a kysz a kysz od naszego forum;)))
Dobranoc Omer i Serkan na noc ;)
trzymajcie się czereśniowa grupo szturmowa;)))
kucyk Deniza zasłania Ci ekran ;))))
na dobry sen
https://pbs.twimg.com/media/CYHr1lsWEAAslP7.jpg
I pod spodem podpisy dziewczyn :D
Eda: "Serkan ile razy mam powtarzać, że wąż musi być spokojny?"
Serkan: "A ile razy ja mu mówię, żeby się uspokoił !"
Padłam ;)))))
do zobaczenia, Siostro :D
O tak pissss Deniz wkurza mocno jak widać nie tylko mnie;)))
A głupota Defne niestety przybiera na sile..... oj, oj, dlaczego scenarzyści robią z tych głównych bohaterek takie naiwne kobiety, nie można chociaż raz wyjść ze schematu...... ufff ja ufff
zdjęcie i podpis zajebiste ;))) te Twoje koleżanki z telefor są przeagentki ;)))
Jak to jest serial skończył się już prawie 2 miesiące temu a dalej dyskusja trwa;)))
hot fotomontaż fanów z Ozge i Serkanem ;))
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=196s0k&s=9#.Vo7KcDbSnIU
mnie też się ten fotomontaż bardzo podoba ;)))))
szkoda, że Serek na tym fotomontażu nie jest w .... samej bieliźnie ;))
.... jak na tych zdjęciach, co ci podesłałam ;))
A widziałam wybory i węża ;))) hahaha dobre jesteście na teleforum .....
dokładnie jakby był w samej bieliźnie to węża trudno by było ukryć ;)
Mistrzyni Ty jesteś najdłużej na tym forum co się stało, że zablokowali nam 2 wątki Twój o odcinkach serialu i mój o odcinkach bez spoilerowania..... jakbyś mogła nam przybliżyć temat???
Pozdrawiam;)))
kurcze serio?!
musiało być coś niezgodne z regulaminem...
tylko że pewnie ktoś to musiał pierw zgłosić
szok, nie spodziewałam się!
niech to gęś kopnie...
nie wiem, mógł moderator wejść na forum i sam zablokować...
ale wiecie, odcinki jak odcinki, nielegalna kopia i już jest się do czego przyczepić, ale spoilery? dziwne
kiedyś pamiętam też zablokowali mi jeden temat, bo świeża na forum byłam i pisałam gdzie można w internecie kopię filmu znaleźć ;D mam nadzieję że teraz mnie nie złapią ;d
Właśnie Mistrzyni tylko co ? może rzeczywiście Dziewczyny z kanału kiralika napisy pl zablokowały udostępnianie.... tylko wszędzie była informacja, że to ich własność .... też tego nie rozumiem....
ok w takim razie nie będziemy dodawać linków z odcinkami .....
tylko w tym rzecz że tu nikt nie rozpowszechniał kopi pod własnym nazwiskiem, tylko pod linkiem do właściwej stronki
ale na youtube jest dalej, tak?
Odcinki są na fb.
Moze tam bedziemy wchodzic i ogladac :D
Dlatego ja nie dałam 21 odcinka .
Mozna smiało znalesc na YT :D
A na tym temacie co rozmawialismy tylko o odcinkach z napisami ,nie było zadnego linku.Nawet zadnych spoilerów.
Nie rozumiem.
Masakra.
Tylko ,ze nie wiemy co , bo przeciez juz dawno tam pisałysmy i nic sie nie działo
Trzebaby było zapytac filmweb dlaczego zablokowali.
Tylko zanim doczekamy sie odpowiedzi to zdazymy sie zestarzec ha ha
hahhahah, tutaj się doprosić o jakąkolwiek pomoc czy odpowiedź to święto ;d
same wiecie ile zajęło zaakceptowanie strony Kiralika
a i tak gdybym nie poprosiła kochanego pana z czerwonym łbem to by jeszcze z dwa miesiące trzeba było czekać
Ja ide ogladać póki jest 21 0dcinek :D
Gdyby Was nie było jak wrócę to juz teraz życze Wam spokojnych Serkanowo-Barisowo-Wążowo-Tureckich snów :D
I jak tam Słoneczko skończyłaś odcinek.... bo ja tak, a miałam w planach nie kończyć.....
jak widać na kanale YT pisss deniz szogunek z bożej łaski wkurza nie tylko mnie hahahah a myślałam, że tylko ja mam prawie mordercze instynkty..... otóż wychodzi na to, że nie ;)))
Mam tylko nadzieję, ze Deniz samo zło zostanie w końcu skutecznie unieszkodliwiony przez Omera,powinien Umuś zmieść go i wdeptać w ziemię...... aj jak by było fajnie, ale bajki dla dorosłych się tak nie kończą..... i jeszcze scenarzyści długo będą nas wkurzać widokiem szogunka, który jak twierdzi Marzenka zacznie czuć miętę do Defne.....
Jedno co mi się nie podoba to postępująca głupota Defne...... co ci Turcy wyprawiają idzie zwariować, czy w realnym życiu człowiek ciągle popełnia te same błędny i nie uczy się na nich ???? A może ja jakaś dziwna jestem ;)))
Sorry Siostry musiałam się wyżyć po tym odcinku ;)))
Niby pięknie bo Omer mi się bardzo podobał w tych scenach z Defne..... a w skórze to już wyglądał ojjjjj klękajcie narody jak seksownie ;))) ale fakt , ze może wie, albo nie wie już mi przeszkadza...... z przykrością muszę stwierdzić, że mimo, że scenarzyści nadali bardziej dojrzały wymiar relacji Omer - Defne ..... jej głupotą niszczą fajną protkę..... a tak chciałam, żeby nie poszli w schemat i masz ci los..... Może Turcy się lubują w takich dramatach, ale mnie już przyprawiają o chorobę morską....
Zobaczymy co pokażą w dzisiejszym ponoć przełomowym odcinku, oby faktycznie Omer dowiedział się w końcu o umowie, albo jak co niektóre twierdzą niech się Omer ujawni, że wie:)))
Znów walnęłam elaborat ..... hahaha w związku z postępującą inwigilacją forum chyba muszę sobie teksty zapisywać gdzie indziej ;)))
Witaj.
Zobaczyłam do końca.
Podobała mi się relacja Defne i Omera.
Jak fajnie mówił moja dziewczyna.
Te wszystkie jego miny i języczek miodzio.
Oczywiście wkurzyla mnie Sude ta zdradą do prasy tylko po to aby Omer przywrócił Yasemin do pracy , bo ona chciała się dowiedzieć kogo kocha Sinan. Masakra.
No i oczywiście nasz Szogunek . Ten to dopiero ma tupet. Wszędzie się pcha.
Jak go drzwiami wywala to oknem wejdzie. A głupia Daria mu wierzy.
Co do odcinków tureckich to się nie wypowiadam bo jeszcze nie oglądałam i nie wiem co się tam dzieje .
Jednak z tego co piszesz robią niezły pasztet.
Zobaczymy jak będzie.
Tak odcinek piękny tylko piss Deniz i pisss Sude zakłóca błogość ;))) i cudne scenki ;)))
Deria mądrością nie grzeszy, więc Deniz ma z nią łatwo...... a Defne hmmm głupieje nam dziewczyna na potęgę, przecież Omer na każdym kroku podkreśla uczciwość , a ta kombinacje robi to z podwyżką, to z modelingiem..... oj ci tureccy scenarzyści faktycznie chcą zrobić niemyślące idiotki kobiet, faceci za to porządni , spokojni wiedzący czego chcą.....że zacytuję Marzenkę....
No właśnie to mnie denerwuje , że na każdym kroku Omer mówi o uczciwości a Defne ciągle kombinuje za jego plecami.
Choć z drugiej strony nie ma wyjścia , bo musiałaby się przyznać do umowy.
Oglądasz odcinek na żywo ?
A Ty oglądasz? Ja nie mogę się oderwać od meczu naszych siatkarzy,więc nie oglądam. Poza tym jestem daleko w tyle z odcinkami :)
Hello Siostry a oglądam, ale powiem tak dupy nie urywa na razie ;))) takie moje wrażenia po w zasadzie połowie odcinka..... może II część się rozkręci ;)
Idę rzucić okiem na siatkarzy ;)
Rozumiem czyli zepsucie serialu ciąg dalszy. Nie dobrze.
Ja tez za chwilę sobie włączę siatkarzy.
No i Deniz zaczyna straszyć Yasemin i zagina parol na Defne hahaha znowu jestem prorokiem ......