No to nieźle ha ha
Pożyjemy, zobaczymy.
Mam nadzieję ,że Meric zrobi sobie mega wakacje i sie troche ogarnie.
marzenia ścietej głowy :)))
Miejmy nadzieję, że Meric zrobi sobie wietrzenie mózgownicy i rzeczywiście zrobi fajny spójny II sezon, bo inaczej cienko to widzę....
Zgadzam się z Tobą :))
Ja też z początku mówiłam,ze nie wiem czy będe oglądac ,a teraz nie moge sie oderwać.
Dziś Kerim był słodki,tak sie patrzył na Fatmę ,na tym przyjęciu.
A taniec super.
Fatma później się zdenerwowała na Mukkades i Kerima i uciekła. Poprosiła ta przyjaciókę Mustafy o nocleg.
jeszcze nie widziałam po polsku ale wiem co się działo w wersji tureckiej.... oj Kerim i jego spoglądanie na Fatmę ....
Engin jest właśnie niesamowity z tym spojrzeniem... a potem hmmmmm co za ciacho z tego aktora... i chociaż nie za młody jak Baris hahahha bo rocznik 1981 czyli ma 35 lat hmmmm
To szybko ogladaj :)))
Engin to dojrzały aktor :)))
Widzę,ze nieźle Cie wzieło.
A jeszcze nie dawno zachwycałaś się Burakiem ha ha
Tyle tych ciasteczek,ze nie wiadomo ktorego wybrać :D
Spoko , spoko na razie Engin i Burak rządzą ;)))))
Engin wiem jak gra, bo oglądam i GF i KPA.
Burakiem zachwycam się w kwestii urody.... bo seksowny jak diabli... nie oglądałam jeszcze KS więc nie wiem jak gra, a WS nie oglądałam jak były wątki z nim... widziałam może jedną , dwie sceny....
Oczywiście,że swietny.
A nie mówiłam...? :-)
Wiele osób było na nie kiedy się zaczynał a teraz prawie wszystkie oglądają
Wiesz inaczej sie oglada po turecku ,a inaczej po polsku.
Moja babcia tez oglada :)))
No wiem, co dobre hahahah;)))
A wzięło mnie to fakt... jakoś po początkowym byciu na nie , nawróciłam się niczym zbłąkana owieczka i już grzecznie się zachwycam....
hahaha ;))) no brawo ;)))
no właśnie się do Ciebie Engin ładnie uśmiecha ;)))
Dobranoc ;)))
Jeszcze mi się Baris podoba, no ale już nie tak jak wcześniej sorry memory .... Engin go zdetronizował hahahah;))))
ooooo ;))
A ja od roku jestem wierna Serkanowi :D
ale on ma to gdzieś ;(( i mnie nie zauważa ;(( Jestem jak Gokce ;(((
wczoraj była fajna scena, jak się zadławiła pierścionkiem w restauracji i Demir ją uratował, uciskając przeponę :D ta scena ze zwiastuna :D fajne to było :D
ja też chcę, żeby mnie tak złapał od tyłu :D:D:D:DD:
Kobieta zmienną jest ;))) przynajmniej w moim przypadku ;))))
wierna jestem tylko w realnym świecie....hahhahaa ;))))
oooo Demir uczony pierwszej pomocy i umie wykonać chwyt Heimlicha....szacun..... też kiedyś go musiałam wykonać... prosto nie było.....
tak, ważna rzecz :D można uratować komuś zdrowie i życie
Ano Demir uczony i przydatny do wielu rzeczy :D:D:D:D
poprzednio łapał ją od tyłu na wspólnym aikido...... ale mam skojarzenia :D:D:D
dokładnie ważna rzecz umieć jeszcze umiejętnie ratować życie...
To dobrze, że uczony ;))))
hahaha no coż od tyłu......fajnie... a jakie doznania...
"uczony" znowu mam skojarzenie i mi się przypomniał film" Znachor", gdzie mówili "on uczony !!!" hahahhaha :D
Uciekam,bo dziś mam jakis spiący dzień.
Życzę kosmatych snów :))))
Dobranoc :D
tak emotkowo sie pożegnam
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/bye1-onion-head-emoticon.gif?12 92862494
ide
http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/sleeping-crazy-rabbit-emotico n.gif?1292793777
Dobranoc ;))) to ja też znikam .... co będę sama ze sobą gadać ;)))
mnie tez się super gadało... jesteśmy jedyne takie Siostry ;)))
Witajcie Siostry ;)))
Nasza Siostra Słoneczko postarała się i mamy piękny słoneczny dzień ;)))) - podziękuj rodzince też ;)))
Życzę Wam miłego dnia ;)))) a sobie..... niech ten dzień się skończy ;))))
Do miłego zaś ;)))) być może wieczora.... zobaczymy ;))))
u mnie też dziś słonecznie :D ale nie gorąco, to dobrze :D
aaaaa podobno byłaś na koncercie? na jakim? :D było fajnie? :D
słoneczko lukała trochę na festiwal w Opolu i śpiewała tam jakaś Margo :D No wiesz, nie chwaliłaś się, że będziesz śpiewać w Opolu :D:D
Merhaba ;))) Kobieto mnie już dawno powiedzieli zrób coś dla muzyki nie śpiewaj ;)))) i tego się trzymam ;)))
a na koncercie byłam dość kameralnym , fajnym, młodzi muzycy pokazali co potrafią ;)))
Do miłego zaś ;)))
Siemano :))
U mnie tez słoneczko,ale chlodny wiaterek.
Miłego dnia siostry :)))
no właśnie u mnie też słońce, ale wiatr powiewa :D to ładny dzień, bez upału (na szczęście, bo ja upałów nie znoszę :D)
A ja lubię upały. Wolę się smażyć i gotować niż marznąć,a zazwyczaj jestem zmarznięta i nie znoszę tego :-)
Jak tylko się pojawia słońce to wybiegam się opalać.
Dla mnie moglo by nie być zimy.
Powinnam się przeprowadzić do Hiszpanii haha
Hello ;))) Przybij piątkę Siostra ;))) też lubię ciepło a opalanie.... hahaha ja leżę jak jaszczurka na kamieniu ;))))
O Hiszpania też bym się przeprowadziła... to co ??? wyprowadzamy się ?
Skoro mam towarzystwo to jedziemy.
Hiszpania , idealne miejsce dla nas. Tylko słonce i morze. Będziemy się opalać od rana do wieczora. W nocy też hahah
Ja nie lubię upałów.
Delikatne słońce tak,ale nie 40 stopni.
Natomiast w Hiszpani bardzo chciałabym mieszkać ze względu na krajobrazy :))
No to odpalam helikopter i jedziemy :DD
Słoneczko nas zawiezie już się napaliła ;))))
Dokładnie Hiszpanie mój typ urody.... tylko leniwi są.... chociaż Paula ma faceta z Hiszpanii... ale nas opuściła... więc się nie dowiemy ;)))
hahaha dokładnie ;))) czy Wam też filmweb wisi momentami... bo ja mam tak, że raz widzę posty z przed chwili a za kilka minut znowu przed godziny....
a u mnie jest tak, że wchodzę, jestem WYlogowana, a kurde świeci się u mnie zielona gwiazdka...... tak jakbym była zalogowana......... nie wiem o co chodzi
:D a ja nie znoszę upałów, taki mam organizm :D
dla mnie też mogłoby nie być zimy, po co ona jest hahhahah :D
chciałabym żeby cały rok były temperatury do 24 stopni :D ooooo tak tak :D
byś może kogoś poznała w tej Hiszpanii :D nasza Paula1008 zawarła znajomość z jakimś Hiszpanem i przepadła :D