Hej! Wie ktoś gdzie mogę obejrzeć ten serial z polskimi napisami? :)
kuźwa zeżarło mi post.....
zatem jeszcze raz....
Meric zapodaje słynne już odgrzewane kotlety ..... po co się wysilać .... podrasuje się wątki i gotowe....
a zapodawanie Defne i jej kompani jaki pokrzywdzonej przez Omusia.... zakrawa na kpinę.... niestety...,
Siostra, a wiesz, że w najnowyszym kurierze TV wyczytałam, że być może II seria kontraktu na miłość będzie na wiosnę... hahahha pożyjemy zobaczymy....
No ja to juz kiedyś pisałam.że miała być teraz a przenieśli ją na wiosnę.
Mam taka wielką nadzieję.
Pewnie wyemituja po skończeniu Sili.
Dziś GF ogladałam.
Sile mam 2 odcinki do tyłu :))
Wczoraj w Sili nic ciekawego się nie działo... spędzili noc osobno, a rano wrócili do domu.
Dzisiaj tak jak pisałam, zostawiła Borana i uciekli w trójkę... ech.
jakieś oglądałam... ale ogólnie ich nie cierpię ;DDD
Raz oglądam taki film dziewczynie, która zakochała się w swoim porywaczu! no po prostu niepojęte... aż mnie w fotel wcisnęło haha ;p
a Ty ? :)))
ja oglądałam kilka i powiem Ci że mi się podobało :D
z jednej strony pewne rzeczy mi się nie podobały (niektóre sceny, wątki tandetne, sztuczne, np. sztuczne teatralne niektóre sceny sensacyjne, jakoś dziwnie zrealizowane, np. a w amerykańskich to wychodzi to tak naturalnie, a te co
widziałam to dziwne jakieś)
Niektóre miłosne tez sztuczne.
w mojej opinii w bollywood są czasem nieudane rzeczy, ale czasem są też i naprawdę piękne momenty między zakochanymi oraz wzruszające historie :D
z bollywoodzkich filmów oglądałam
- Marigold - to był mój pierwszy film bollywoodzki i mi się podobał :D
- Jestem przy tobie - to był mój drugi film, król Bollywood grał czyli Shah Rukh Khan :D całkiem przyjemny film, choć bez rewelacji
- Gdyby jutra nie było - było trochę sztucznych momentów, ale cała historia poruszyła mnie bardzo bardzo ♥ Znowu grał król Bollywood hahaha Ale ten drugi aktor Saif Ali Khan grał lepiej niż ten cały król :D
- Fanaa. Unicestwienie - przepiękna historia ♥ a główna para naprawdę wspaniale zagrała aktorsko :D ludzie się śmieją z bollywood, a tu czasem zdarzają się naprawdę dobrzy aktorzy. Do dziś z zachwytem wspominam ten film ♥ No i był tu dosyć odważna jak na cnotliwe kryteria indyjskie, piękna zmysłowa (ale nie wulgarna) scena miłosna.
- Gwiazdy na ziemi - tutaj niestandardowy film indyjski, bo nie o miłości, ale o dysleksji oraz relacji między uczniem a nauczycielem :D
Ishaan jest uznawany za łobuziaka i nieuka. W końcu się załamuje, Wkrótce jednak napotyka na swojej drodze świetnego nauczyciela, która odkrywa że chłopak jest zdolny, tylko ma dysleksję.
Nauczyciela grał Aamir Khan (ten sam co w Fanaa) i był w tym filmie tak zarąbiście seksowny, że miałam ślinotok hahaha :D szkoda że nie było tu jakiegoś wątku miłosnego dla pana nauczyciela, no ale to nie o miłości miał być film.
I w tym filmie tez tańczyli i śpiewali, hahhhaahaha nawet w filmie o dysleksji nie potrafią sobie tego darować :D
PS. Tam wszyscy aktorzy mają na nazwisko Khan hahahah :D
No ładny elabuś walnęłaś;)
Ja cos bollywoodzkiego oglądałam, ale z tytułami u mnie ciężko... generalnie czasem się człowiek pozytywnie zaskoczy....
Zresztą Bollywood kręciło też w Krakowie sceny do jakiegoś filmu....
dodam jeszcze że ten cały król bollywood jest wg mnie przereklamowany hahhaaa :D
gra w miarę ok, ale bez rewelacji, tam niektórzy inni aktorzy lepiej grają :D i są bardziej seksowni :D:D
tak coś nagrywali w Krakowie
no zgadza się niektórzy aktorzy są faktycznie seksowni, a tego króla musze oblukać nie kojarzę....
ahhaha dobrze, że mi napisałaś o wzroście.... odpada lubię chodzić w moich szpilkach.... a w nich mam 180 cm wzrostu hahahha;)
świetny elabuś, dziękuję Ci bardzo :D
nawet nie miałam pojęcia, że robią takie filmy... bollywood zawsze kojarzyło mi się z tandetą, tańcami i absurdalnymi wątkami miłosnymi.
aktorzy też jakoś nigdy mi nie podchodzili... tureckich ciasteczek nikt nie przebije ;DD
różne się zdarzają filmy w bollywood, niektóre lepsze, a inne z tego co wiem są naprawdę nieudane i tandetne haha :D
haha, tak to jest ;p
mi po prostu bollywood nie podchodzi, tak już mam ;d
za to kiedyś uwielbiałam angielskie filmy i seriale kostiumowe, w większości o miłości były... trochę tego obejrzałam...oglądałaś takie ? :DDD
gusta są różne, każdy lubi coś innego i bardzo dobrze :D
obejrzałam parę takich, ale konkretnych tytułów nie wymienię, nie pamiętam haha :D
może podrzucisz jakiś tytuł D:
hmm
Duma i uprzedzenie? to chyba każdy zna haha :D
w tym roku oglądałam serial kostiumowy " Poldark. Wichry losu" bardzo mi się podobał :D
to główny bohater
http://applications.creativeengland.co.uk/assets/public/redactor_images/3675521f 4b5cbfa7469d69f7e074bbab.jpg
http://ichef-1.bbci.co.uk/news/660/media/images/82039000/jpg/_82039344_8259981-l ow_res-poldark.jpg
fajny ?
o to podrzucam jeszcze klatę, specjalnie dla Ciebie ;D
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/1f/fc/1b/1ffc1b8b664a7965e7d0911e426cf 0f5.jpg
http://c2.thejournal.ie/media/2015/03/cavc4yywuaade6r-752x501.png
hahaah a wiesz że nie oglądałam dumy i uprzedzenia :D
żadnej wersji hahha :D
wg mnie tak sobie ten facet, ale może ma "to coś", co widać dopiero na ekranie :D
wiem że leciał ten serial, ajakś dziewczyna na teleofrum miała gifa w avku z tym facetem :D
no coś Ty? taka bajeczka... jakieś szałowe nie jest ale bardzo znane ;dddd
na ekranie widać to coś zdecydowanie ;DDD
"Raz oglądam taki film dziewczynie, która zakochała się w swoim porywaczu! no po prostu niepojęte... aż mnie w fotel wcisnęło haha ;p "
ja tam się nie dziwię :D
jakby porywacza grał berk hakman, to bym się wcale nie dziwiła, że się laska zakochała :D:D
swoja drogą świetnie by pasował do takiej roli :D potrafi być niegrzeczny, łobuzerski, a za chwilę miły i delikatny :D
Czyli typowy syndrom sztokholmski ;)))
oj nie pisz mi takich wizji.... Berk by wymiatał w tej roli...
hahaha wiedziałam, że jak Ci zapodam taką wizję... to o wyrywaniu się nie będzie mowy ;)
i Berk mruczy pod nosem.... co ona taka uległa... coś planuje i jakie maślane oczy do mnie robi..... ale trzeba przyznać seksowna kobietka ;))))
berk mnie przetrzymuje w jakimś pokoju, a ja do niego - przytul mnie, bo nie mogę zasnąć hahhhhahaha
Gina mi pisze "ciekawe co on na to... spluwa do skroni i każe Ci się zamknąć :D"
może i tak, ale nie zrobi mi krzywdy :D przecież ma się we mnie zakochać, taki plan fabuły jest hahhaha :D
Berk mówi do Ciebie , nie przytulę Cię ...... a Ty spłakana zasypiasz.... a Berk przykrywa Cię kocem i głaszcze po włosach... i mówi moja piękna....
hahahah zapodałam typowy schemat turecki... przykrywanie kocem i głaskanie po włosach hahahaha;)))
hahhhaah fakt, schemat, ale fajna scena ♥
potem pod koniec filmu wpada policja "vanesso, jesteś bezpieczna, a ty aresztowany, na ziemię !!!"
a ja do nich - ale po cholerę przyłaziliście, mnie tu dobrze, kocham go - i rzucam się berkowi na szyję,.
a policjanci pod nosem - oszalała czy co.............. :D
i dodają............ np. to samo było w tamtym tygodniu, jak Margoargo została porwana przez Engina Akyureka :D:D
do tej pory z nim siedzi, bo mówi że jest szczęśliwa :D
tylko tamten porywacz był obleśny i brutalny... porwał ją dla okupu ;p
hahahaha, na to nie wpadłam ;D
no przecież... Berk pasuje do wszystkiego... on mógłby nawet baletnicę zagrać ;)
Vanessa, no to już mamy scenariusz, Berk porywacz, Ty zakładniczka... będzie się działo ;DDDDD
łeeee jeśli obleśny i brutalny, to rzeczywiście dziwne że się zakochała ;((
ale tak bywa, jak wspomniała margo - syndrom sztokholmski :D
pewnie że pasuje do wszystkiego, tylko kużwa mać w Turcji tego nie widzą ;((((
oj będzie się działo, pewnie że tak :D:D
berk mnie przetrzymuje w jakimś pokoju, a ja do niego - przytul mnie, bo nie mogę zasnąć hahhhhahaha
i jeszcze z nim została dobrowolnie... ale na końcu i tak go zastrzelili :P
dokładnie ;(((
ahahaha... ciekawe co on na to... spluwa do skroni i każe Ci się zamknąć :D